זה טוב שהוא פרש!! [כנסו..]

שירי116

New member
../images/Emo28.gifתודה על המידע :)

טוב תוויות זה דבר הכרחי כנראה בתוכנית כזו

Paz Love Gal

New member
התכוונתי להשפיל את הישראלית ../images/Emo3.gif../images/Emo152.gif

אני לא חושבת שהיא ראויה לאיזשהי הערצה. היה ונגמר. מה שבטוח,חצי מדינה התחרפנה בגלל התוכנית,ולא הבנתי למה. הרי אצלנו , בגירסה העברית,זה כאילו שנתנו להם לקרוא טקסטים. וכן,צודק לגבי הלק והפן וכאלה. יש המון מוטיביים שלא קיימים על אי בודד באמצע שומקום >< ככה שזה גם לא אמין וגם לא ראוי להערצה. כמובן שזה פירסם כמה כוכבים שם כמו ויקה,דן,נעמה,מולי,ליה,מרינה,משה. אפילו אלכס,שיש לי חברה שאחותה הייתה במסיבת סיום של כיתה ד' והוא הפעיל אותם. הוא כולה רצה שיכירו אותו,והוא יקבל יותר פרסום לעבודה שלו. וזה בדיוק מה שויקה ומולי עשו... שלא לדבר על הסינגל של מרינה ומשה,האוזניים שלי פשוט היו צריכות טיפול נמרץ עקב דימום יתר.
שום כישרון!כלום!פשוט שרים בלי ניסיון,חובבנות לשמה

שירי116

New member
../images/Emo28.gifהכי מעצבן אותי שויקה מצליחה

ב"רוקדים עם כוכבים". אני יודעת את זה כי ראיתי קצת מזה בגלל עודד פז. אני פשוט ש-ו-נ-א-ת אותה, אפילו שלא ראיתי השרדות ואני לא מכירה אותה. אני שונאת אותה ואת מרינה וקצת את נעמה וגם ליה ממש מעצבנת אותי. הבנות האלה מעצבנות אותי ברמות שלא יתוארו ><" איכסס

Paz Love Gal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo152.gif

כנ"ל אני. שום כישרון,שום כלום,וברוקדים עם כוכבים כול הזמן נותנים לה נקודות גבוהות. \=

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאני לא ידעתי אם יש לה כישרון

חשבתי שיש לה, ובגלל זה היא נמצאת גבוה בטבלה. אבל קיוויתי שאין לה X:

meital f

New member
../images/Emo45.gif

את נעמה אני הכי שונאת אין בה שמץ של כישרון, היא אפילו לא קוסמטיקאית רק אחראית, והיא בן אדם זבל. לא היה מגיע לה לזכות וברור שהכל בשביל תהילה

Yggdrasil19

New member
שיקרו גם לגבי הרקע של המתמודדים

סיוון לא גרה בשדרות, למשל. ההורים שלה גרים שם אבל היא בתל-אביב, כמו שלושת-רבעי מהקאסט. כמובן, ארבעת הדוגמנים והדוגמניות במסווה, מולי, ורה, גיא ומרינה (ועוד ויקה הדוגמנית לא-במסווה). הפרנקנ-פורמט שלנו הוא 30% שקרים (של ההפקה), 20% ניפוץ וודאי של הפורמט, ו-50% התערבות במשחק. ברגע שיהיה עוד משהו מפוקפק מספיק ב"היפה והחנון" או בהישרדות 2, אני אפסיק לראות כל דבר של ההפקה הזו, וכשגיא המאירי ילך לגיהנום, אני אהיה לצד השטן ואחייך אל מול זעקות הסבל.

RageBot

New member
/=

לא, אין צילומי השלמה בגרסה האמריקאית, נקודה, פשוט אין דברים כאלה. הם מכירים את העבודה שלהם הרבה יותר טוב, יודעים בדיוק מה לשאול, והם גם מצמצמים כל שלושה ימים שם לפרק של 42 דקות, לא לשני פרקים שביחד הם יוצאים שלוש שעות /= וגם צריך להיות ברור לך שאין התערבות של ההפקה בגרסה האמריקאית, למה לדעתך יאו הודח שלישי בעונה 16? למה ההפקה לא אמרה לג'יימס להשתמש באלילים שלו בעונה 15? למה ההפקה לא הכריחה את דרימז לתת את החסינות ליאו בעונה 14? רופרט בעונה 7, רוב בעונה 6, וכו' וכו'. יותר מדי פעמים, "אהוב הציבור" שם מודח מוקדם באיחוד, וזה ברור לך שאם הייתה התערבות הפקה הם היו מגיעים רחוק יותר.

Yggdrasil19

New member
לא העונות האחרונות והטובות מעלות בי את החשד

אלא העונות הראשונות (בין השאר, בעקבות התביעה של סטייסי מעונה 1), ובפרט עונה 5 עם המיזוג המאוחר שזה ככל הנראה התערבות הפקתית שרצתה, אם לצטט את מה שעורך התוכן של אר"מ (אבוט רייף המאירי) היה אומר אם הוא היה שם "לסלק את האסיאתית הזו מהסט", ולהשאיר את בריאן התחמן. גם הישרדות אולסטארס ראויה לציון כעונה עם סיכוי להתערבות, כי תראה מי הגיעו רחוק: אמבר השווה, בוסטון רוב התחמן (שהוא גם גירסה אמריקאית לדן מנו שלנו) ג'נה האימא החד-הורית (לעורר הזדהות), ורופרט חביב הקהל.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifגמאני לא ממש רואה ריאליטי

זה התחיל לי בזמן האחרון
והשרדות סתם לא יצא לי לראות, אבל כשעשיתי בייביסיטר הם ראו קצת בVOD וזה מתח אותי וזה וראיתי טיפה וזה דווקא היה נראה קצת מסקרן P: לכן אני אראה כבר את עונה 2 אבל בטח תהיה ממנה פחות מהומה. כוכב נולד אהבתי את 1 שזה היה לפני שנים רבות, רוקדים עם כוכבים ראיתי 2 עונות ואז נמאס, נולד לרקוד כנ"ל... ולפעמים בערוצי הסטארס ביס יש ריאליטיז יפים, נגיד חילופי נשים שזה גרסת המקור (או לא המקור, אבל האמריקאית) ל"אמא מחליפה" אבל עכשיו אין ממש, או קומנדו נני אבל לא תמיד זה מעניין אותי... וליס יש ערוץ במיוחד לריאליטי אבל אם לא ראיתי ממהתחלה את הסדרות האלה אין טעם |: (נגיד, פרדייז הוטל, שמעתי שזה מעניין
) ולמשל לרדת בגדול לא ראיתי אבל פעם אחת ראיתי שידורא חוזר ביום שבת וזה עניין אותי ועכשיו אני כבר אראה עד סוף העונה P: גם זה, של ערוץ 10. אה וגם נקמת המחוננים אני רואה אלב זה ריאליטי אחר... מותר דומה לשעשועון אבל כזה מתמשך. בקיצור אני היום רואה ה-ר-ב-ה יותר ריאליטי מפעם
אבל אני אוהבת גם תוכניות ילדים ונוער כאלה, וגם סדרות קומדיה\דרמה מקוריות של יס :) וגם Ugly Betty. וגם הפיג'מות. אני רואה יותר מדי TV בחופש הזה
><"

Yggdrasil19

New member
אני מחכה לרגע שהעם יידע להגדיר ריאליטי

למה? כי בAXN הכול ריאליטי. "אפקט הפחד", שהוא ללא ספק שעשועון עם קטע, נקרא ריאליטי. לא מבין מה מונע מהם להרהיב עוז ולקרוא ריאליטי ל"מי רוצה להיות מיליונר". חמור מכך, תוכניות כמו "חדשות הזויות" ו"הקטעים הפרועים ביותר" שהם בלי תחרות, בלי וידויים למצלמה, ועם קריין לאורך כל הדרך. אם *זה* ריאליטי, כך גם המונדיאל, האולימפיאדה והחדשות.

Paz Love Gal

New member
היום כול דבר שהוא לא סידרת דרמה ../images/Emo152.gif

יכול להקרא "ריאליטי". ריאליטי=מציאות, ולא כול דבר הוא ריאליטי,כמו שאמרת . \=

שירי116

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo3.gif

נכון :\ תכל'ס נקמת המחוננים זה לא ריאליטי, זה שעשועון מתמשך כמו שאמרתי, והמ רוקדים עם כוכבים זה לא ממש ריאליטי... זה יותר תחרות כזאת. כי זה אנשים שכבר מכירים
זה אחרת. ולא ידעתי שכינו את מי רוצה להיות מיליונר ריאליטי

Yggdrasil19

New member
*עדיין* לא כינו את זה ריאליטי

אבל יכנו גם יכנו. למה? כי זה שטיק. זה מוכר, כמו שימוש ביידיש בפרסומות.

שירי116

New member
../images/Emo28.gifאהה..

הגיוני X: גם הפוליגרף נחשב ריאליטי משום מה (ואת זה אני אומרת על סמך זה שיס עשו פרומו לכך שתוכנית המקור תשודר בערוץ הריאליטי בקרוב. סליחה אם אני טועה וזה יהיה בערוץ אחר)

meital f

New member
למדתי על זה בתקשורת-זהירות חפירה../images/Emo70.gif

תכניות המציאות החלו לצבור פופולריות רבה במדינות רבות סביב העולם בשנים האחרונות. כיום, אין מדינה באירופה המערבית שלא משודרות בה תוכניות המציאות. היסוד בבסיס הז'אנר הוא צילום של פעילות המתרחשת מעצמה, ללא תסריט המגדיר אותה מראש, ומבוצעת על ידי אנשים מן השורה, שלפני חשיפתם בתוכנית המציאות היו אנונימיים (לא ידועים). ביקורת על הז'אנר נוגעת בכך שהוא יוצר ומחזק תרבות של חוסר מעש, גסות, צריכה על חשבון יצירה ומתן דגש למראה החיצוני על חשבון השכל. ביקורות נוספות טוענות כי התכנית מקדמת מציצנות, ריקנות וכוכבות מהירה. ‏‏‎פנאי, הימורים ומציצנות הם המרכיבים המרכזיים של תכניות המציאות. תכניות כמו "אי הפיתויים" "הישרדות" ו"האח הגדול" מתרחקות מאלמנטים קהילתיים מוכרים (משפחה, עבודה) לעבר קהילות פיקטיביות שערכיהן המרכזיים הם תחרות אכזרית, מיניות, אסקפיזם, רווח מיידי והיעדר כל אחריות חברתית. אחת הביקורות המרכזיות על תכניות המציאות היא שהן מקדמות הלך רוח בקרב צעירים לפיו ניתן להפוך למפורסמים ועשירים בקלות. מספיקה השתתפות בתכנית וחשיפה במסגרתה. המשתתפים "מוכרים" את פרטיותם תמורת תהילה. למעשה, הפרס האמיתי בתכנית המציאות הוא התהילה (לאו דווקא הפרס הפורמלי הניתן לזוכה). הפנטזיה של כוכבות, של חשיפה מקסימלית, היא המוקד, התשוקה והתכלית. המדיום אינו רק המסר, הוא הפנטזיה עצמה, בגלוי ובמוצהר. דוגמאות: "הישרדות", "הרווק", "הברבור", "אמריקן איידול" (כוכב נולד הישראלי) "פרדייז הוטל", "המרוץ למיליון" ו"המתמחה", פרוייקט Y ועוד. . אלומפידה נחשב אירוע מדיה זה באותו ז'אנר של תוכניות הריאליטי חח העתקתי הכל מהמיקוד בתקשורת

שירי116

New member
../images/Emo28.gifמסכימה עם חלק

או עם הרוב
זה מה שלומדים במגמת תקשורת? P: יאיי ^^ סתם, אני יודעת מה זה תקשורת, אבל עדיין נחמד לדעת מה יש סיכוי שאלמד שם P:

meital f

New member
כן../images/Emo13.gif

חוץ מכמה מודלים, שעד היום לא הבנתי מה זה, סה"כ זה קל ומעניין.

Paz Love Gal

New member
ספרי לי על לראות יותר מידי../images/Emo152.gif

. אני רואה כול דבר אפשריXD מאז ''בובות'' אני פשוט לא מפסיקה להוריד פרקים,זה מפחידXDD

למעלה