זה לא התבכיינות
משהו שמטרידני

• פותח הנושא ELP
  • פורסם בתאריך

ELP

New member
זה לא התבכיינות../images/Emo13.gifמשהו שמטרידני

אז ככה... בחודשיים האחרונים חלה אצלי תפנית, הפכתי מהומו לייט להומו גלאט, מממממ... בחודשיים האחרונים כל פעם שאני רואה בסרט או תמונה גוף עירום של אשה אני נתקף בבחילה עזה, לא באופן המילולי אלא הפיזי, עד לפני חודשיים כשהייתי רואה גוף ערום של אשה אמנם לא הייתה משיכה מינית אבל זה גם לא הגעיל אותי, לפעמים אפילו הצלחתי לראות משהו אומנתי בגוף הנשי, אבל בחודשיים האחרונים אני לא מסוגל לראות גוף אשה ערום זה ממש מגעיל אותי, ותאמת זה די מטריד...אני חושב שזה התחיל מזה שלפני חודשיים ידידה שלי די התנפלה עליי ובגלל שלא היה לי נעים שכבתי אתה, ישר אחרי הסקס שמשום מה אפילו לא גמרתי, נאלצתי להסתגר בשרותים לבערך שעה עקב זה שכמעט הקאתי כל שנייה, בסופו של דבר לא הקאתי אבל התחושה הייתה די רעה ומגעילה, ומאז אני תקוע במצב הזה שאפילו אם נאי מעלה בדמיוני איבר נשי אני מייד צריך לרוץ לשירותים בתחושה שאני עומד להקיא. מה שרציתי לשאול זה אם זה קרה מתישהו לאחד מכם? או שאני באמת בבעייה פסיכולוגית רצינית. ועוד דבר, אל תכעסו עליי שאני מעלה את הדבר הבא אני פשוט מרגיש ככה וזה לא נועד לפגוע ברגשות של אף אחד, אבל אחרי הקטע המיני עם אותה ידידה אני הרגשתי ממש כאילו אנסו אותי, והרגשתי מנוצל מינית, כמובן שזה לא היה אונס אבל ככה הרגשתי, ואני די מרגיש ככה גם היום... ממממממ... אז זהו אני מקווה שזה לא העיק עליכם יותר מדי...

Yaniv-DC

New member
גוף האישה זה דבר מהמם

כשהוא עטוף בבגדים. מה לעזעזל עושים עם הציצים האלה??? בעירום? רק גברים. מאי - תביאי את הסוודרים הכי צמריריים שיש לך, רצוי גולפים

shirhayam

New member
דווקא לא!!!

גם אני נתקפת בחילה כשאני רואה גוף נשי ובהחלט מעדיפה גוף של גבר!!!! (וזו באמת הסיבה למה אני לעולם לא אהיה דו שלא נדבר על לסבית....!!!) קח למשל את הכי גאים שיש אתמול בלילה... הסצינה של הבחורות...עשה לי רע בעוד שהסצינות של הבחורים השאירו אותי המומה... אפילו הזלתי דמעה..כמה יפים... אבל עדיין היה לי קשה לראות את זה... או לפחות לקלוט שזה ממש אמיתי... ועכשיו קצת ברצינות.... אם אתה נתקף בחילה...ורע לך כשאתה עם בחורה אז למה בכלל היית איתה? (אתה לא ממש חייב לענות) שיר הים

שאלה...

וכשאת מסתכלת על עצמך במראה גם אז את רצה לחפש שרותים? מה שכתבת למעלה (אם זה נכון ולא הגזמת בתאור), נשמע לי כמו בעיה פסיכולוגית (או פחד (או לסבופוביה לא מאוד מודחקת). גוף של אשה הוא דבר מדהים, ואין קשר לאם את סטרייטית או לסבית, אם גוף מגעיל אותך, ביחוד כזה שאת אמורה להסתכל עליו לפחות פעם ביום (במקלחת למשל), יש פה בעיה. חייבת לציין שאני לא שלמה לחלוטין אם הניסוח של ההודעה שלי, אבל מתחיל לי שיעור ואין לי זמן לעשות הגהה...

Liroy25

New member
אני מסכים עם BBR!

יא לסבופובית מיזוגנית שכמותך!! אה לא..זאת בעצם מאי.. טוב אני אחשוב על משהו..

.m

New member
לסבופובית-מיזוגנית-שוביניסטית...

נו באמת, לירוי, כמה פעמים עוד נצטרך לעבור עלזה???
mai

Liroy25

New member
גם שוביניסטית?? וואלה, צודקת!

ובל נשכח את התוספת של הנסיך - "ומתנחלת".

shirhayam

New member
**?**

מה הבעיה לירוי?
מה לא מסתדר לך עם זה שאני לא נמשכת לנשים? האם זו מחלה? ממתי זו מחלה? אלפי בחורים הומואים - כולל זה שרשם את ההודעה הראשית יאמרו לך בודאות שזו לא (גם אתה - לא?) [ציניות]

shirhayam

New member
כן הגזמתי בתיאור

ועכשיו להבהרה קטנה הכוונה הייתה שהגוף של האישה - ככזה שאני צריכה להיות איתו באינטימיות דיי מגעיל אותי אני חושבת שהגוף הנשי יפה, לא עד כדי שאני אמשך אליו קרא לזה לסבופובית- או בכל שם שתרצה.... וכן אני חושבת שהגוף הגברי סקסי ממני שיר הים

אם זה מה שאת מתכוונת...

אז תכתבי את זה ככה. לא צריך לכתוב שגוף אישה מגעיל אותך רק כדי שמישהו לא יחשוב בטעות שאת לסבית (ישמור האל...) ובכל מקרה (בשביל ההשכלה הכללית) לסביות לא נושכות, (רק כשזה ממש הכרחי או כשמבקשים מהן יפה
), ובדרך כלל גם לא מתנפלות על סטריטיות ברחוב {אלא אם כן זו תהיה אמבר בנסון או נינה גורדון (במקרה שלי)} אז אולי כדאי שתרגיעי. יום טוב.

shirhayam

New member
מישהו.....

אמר שיש לי פחד מלסביות? טוב - אז אין לי...למעשה אחותי דו מינית - ודווקא די ממליצה לי ובחום לפחות להתנסות - אבל כמו שכבר אמרתי... לא נמשכת - וזו ממש לא מחלה להיות סטרייטית....

ג פ ן

New member
אם אתה אומר...

אומר שגוף האישה מקסים אתה מוזמן לעשות סקס גפן

shirhayam

New member
לא בדיוק

כן, הגזמתי בתיאור כדי להבהיר את הרעיון כתבתי כהברה נוספת שזה בעצם מתמקד - באי משיכתי למין הנשי ולא בהכרח הסלידה (הסלידה באה מהמחשבה להיות עם אשה באותה מיטה...בצורה אינטימית..) מקווה שהובן ואם לא - האמינו לי אני חיה עם זה טוב!!!! :)))))))))))))))))

ועוד משהו...

לא צריך להגזים כדי שיבינו את הכוונה שלך. אם תכתבי ברור, למשל "אני, שיר הים, לא נמשכת לנשים" אני לא חושבת שמישהו/י יטעה ויחשוב שאת לסבית. וחוץ מזה, אני לסבית ועדיין יכולה למצוא גבר זה או אחר מושך. אין קשר בין הדברים, משיכה לא בהכרח אומרת שתמצאי את עצמך עם אותו בנאדם במיטה.

shirhayam

New member
אהההההההה

טוב, לא הסתכלתי בפרטים. ודי חשבתי שאתה זה בחור אז קודם - סליחה ושנית, אני אמרתי את הדברים אולי קצת בהגזמה ואני באמת מתנצלת אם פגעתי באיזה שהוא אופן ברגשותייך יש עוד הרבה פרטים עלי, שקצת לא יובנו בשיחה שכזו ואשמח להסביר את עמדתי, או אולי את האופי שלי בשיחה קצת יותר פרטית. בכל מקרה מקווה שהובנו הדברים שלך

למעלה