זה כבר נהיה מגוחך

הוא כזה מפגר ומטומטם../images/Emo3.gif

זה שקלי התפרסמה דרך תוכנית ריאלטי, זה לא אומר שהיא לא עבדה קשה ולא עובדת קשה. קלי ב-VMA בגלל שהיא יותר כשרונית מהילרי. ובהרבה. הקהל הרחב כנראה העדיף אותה מאשר על הילרי, כי קלי, לשם שינוי, לא ממוסחת ויודעת לשיר. הילרי סתם אחת, שחושבת שהיא איזו מציאה. אני לא מתפלאה למה ארון קרטר זרק אותה
אני נותנת לקשר שלה ושל גו'אל מקסימום עוד 4 חודשים, אם לא פחות

14מתן

New member
ואסור לשכוח שגם הילארי התגלתה בטלוי

בטלויזיה...
חחח ומה הקשר בגלל שהיא לא יודעת לשיר אז החלטת שהם יפרדו עוד 4 חודשים...
שיהיה להם לבריאות מצא מין את מינו

אממ לא הבנת.

אני דיברתי על שני נושאים שונאים לגמרי. אני בכלל לא ערבבתי בין לזה שהיא לא יודעת לשיר לזה שהם יפרדו... אני סתם הוספתי את המשפט הזה. לא קישרתי אותו בכלל לעובדה שהילרי לא יודעת לשיר.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טוב?

D4Ever

New member
עם כל הכבוד והאהבה שלי לג'ואל

ויש כבוד ואהבה כל מה שהוא אמר זה בולשיט אחד גדול! אין בכלל מה להשוות בין הילארי לקלי! שתיהן טובות,וגם הילארי התחילה בתוכנית טלויזיה!.. גמכן, עכשיו הוא עיצבן אותי! שהוא והחברה שלו ישתקו!
קלי שולטת!!

אממ..אני פעם אהבתי את הילרי..

באמת, אפילו יש לי את הדיסקים שלה, אבל אז עשיתי את אותה טעות שעשיתי עם זמרים אחרים (שלמען חוסר ריבים לא נציין את שמם) והורדתי שירים שלה בלייב... ואחרי ששמעתי אותה בלייב...אני באמת באמת באמת לא מבין איך אפשר להגיד את השטות הזאת על זה שהיא יותר טובה מקלי :S מבין כל הלינזי/אשלי/קלי/אבריל/הילרי הילרי הכי גרועה
אז שינוח

D4Ever

New member
OMG! אין מצב שהיא יותר גרועה מאבריל

בלייב!..מעניין..אני אוריד ואשמע חחחחח

patito ƒeo

New member
אין מה להתעצבן ../images/Emo107.gif

אני בטוחה שהוא בעצמו יודע שאין מה להשוות בין שתיהן בכלל. אבל ממש אין מה להשוות! [ואת כל מה שאני חושבת על הילארי אני לא אגיד, כי פשוט עדיף שלא..
]

ליאוריש

New member
אני פשוט רואה את השרשור המגוחך

הזה וחושב באמת יש מה לכתוב כאן ג'ואל מתוסכל מחוסר ההצלחה האחרונה של הלהקה שלו כי יחסית הם נכשלו עם האלבום האחרון שלהם וגם מחוסר ההצלחה של הילארי שאולי הגיעה למקום ה-1 באמריקה אבל תחנות הרדיו לא ממש שמות עליה והשיר שלה עף אחרי חודש וקצת מהמצעדים לי אין משהו נגדה בכלל לא...מאוד אהבתי את come clean ואת השיר שלה עם אחותה...אבל היא לא ממש זמרת...והיא שחקנית ממוצעת יש לה סרטים נחמדים...12 במחיר 1 היה יפה...וגם ליזי וסיפור סינדרלה חביבים אבל מעבר לזה...אין לה כשרון גדול כל כך... לעומת זאת לקלי יש...מבחינת כתיבה ושירה...והכל אז אין לנו מה להיעלב...

just jenny

New member
אוי מה כולם מתלהבים מהילארי?!

אין לה קול יפה [ממש אבל ממש ילדותי!] היא משחקת בסרטים מפגרים לילדים קטנים.. אני לא אשקר יש לה פה ושם שירים נחמדים [אבל רק נחמדים!] והמעריצים שמעריצים אותה הם בערך חצי מגילה.. אז שירגיעו..

בתור מעריצה של הילארי../images/Emo9.gif

די אני לא מאמינה...חחח ג'ואל עיצבן אותייי קלי זמרת מ-ע-ו-ל-ה! עם קול מדהים, יש לי את הדיסק שלה, והיא מוכשרת. אבל הילארי לא פחות, אל תשכחו שזה לא הילארי אמרה את זה, זה ג'ואל. אל תשפטו את הילארי בגלל משהו שמישהו אחר אמר. וזה בכלל גם יכול להיות לא נכון, כי הרבה פעמים ממציאים דברים שמפורסמים אמרו. אז זהו! קלי והילארי RULES

14מתן

New member
זה כתוב בבלוג של האתר הרישמי שלהם

של גוד שארלוט הכוונה וברור שהיא לא אשמה שהוא אומר את זה פשוט מצחיק שהוא אומר שקלי התחילה מתוכנית טלוויזיה ובגלל זה היא גרועה בזמן שהוא אומר שהילארי הצליחה בזכות עצמה שבעצם גם היא התחילה מתוכנית טלויזהי

mean girl 16

New member
טוב שהוא אוהב FIT LOOK

כי הילארי נראית כמו קיסם שיניים כרגע ולא הייתי מאחלת לקלי להגיע למצב שלה בחיים!! אני אוהבת גם את הילארי דאף מאוד(פחות מאת קלי אבל גם) ואני שונאת את איך שהיא נראית עכשיו, גם בגוף וגם מה שזה עשה לה לפנים היא נראית די זוועה. ובתור אומנית איך אחד כמוהו(ועוד רוקיסט) יכול היה להעדיף את המוזיקה של היל על של קלי? או את הכשרון? הוא לגמרי משוחד, כי אף אדם אובייקטיבי לא יכול היה להגיד דבר כזה

למעלה