זה לא התבכיינות
משהו שמטרידני

• פותח הנושא ELP
  • פורסם בתאריך

Liroy25

New member
אמרה מאי כשהיא דורכת על שברי

האגרטל של דודה ציפורה עליה השלום.

ELP

New member
מממממ...

דווקא עם הפסיכולוג הקודם שלי הגעתי לפריצות דרך ענקיות(בשילוב עם כימיה וביולוגיה), אבל נאלצתי להפסיק לבקר אותו כי עברתי למרכז... הוא דווקא תמך בי, כשהעליתי את עניין המיניות, לזרום עם זה לאט לאט ולא להתכחש, בדר"כ אני לא אוהב פסיכולוגים אבל הוא היה מיוחד(ולא אני לא התאהבתי בו
)

ELP

New member
מממממ....

טוב , היא לא אנסה אותי רק אמרתי שככה הרגשתי, אני פשוט לא חושב שזה פייר להגיד עליה את זה גם אם היא לא יודעת שאומרים עליה את זה, זה לא כל כך הוגן...ממממממ... היא ידעה שאני גיי והיא ניסתה להשכיב אותי כבר עוד מלפני שנתיים...

היחיד שמוסמך להגדיר אותך כהומו גלאט

הוא לייזר פלס. עד אז, הכשרות שלך מוטלת בספק. ולא משנה אם אתה הומו לייט - אל תשכח להיות הומו פילטר כדי להגן על עצמך.

אקסיומה

New member
בעיה פסיכולוגית רצינית

זה מה שזה. כי גבר מטבעו אמור להימשך לאישה, ולא להיגעל ממנה. לדעתי כדאי שתשקול טיפול אצל פסיכולוג...

ELP

New member
גבר אמור להמשך לאשה????

מי קבע את זה??? אני אשמח לשמוע את שמו ולנהל איתו שיחה, או שזו פשוט מישהי שקבעה את זה כי פשוט אף אחד לא נמשך אליה... בכל אופן זה די מרתיח אותי לשמוע את המשפט הזה, ומרתיח זו עוד מילה עדינה, את מבינה אני פשוט בתקופה שאני מנסה שיטה של שליטה על האגו, וזה די הולך לי טוב עד שמגיעים אנשים ואומרים לי משפט כמו "גבר מטבעו אמור להמשך לאשה" או משפט כמו "יא מתרומם"..... אז יש לי דבר אחד להגיד לך גברת אקסיומה!!! בתור אחת שיודעת את פירוש המילה אני אתן לך פה שתי אקסיומות: אקסיומה אחת: אני נמשך לגברים. אקסיומה שנייה: את צרת אופקים. ראית אפילו איזה חרוז יפה!!!!! וזה רק בשבילך כדי שלא תגידי שאני לא מצליח להשתלט על האגו שלי.....

אפשר טיפול קבוצתי?

אם לא הבנת זאת משמו של הפורום, אז הנה העדכון. כל הגברים כאן "מטבעם" נמשכים לגברים...

xanadu

New member
אם אתה מחפש גברים שמטבעם

נמשכים לנשים, התבלבלת בכתובת. זה עוד ימינה ברמזור.

אקסיומה

New member
תגובה לכולכם...

א) XANADU, אני בחורה, למקרה שלא טרחת להסתכל בכרטיס האישי שלי... ב) רק הבעתי את דעתי, ואני יודעת שזה לא פורום לסטרייטים, So shut me !!! ג) אקסיומה אחת: אני לא צרת אופקים. אקסיומה שניה: ואתם סתם דפוקים... חחחח...
גם לי יצא חרוז... איך אני בשבילכם..?

רק הבעת את דעתך

שכולנו בעצם צריכים ללכת לפסיכולוג כי אנחנו לא נמשכים לנשים כמו ש"טבעי"... פרט לכמה פסיכולוגים צרי אופקים, הקהילה המדעית כבר קיבלה את העובדה שלא מדובר במחלת נפש או משהו מעין זה. אז אולי את לא צרת אופקים, אבל כדאי שתפתחי את העיניים.

xanadu

New member
תגובה לכולך

א) אקסיומה, את בחורה, נסלח לך. לא טרחתי להסתכל בכרטיס האישי שלך במקרה, הוא לא עניין אותי. ב) אני לא מביע את דעתי, לא כדאי לך. אבל מאמץ בחום את המסקנה הסופית בסעיף ב´. ג) את יודעת מה? בואי לא נקרא לך צרת אופקים. בואי נגיד שיש לך אופק אחד רחב, סיכמנו? ד) אני לא אוהב חרוזים. איך אני בשבילך?

למעלה