זה לא התחת

מה שלומך? יש איזה שיפור?

או איבחון?

שואלים לשלומך פה.

SAME SAM

אותו דבר. בבוקר לפעמים אין שום כאב. אחרי שיושבים אין כאב. אבל כשמתכופפים זה חוזר. מהישבן השמאלי, לפעמים גב שמאלי, ובכף רגל זרמים. לאחר הכיפוף נרגע מייד.
לא היתי אצל שום רופא עדיין.
תודה לדואגים.
האם לחיצות של מומחים יעזרו? כי היה לי בצואר שהקרין ליד ואחרי פזיוטרפיה שהכאיבה מאד ומתיחות צואר 10 ק"ג זה עבר לחלוטין.
אני רוצה מתיחות לגב עם מכשיר רפואי אורטופדי.

מצער לשמוע שהמצב עדיין אותו דבר

דעתי האישית מאד, וכמובן שהכל מאד אינדיבידואלי:

זה שאני קודם כל נזהרת מפיזיותרפיה כמו מאש, הם גרמו לי נזק בלתי הפיך ואני מתרשמת שהגישה שלהם היא להסתכל על איבר ספציפי בלי להתייחס לזה שכל האיברים נמצאים בגוף של אדם אחד.

אבל אם היתה לך חוויה טובה עם פיזיו, מי אני שארפה את ידייך.

אין לי מושג מה זה המכשיר מתיחות לגב.

מצד אחד אני מבינה את האמירה שלך: לא הייתי אצל רופא. באופן הכי אישי ואמפטי, לפעמים הרופאים זה רק טרטור, ולא יוצא מזה שום דבר מועיל.

אבל אני באופן אישי מאמינה (ואגב, גם מטפלים אלטרנטיביים רציניים עומדים על זה) שקודם יהיה איבחון - ואני מתכוונת בתחום האמפירי, או כמה שהתחום הזה יכול להגיע אליו. ולא קריאות בקפה או באיריסים של העיניים (נדמה לי שלחרטא הזו קוראים קינסיולוגיה. אני מרשה לעצמי לקרוא לזה חרטא מתול ניסיון אישי), וגם לא דרך אבחון באאורות או אנרגיות או הפסיכוזה שהמטפל קם איתה בבוקר.

אם הרפאוה הקונבנציונלית לא מגיעה לאיבחון היא לפחות שוללת דברים.

ורק אחרי שמבינים מה מהות הבעיה - לחשוב איזה טיפול בוחרים. אני מעדיפה מטפלים אלטרנטיבבים רציניים על פיזותרפיסטים.

זו דעתי.

כי למשל אם יש משהו דלקתי, בדרך כלל תרופות אנטי דלקתיות יעבדו הכי מהר והכי נכון. לא טוב להשאיר את הגוף במצב של דלקת, מרמה מסוימת ומעלה.

אז אני לא יודעת אם אתה נמנע מרופאים בשל ניסיון חיים כזה או אחר.

אבל מקווה שבקרוב תעדכן אותנו בהתפתחות לפחות, או כיוון טיפולי.
באמ תנשמח להתעדכן.

תרגיש טוב.

למעלה