אמרתי רק אם את צריכה להכיר מישהו... :)
I igalep132 New member 16/1/08 #19 מ.... ת'אמת אני לא יודע... גם ככה עוד שנייה סוגרים לנו את האונ' וכולנו נשאר בלי תואר ועניים. תכלס עדיף כבר להכיר (אם את חפצה בלהכיר) ממכללה (אפקה זאת אופציה טובה )
מ.... ת'אמת אני לא יודע... גם ככה עוד שנייה סוגרים לנו את האונ' וכולנו נשאר בלי תואר ועניים. תכלס עדיף כבר להכיר (אם את חפצה בלהכיר) ממכללה (אפקה זאת אופציה טובה )
N Nienna17 New member 16/1/08 #23 חח טוב נחמד שתמיד יש אופציות ובאמת חבל על האוניברסיטאות, פשוט בזבוז כל הסיפור הזה.
I igalep132 New member 16/1/08 #24 אין לך מושג כמה... שאלה, למומחית, איך אני יכול לעשות icon מהתמונה שריטשת לי אתמול ? (אני יכול לפתוח אותה בפוטושופ ולשמור בתור אייקון ?) תודה
אין לך מושג כמה... שאלה, למומחית, איך אני יכול לעשות icon מהתמונה שריטשת לי אתמול ? (אני יכול לפתוח אותה בפוטושופ ולשמור בתור אייקון ?) תודה
N Nienna17 New member 16/1/08 #25 אייקון זה גודל ממש קטן אנחנו מדברים על 16X16 או משהו כזה. ובתור אחת שאף פעם לא התעסקה עם אייקונים, אני לא יודעת איך אפשר ליצור קובץ ICON בפוטושופ, אם בכלל .
אייקון זה גודל ממש קטן אנחנו מדברים על 16X16 או משהו כזה. ובתור אחת שאף פעם לא התעסקה עם אייקונים, אני לא יודעת איך אפשר ליצור קובץ ICON בפוטושופ, אם בכלל .
I igalep132 New member 16/1/08 #28 בדקתי את העניין בפוטושופ לא ניתן לעשות אייקון. דרך אגב יש כל מני גדלים , אחד עם רזןלןציה טובה זה 256*256 מותאם לXP דווקא חבל, רציתי לעשות אייקון מהתמונה שעשית לי
בדקתי את העניין בפוטושופ לא ניתן לעשות אייקון. דרך אגב יש כל מני גדלים , אחד עם רזןלןציה טובה זה 256*256 מותאם לXP דווקא חבל, רציתי לעשות אייקון מהתמונה שעשית לי