זה לא קצת מוזר שהאיסלאם תובע את

shnichsser

New member
זה לא קצת מוזר שהאיסלאם תובע את

ירושלים כמקום מאוד קדוש לה כשהמילה ירושלים בכלל לא מופיעה אפילו פעם אחת בקוראן אלה מופיעה במרומז פעם אחת וביהדות היא מופיעה עשרות פעמים ורק המילה עצמה? וגם לדעתכם זה טיעון טוב בזה שזהו זכותינו שבירתינו תהיה ירושלים?

אלי ו.

New member
לא, זה טיעון רע מאוד

הטיעון לי זה יותר חשוב אז תותר לי, הוא טיעון רע.

מספר הפעמים אינו חשוב

בענייני אמונה אין סופרים מובאות. רוב הדתות מדגישות את האמונה כערך בפני עצמו, בלי שום קשר להוכחות כאלה או אחרות.

אבל

על בסיס מה האמונה נבנת היא נבנת על בסיס הדברים הללו

אני פעם הסברתי

על התפתחות קדושת ירושלים באלסאם והנה עוד פעם התשובה ..... זה שלמדינות העולם ישנה בעיה בראיית ירושלים כבירת ישראל זה בעייה אחרת ויפעת אנא תשמרי את התשובה שלי בקובץ המאמרים אין לי כוח לחפש אותה עוד פעם
תיקון טעות שם הפרופ´ הוא פרופ´ הורביץ ולא הורבי

amichai58

New member
אז אולי הסיבה היא קצוניות דתית

קורה לכל אחד בכל דת שנהיים פנאטים על דברים מסוימים. גם ביהודת לא חסר. וזה אצלם. והם מוכנים גם למות בשביל זה. גם אנחנו מוכנים למות, חוץ מכמה סרבנים ודי הרבה משתמטים שבטלנותם אומנותם.

masorti

New member
האם זו תעמולת בחירות של "שינוי"?

אולי כדאי להעביר כל הודעה בפורום לעיונו של השופט חשין.

masorti

New member
אז אולי מנהלת הפורום...

צריכה לעיין בהודעות ולפסול לשידור הודעות שעיקרן תעמולה פוליטית.

לא יודעת אם שמת לב

אבל לאחרונה אני מוחקת כל יום שתיים או שלוש מודעות שעיקרן תעמולת בחירות. על פי חוקי הנהלת הפורומים איני רשאית למחוק מודעות שמבטאות דיעות שאינן הולמות את דעתי או את דעתם של משתתפים אחרים כל עוד הן ענייניות ומבוטאות במסגרת דיון לגיטימי. מאותו שיקול דעת גם לא מחקתי את מודעות יד לאחים, למרות שבעיני הן מבטאות תעמולה מן הסוג הנקלה ביותר.

מאמרך פורסם

ראה כאן. נ.ב.: הרשיתי לעצמי עריכה סגנונית קלה שאני מקווה שלא פגמה בתוכן, לנוחות הקוראים. במידה והשינויים אינם מקובלים עליך - אנא הודע לי במסרים.

shnichsser

New member
טוב הבנתי

אבל לפי הניסיון שלכם בדתות שונות אני רוצה לשאול את דעתכם: למי מגיע יותר את ירושלים לאיסלאם או ליהדות?

למעלה