זה לא כל כך נעים להרגיש דחוי

"היוזמת"

הי יערית , כתבת "שסיימנו לא היו מלחמות " , הרי לא גמרתם [... טוב,טוב סיימתם ] בו זמנית . אצלך זה נבחן ,עובד מוקדם יותר .איך זה קרה אצלו ...,[אם היית שותפה לכך , כמובן ] יוסי

*יערית

New member
הוא תיכף מגיע../images/Emo13.gif

ונשאר עם הילדודס אצלינו בבית עד הערב אני יכולה לשאול אותו
אני חושבת שעבר עליו תקופה לא קלה,ניסיונות רבות של שיחה ואולי אם ניתן לחזור גם ללא מחויבות לאחר הגרושין, הוא עשה הרבה משחקי דווקא שהוכיחו את הקושי שלו, עבורי 4.5 שנים מאז שהיינו יחד..יותר מהזמן שהיינו נשואים אני חושבת שהוא במקום אחר..אני חושבת שהוא מבין שזה היה הכי נכון לעשות

אחשל

New member
גירושין טובים../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הגדרה מוזרה קצת, לא?! אצלנו היה תהליך לא קצר של התפכחות, של הכרה בכך שהקשר ביננו עושה רע לשני הצדדים. זה התחיל בכלל מטיפול זוגי שנועד לסייע לבן שלנו להתגבר על כל מיני קשיים, ומהר מאוד התגלגל לטיפול שנועד לתמוך ולהציל את הזוגיות. אחרי כמה חודשים כשהבנתי שזה לא זז לשום מקום "שברתי את הכלים". למרות שהכתובת היתה על הקיר זה התקבל די קשה. למרות זאת, קיבלנו החלטה משותפת, להגן על הילדים והגענו להסכם בכוחות עצמנו בתוך זמן קצר. היום יש קשר ענייני-קורקטי של הורות משותפת, עם מעט מאוד חיכוכים. בשבילי זה גירושין מספיק טובים...

יוסי, גירושין מתי?

טוב חייבת הקדמה קצרה למי שלא זוכר אותי, פרודה שנתיים ותשעה חודשים, הפרוד נעשה מיוזמתי, (נישואים שניים עבור שנינו, אני הייתי עם שני בנים והוא ללא ילדים) היום אני מגדלת ארבעה בנים לבד בגילאי 3-14) ועכשיו לעניין תהליך העיבוד/איבוד של הגירושין הללו כבר עבר מגשר שלמפגש האחרון איתו של חתימה על הסכם הוא לא הגיע. עבר בית משפט רבני שסגר את התיק בגלל שלא הגענו להסכם...(בטח, צד אחד אינו מעוניין להגיע להסכם). ועבר הליכים בבית דין אזרחי שכבר פסק מזונות קבועים + מזונות עבורי כדי להעיר את האדון (לפני חודשיים),בקיצור כל דבר אפשרי נעשה והדבר האחרון הוא בקרוב יש דיון בנוגע לרכוש (יש הסכם ממון, שגם אומר שברגע שצד אחד מהצדדים רוצה גט הצד השני מתחייב לתת) אהה כמעט שכחתי כשקיבל את פסק הדין בנוגע לתשלום מזונות עבורי פנה לבית הדין הרבני בטענה שהוא רוצה לתת גט כי אני מתראה עם גברים.הדיון ב-27.11 החזיקו לי אצבעות.... בקיצור אני אופטימית , הבנתי שבדרך הטובה או היפה או איך קראתם לזה גירושים טובים, יפים. לא מחפשת אשמים....חוץ מזה שגלגלי הצדק טוחנים לאט, אפילו לאט מאוד במקרה שלי. כן אני הייתי היוזמת ואני גם לא רואה דרך חזרה.... שאלת מה עושים ...כשאחד מעוניין והשני לא...ממתינים בסבלנות....יותר מזה אין הרבה מה לעשות....כי יש המעכלים לאט ויש המעכלים עוד יותר לאט....

זה לא גלגלי הצדק

חיוך לחיוכים וערב טוב , יש כאן מסרים כפולים של אישך - אי הגעה לחתימה אצל המגשר [ אגב המגשר איש טיפול או עו"ד... ] - פניה בבקשה לגירושין בביה"ד הרבני - התנהלות לנוכח פסיקת ביהמ"ש היתכן כי על אף תקופת הפרידה הממושכת טרם השלים בעלך את עובדת הגירושים ??? ושיהיה בהצלחה יוסי

סול11

New member
בטוב אינו אומר שאין נפגעים

אכן כפי שכתבת להרגיש דחוי זו היא פגיעה,לקבל החלטה פגיעה בצד השני.לגבי מערכת העכול היא שונה מאחד לשני.וכל אחת/ד מאיתנו זקוק לזמן אחר ולכלים שונים.חושבני 'שבגרושין טובים" הכוונה היא להגיעה להסכמות גם אם חלקן אינו נוח לנו,להקל אחד על השני עד כמה שאפשר לעבור את תהליך ההפרדות.שהרי לאף אחד מאיתנו לא היית כל כוונה בראשית דרכנו המשותפת ובהמשכה להיפרד. לשאלות מי היה היוזם ומי המחליט.לדעתי היוזם הוא הדוחה והמחליט הוא המחליט. אצלי אישית בפעם הראשונה אני הייתי היוזם והמחליט.בפעם הנוכחית הדחיה באה מצידה, וההחלטה מצידי. המשך שבוע נעים ורגוע לכולם סול

"להקל אחד על השני"

ערב טוב סול, כמו שכתבת להקל אחד על השני בגיבוש ההסכמות - זה הסוד, לזה נדרשת גדלות נפש ואת זה אגב מנסה להשיג בגישור. יוסי

yogibear

New member
יוסי... שאלה בדיוק בזמן....

שאלתך הגיעה בדיוק בזמן ... כי... ביום חמישי יש לנו פגישה ראשונה אצל המגשרים. אם היא לא תשלוף לי שפנים מהכובע, הרי שיהיו לנו גירושים סבירים. בקצרה , הכל החל עם לידת הילד, ברנש מקסים ששנינו אוהבים אותו עד מאוד... הזוגיות תמה חלפה נמוגה ונגוזה.... נשארנו שני אנשים, שמקדישים את מירב אהבתם, מרצם, חברותם לברנש שאך זה נולד... שני שותפים, החולקים קורת גג אחת, בלא תקשורת מינימאלית, זכורה לי נסיעתנו האחרונה לאילת ברכב... שקט דממה שרר ברכב, ולמעט צליליו המענגים של הרדיו לא נשמע דבר נוסף.. כך כ 400 ק"מ הלוך ו 400 ק"מ חזור... ממש בקצרה, בהזדמנות אספר את הסיפור המלא ... יום אחד ( לפני כשנה וחודשיים) , החלטתי שקצתי בחיים אלו... לקחתי רק את הבגדים, ועזבתי את הבית לבלי שוב... אני משאיר לה ולברנש את הכל : רכב, בית, תכולת בית... בגיל של קרוב ל 40 שנים, אני מתחיל כמעט מאפס... אבל זה מבחירה !!! הדבר היחיד שלקחתי היה המחשב... מזונות ??? תקבל גם תקבל.... עזבתי בלב כבד מאוד, אך יודע גם יודע שלא אלו החיים להם ייחלתי.. מאחל לה את כל הטוב שבעולם, רוצה שיהיה לה טוב... היא אם ילדי, ועד כה התגלתה כאדם הוגן. היא קיבלה זאת קשה ... אך שנינו ידענו כי את הנעשה אין להשיב... מתכונן נפשית לפגישה ביום חמישי, יהיה לי קשה מאוד לשים את החותם הסופי על חיי חברות של כ 8.5 שנים ונישואין של כ 6 שנים ... אך, הוא שהחלטנו וזה מה שיהיה ... נפרד לעת עתה... נ.ב. בגלל מלחמת חורמה כנגד בזק, אינני מחובר בבית לאינטרנט ואינני יכול לענות, להגיב ולהשתתף ... ובעבודה, קשה לי להכנס שכן הלחץ רב... מקווה שהמשבר ביני לבין בזק יסתיים, ובא לציון ונפגעי האין ADSL גואל...

למעלה