זה כבר נהיה מגוחך

14מתן

New member
זה כבר נהיה מגוחך ../images/Emo6.gif

זוכרים שג'ואל מאדן (גוד שארלוט) התעצבן אחרי הVMA בגלל שקלי זכתה בפרסים והוא והילארי (חברה שלו) לא זכו אפילו לא באחד ? אז הוא חוזר לסיבוב שני והפעם הוא ממורמר מתמיד
i deleted my last blog cause i wrote it when i was tired at like 4:30 am and it sounded really stupid, so this one will have to do wont it? i will sum the last one up. i shouted out MCR, Fall out boy and taking back sunday and said reality shows suck. my mom told me if i didnt have anything nice to say don't say anything at all. so i wont say Amercian idol sux, but it does make me laugh when someone like kelly clarkson disses someone like hilary duff, cause lets not forget it kelly( BTW-kanye west thinks u have a nice ass, i saw him look at it one time)(me i prefer the more fit look) anyways-you were a "contestant" on a tv show. hilary made herself. ok ok i am a little partial to hilary becasue i know what a great person she is and how talented she is first hand.​
בכל מקרה מה שהוא כותב שם זה שהילארי יותר טובה מקלי כי היא הצליחה בזכות מי שהיא וקלי הצליחה בגלל תוכנית טלוויזיה ושהילארי יותר מוכשרת הוא כנראה שכח שהילארי התחילה בתור שחקנית בסידרה "לינדזי מגוויר" אכן הילארי בחורה מוכשרת

TuTyBoP15

New member
הילארי דאף../images/Emo35.gif

אויי זה ממש לא יפה מה שהוא אמר.. כמה קנאה יווו.. מה שהוא אמר עכשיו מראה כמה שקלי יותר טובה מהילארי.. וקלי אומנם התחילה בתוכנית טלוויזיה והצליחה בגללה אבל היא ניצחה בתוכנית שלא כל אחד יכול לנצח בה
אבל גם הילארי דאף נורא חמודה
קנאה קנאה קנאה

Juliann

New member
דבר אחד אני לא מבינה...

הוא אמר שקלי ירדה על הילארי... WTF? קלי בחיים לא ירדה על אף אחד! ואם הוא מתכוון לזה שהיא אמרה שהיא תתחיל מריבה איתה כי נראה לה שהילארי טובה במריבות...
זאת היתה בדיחה. בהנחה שהיא בכלל אמרה את זה... ואני פשוט בהלם כמה עיוורים וחירשים אנשים יכולים להיות שהם מאוהבים חחח כי הילארי דאף היא שחקנית בעע וזמרת עוד יותר בעעעעע [אם אפשר לקרוא לה זמרת בכלל?] לא שמעו אותה לייב בחיים כל חייה זה פלייבאק אחד גדול! ומה זה משנה אם חברת תקליטים גילתה את קלי או תוכנית טלויזיה?! אנשים סתם מחפשים סיבות לרדת על כוכבי ריאליטי כי הם גונבים להם את הצומי!
בעיני הזמרים הכי טובים בתעשיית המוזיקה היום הם קלי קלארקסון וקליי אייקן ושניהם הגיעו מתוכנית טלויזיה. הזמרים היחידים עם רגליים על הקרקע שהוליווד לא חירפנה אותם והזמרים היחידים נראה לי שתמיד שרים לייב. עם כל הכבוד באיידול כולם היו חייבים לשיר בלייב אז אתה יכול להיות בטוח שכל אחד ואחד מהם יודע לשיר וזה בניגוד לרוב ה"זמרים" כיום...

Kryptonite

New member
הילארי דאף דווקא../images/Emo168.gif

לא משתמשת בפלייבק, אבל הקול שלה (מה, אוקטבה? אוקטבה וחצי?) לא מגיע לשליש ממה שיש לקלי. הוא סתם מחפש תשומת לב וכותרות

14מתן

New member
הוא סתם התעצבן לראות את קלי זוכה

בVMA ומנצחת את הילארי דאף וגם זה שהוא לא זכה בטח עזר
פשוט מאז הוא לא כל כך מחביא את האהבה שלו לקלי

../images/Emo45.gif

היא דווקא ממש חמודה לדעתי
גם שרה ומשחקת מצוין יחסית לתחום שהיא עוסקת בו
בשביל לשיר שירי פופ מתוקים ולשחק בקומדיות רומנטיות לא צריך להיות הזמר הכי מוכשר בעולם
לא יפה ללכלך עליה כי חבר שלה ליכלך על קלי נו

14מתן

New member
חחחח גם לפני שהוא אמר את זה

היא עיצבנה אותי ולא, היא לא משחקת טוב ולא שרה משו ראיתי את הסרט "בקול גדול" שלה שסוגדים לה שם שהיא זמרת מעולה ובלה בלה בכל מקרה, כל הסרט פשוט חיכיתי שהיא לא תסתכל ימינה ושמאלה לפני שהיא חוצה את הכביש ו....
(הבהרה : אני לא מאחל להילארי דאף שום דבר בסיגנון, פשוט לא יכלתי לראות את הדמות שלה)

the blak angel

New member
מה יש לך?!

הילארי דאף היא הזמרת והשחקנית ה=כ=י טובה שיש!!!!!!! ודרך אגב היא חוגגת יומולדת 18 היום..אפשר לפרגן קצת לא? וכל הסיפור הזה עם הילארי וקיילי סתם שטויות דברים שלא היו אף פעם אז אל תתייחסי לזה ברצינות.. ואף פעם אל תלכלכי על בן אדם סתם ככה.. אני גם אוהבת מאוד את קיילי קלרקסון היא אחלה זמרתת ויש לה קול אלוהי אבל לדעתי הילארי היא הזמרת הכי טובה שיש.. אבל כל אחד והדעה שלו.. קיצרר חג שמח!!!!!!!

למעלה