זה לא מטדיר אותי ברמה גבוה

תשמע ...

אצלי בחדר מפוזרים מלא מזכרות מהאקסידנטים שלי. לא בגלל שאני איזה אוגרת את זה , אבל זה דברים טובים שקיבלתי ואני לא מעיפה . כשהוא נכנס אלי לחדר והוא אמר "ואי היית בהופעה הזאת ? עם מי ?" אמרתי את האמת, כאשר הוא שאל מאיפה השגתי תמונה , אמרתי לו שקיבלתי במתנה , וזה היה בסדר גמור והוא לא קינא או משהו... כי זה טבעי ... אבל הדברים האלה לא מסומנים בסימני בעלות. אף אחד מהאקסים שלי לא תבע את חותמו על הדברים שקיבלתי , אין שם איזכור או שם שמקשר את הפריט עם סנטימנטליות כלפי הבן אדם.... זה חפצים "נקיים" עם זאת , עזרתי לו לארוז את הארגזים, ואז אנחנו מוצאים כל מיני מתנות שהוא קיבל, סטים של עטים , ארנקים , ועל הכל יש הקדשה של האקסית, אז בוא נגיד שאם הייתי יודעת על השם שלה לפחות ...לא היו לי דפיקות לב, לא הייתי מרגישה מוזר פתאום לגעת בדברים שנתנה לו ... אלא השלמה עם המצב, מצבה לזיכרה של האקסידנטית שלו. וכאילו התגובה הראשונית שלי הייתה "וואלה אחי זאת הנישה שלך אל תצפה ממני להכניס את זה לארגז שתקח לבית שלנו" , וגם מה , לא נראה לי שהוא יסתובב עם ארנק חדש עם הקדשה של האקסית ... וכן אני מבינה שזה עט פרקר יקר, וכן אני מבינה שזה ארנק של טימברלנד אבל פשוט לא מרגיש לי נוח כי במקום לעדכן אותי , הייתי צריכה לגלות את זה ואז הוא משך את זה ממני.. FUCK

Krishi

New member
אני מבין על מה את מדברת

בדרך כלל אני אישית לא הייתי משתמש במשהו שהאקסית קנתה לי, אבל אם כן הייתי מיידע את החברה שלי. כנ"ל היא עשתה את אותו הדבר. לעומת זאת אולי יש אנשים שהיו מעדיפים לא לדעת או אפילו אם הם היו יודעים היו מעדיפים שהבני זוג שלהם לא ישתמשו בזה. בקיצור אם זה משהו שמפריע לך אז תדברי על זה עם חבר שלך.

ומה אתה חושב ? לא דיברתי איתו ?

הוא אמר "תביני אני בן אני לא כזה מסובך כמוך מבחינתי הדברים פשוטים ואין לי כוח לשבת ולחשוב מה גרם למה ומה הסיבה לכל הדברים האלה, את זה אני משאיר לך ואחר כך קורא את הניתוחים שלך בבלוג שלך " חחח .... בקיצור , הוא בן אדם פשוט אין לו כוח למחשבות כאלה זה רק אני שמנתחת כל דבר

Krishi

New member
תאכלס צודק חחח...

אצל גברים באמת הכל הרבה יותר פשוט ונשים באמת נוטות לנתח הכל יותר מדי. תראי, ככה בן אדם, קשה לשנות. נשאר רק להתרגל.

שאלה מעניינת

אין ספק שההתנסויות שהיו לבני הזוג בונים אותם, ועושים אותם למה שהם היום. למעשה המון דברים שבן הזוג שלך עושה היום בקשר נובעים מניסיונות קודמים, את מחמיאה לו על משהו שהוא בכלל למד עם מישהי אחרת, הוא מעצבן אותך עם איזשהו יחס שלא הפריע למישהי אחרת. יש גם מצב שהוא לא עושה יותר דברים כי מישהי "חינכה" אותו ככה. זה נראה לי כואב לחשוב על זה ככה, אבל זה לא עושה את זה לא נכון. חוץ מזה, הבעיה היא שגברים מניסיוני לא ממש אוהבים לדבר על זה,ואז הנשים הופכות למראיינות, לבלשיות ולפסיכולוגיות בשקל תשעים. אנחנו מתנתחות, משוות בין היחס אלינו ולקודמת, מחפשות כל מיני תבניות ומסקנות, וכמובן שזה תהליך שדורש מלא אנרגיות ומעורבות רגשית. כל דבר שתגלי בעצם רק יבאס ויערער אותך, לדעתי, כי מה שאת כבר יודעת ומה שחשוב - שעכשיו הוא איתך ושהוא אוהב אותך - זה כבר לא הניוז. ככה שבגדול אני חושבת, שהכי בריא זה לא לדבר על זה, ולא לחטט. כמו שאומרים, מה שלא יודעים לא כואב. אבל שוב, מכירה את עצמי, אז אם הבחור מתחיל להיחשף בעצמו, אני לא אוכל להתגבר על היצר ולא אסתום לו את הפה.

lilalila

New member
אם סה"כ טוב ביחד, עדיף להניח לזה

כניראה יש משהו שהוא לא גאה בו בעברו.... רק הייתי אומרת לו בעיתוי נכון- אני שמה לב שאתה לא ממש מספר לי על האקסיות שלך, אבל רק רציתי להגיד לך שאם יש לך ילד ממישהי אני רוצה לדעת. זהו, שלא יהיו ספיקות, כי לכי תדעי מה הוא מסתיר שם. חוץ מזה, אין הרבה דברים שממש חשוב לדעת. אולי האקסית היתה מאד מבוגרת, אולי מאד צעירה? אולי היא היתה אישה גרושה עם ילד? אולי היא הפכה להיות לסבית אחרי שנפרדה ממנו.... יש כל מיני דברים שגברים מתביישים בהם למרות שממש לא צריך.

חחחח לא לא

אנחנו לא עד כדי כך מסובכים , כולה בני 23 מה עשית פה סלט עם לסביות וגרושות עם ילדים..... בשביל ללכת למסיבה בלכת או לרוץ (אוקי המעדונים האלה היו פעילים בתקופה שבה הייתי רווקה .... ) צריך פשוט כמה חברים שמכירים כמה בנות שיבואו וככה אנשים היו מכירים אחד את השני משנת 2006-2008 אני יודעת שיש אקסית , גם לי יש אקסים, אבל ההבדל הוא שאני פשוט חולקת ומשתפת , והוא לא מספר. ובגלל שהוא לא מספר זה נראה לי מעניין יותר

lilalila

New member
סליחה ומה רע בסלט, זה טוב לדיאטה

פשוט אל הבנתי מדוע זה בכלל מטריד אותך אז העליתי את האפשרויות שיכולות להטריד באמת. אם זה גרם לך להסיק שבאמת אין ממה לדאוג, אז עשיתי את שלי..

xcalibur

New member
נסכם את זה בפשטות

מה שאתה לא יודע לעולם לא יפגע בך.

כל אחד מספר

מה שהוא בוחר. אם את רוצה לדעת על בנות הזוג הקודמות שלו, שאלי אותו עליהן. אם לא ירצה לספר, כבדי את החלטתו. העקר שישקיע בקשר ביניכם.

אותי זה לא מעניין,

מה שהיה נגמר, עכשיו אני

למעלה