זה לא בדיוק ריטוש, אבל עדיין

igalep132

New member
זה לא בדיוק ריטוש, אבל עדיין

שלחו אותי לפה מפורום של פוטושופ כי שם ביקשו על זה כסף, אולי יהיה פה מישהו שישמח לעזור לי ללא תמורה העניין הוא שאני צריך לעשות בפוייקט גמר בקורס #C (סוג של פייסבוק מחלקתי) אם מישהו יכול בבקשה לעזור (יותר נכון לעצב כי אני לא מכיר את פוטושפ בכזאת רמה) חלון פתיחה לתוכנית הכוונה לקובץ שמצורף להוסיף בהמשך למילה ISE את המילה BOOK שכתובה בצורה זהה/דומה. ולמטה מתחת לרקע הכחול יהיה רשום Social networking application בגופן מתאים לכל שאר הרקע (אני סומך על הניסיון שלכם) אני מצטער, אך אין באפשרותי לשלם על העבודה, אבל אני אוכל להודות עד עמקי נשמתי בתמורה :) תודה תודה תודה

Nienna17

New member
יש מצב לסקיצה?

כדי שנבין פחות או יותר מה אתה כן צריך, כי ההסבר שלך הוא לא הכי מובן. פשוט לך לצייר תסמן בחצים מה לכתוב איפה ואיך.

Nienna17

New member
משהו כזה?

אני מאוד אודה אם לא תיטפל לפרטים הקטנים שברצונך לשנות כי פשוט חבל על הזמן...

sivanbd

New member
אמרתי לך

שכאן ישמחו לעזור לך

sivanbd

New member
סתם

ממש לא נחמדים וגם לא אוהבים לעזור בלי לפגוע

Nienna17

New member
למה את חושבת?

כשמישהו מבקש לעצב לוגו, זה אוטומטית מביא לתגובה של "לא עושים שום דבר בחינם" אני הייתי מוכנה לעזור במקרה הזה, מכיוון שאין פה שימוש מסחרי וזה לא באמת "עיצוב לוגו". אבל, ברוב המקרים לא עוזרים סתם ככה לכל מי שמבקש שיעצבו לו איזה משהו, בגלל שנעשה בו שימוש אחר כך ללא מתן קרדיט או תשלום. פורום פוטושופ נועד לתמיכה ועזרה לאלה שלא מבינים בתוכנה, אבל בשביל עבודות שיעשו לאחרים נפתח הפורום הזה. הרעיון בהתחלה נבע מכך שמספר רב של אנשים פנו בהצעות לריטוש תמונתם בפורום פוטושופ, ולכן נפתח הפורום הזה. הנקודה שלי היא, שפורום פוטושופ לא נועד לעשיית מטלות בשביל אחרים, בשביל זה נועד הפורום הזה
.

sivanbd

New member
אבל גם כששואלים שם

איזו שהי שאלה צריך להתחנן לתשובה ובםעם הראשונה כששירשרתי לא נכון כולם התנפלו עלי למה כאן הסבירו לי בסבלנות איך לעשות זאת היחס כאן הוא הרבה יותר חם ולא יעזוא לאף אחד זאת דעתי

Nienna17

New member
את כבר הבעיה ברמת הפעילות שירדה שם בפורום

והייתי אומרת שזה אפילו מתקשר לעובדה שנפתח הפורום הזה

igalep132

New member
אם אני אבקש משהו קטן

להקטין את הגופן של הכיתוב למטה , זה יהיה מסובך מדיי ?

igalep132

New member
כשאני אסיים את הפרוייקט

אני אשלח לך את התוכנית (פייסבוק מחלקתי כמו שכבר הבנת) תוכלי להכיר סטודנטים מב"ש (אם את צריכה :)) שוב פעם תודה רבה לך

Nienna17

New member
חח להכיר סטודנטים מבאר שבע?

אף על פי שיש לי מכר משם, למה שאני אצטרך להכיר סטונדטים מבאר שבע?

למעלה