זה מה שיש לי לשחרר היום לאומה

זה מה שיש לי לשחרר היום לאומה

כ"ד באלול
תאריך ממש קלול
להרוס אותי עלול
להשאיר טעם של פיגול.
כ"ד באלול - זה היום
תאריך של תום
תום החיים שיצרו אותי
תום של הכפלת יתמותי
תאריך שבו לפני 10 שנים נפטרה בזרועותיי
האישה שנתנה לי את חיי.
יהי זכרה ברוך.

היי48

New member
אויש מותק...

אנחנו כאן איתך, לתמוך ולעזור

אני כל כך מסוממת עכשיו, שאני לא מרגישה כלום

מסוממת מבולמוס, וייתכן שכשהשפעתו תפוג אקח גם כדורים (שמותרים לי, לא לדאוג).
בכל מקרה התאריך הלועזי זה רק עוד 3 שבועות (יצא ממש מוזר השנה).
וזה בסדר, כבר עברו עשר שנים. זה לא עובר ולא עוזב אותי, אבל כרגע אני לא מרגישה כלום חוץ מכבדות נוראית וצורך לישון. וזה בדיוק מה שאני הולכת לעשות
.

נו, נהדר

עכשיו אני צריכה גם לגלות ש[להבדיל מיליוני הבדלות, כן?] אח שלי מאושפז. גיליתי במקרה מתמונה בפייסבוק. ניסיתי לברר עם הילדים שלו ואיתו בוואטצאפ, אבל אף אחד לא עונה לי. מה שכן, הוא מחייך בתמונה ונראה בסדר גמור, וגם עושה משהו דפוק (אני לא רוצה לעשות לו ולעצמי אאוטינג), אז כנראה זה לא משהו חמור. אני מקווה, לפחות.

תודה לכן

אח שלי שוחרר הביתה ומתאושש. היום שמעתי מאחותי את הסיפור המלא. זה היה די מחריד - סיפור של רשלנות רפואית שכמעט נגמר במוות. הילדים שלו הצילו אותו ברגע האחרון והזעיקו אמבולנס. הרופאים אמרו שעוד כמה דקות ככה והוא כבר לא היה אתנו. מסכן. אבל הוא מתאושש יפה עכשיו וזה מה שחשוב. אני כנראה עדיין אוהבת אותו (אולי לא בדיוק אוהבת, אבל אכפת לי) למרות כל החרא שהאכיל ומאכיל אותי כל החיים כמעט.

Lady Stark

New member
מותק

שולחת חיבוק ענקי. מצטערת על היום הזה. אבל את לא לבד. אנחנו פה ואת במחשבותינו.

תודה לכולם

עבר בסדר - פשוט נכנסתי למיטה ונרדמתי עד לפני כחצי שעה.
אחי כתב לי שהוא בסדר (אבל עדיין מאושפז להשגחה). אני לא רוצה ברעתו למרות שאין בינינו קשר. מאחלת לו רפואה שלמה.
כואב ועצוב ואפילו לא הדלקתי נר, אבל מקווה שאלוהים ואימא שלי יסלחו לי.
אין לי מילים לגעגוע, פשוט אין מילים. יש ימים שבהם אי אפשר לגעת בגדר ושרק מראה של גדר מפחיד מהתחשמלות. היום היה יום כזה.
שום דבר לא אמיתי. שום דבר לא קורה. רק אוכל ולישון, ממש כמו תינוקת, אבל בלי שום שד רך להתרפק עליו (ואני מתכוונת מטפורית בלבד).
תתבגרי וכאלה? תחסכו ממני את זה בבקשה. אני יודעת לבד.

תודה פלוס טריגר

דווקא עכשיו, כשאני מרגישה יותר טוב מבחינת הרצון להתאבד ואפילו מהרצון לפגוע בעצמי (שלא נעלם לגמרי, גם האובדנות לא נעלמה לגמרי, אבל הם בהחלט התמתנו לעומת כמה שבועות/חודשים אחורה) אז אסד והאירנים הולכים למחוק אותי??? זה לא שנורא בא לי לחיות, כן? אבל לא הייתי רוצה למות עכשיו, ובטח לא בייסורים של טילים ובטח לא טילים כימיים ובטח לא אטום מאיראן. זה הכי מפחיד אותי. בשביל מה אובמבה הזה היה צריך להתערב דווקא עכשיו? מה אכפת לו בכלל? בגלל שזה כימי? ושנתיים וחצי של טבח בכל הבא ליד ובכל אמצעי "קונוונציונלי" אחר לא הזיזו לו? ובכלל, מה זה החלוקה הזאת לנשק קונוונציונלי ונשק בלתי-קונוונציונלי? אם יש נשק שהוא בלתי-קונוונציונלי זה אומר שיש נשק שהוא כן, איזה עולם מטורף זה שיש בכלל סוגי נשק שהם קונוונציונליים? השם ישמור... מה זה הטירוף הזה? אי אפשר לחזור לרוגטקות, מקלות ואבנים? היה מישהו שאמר, לא זוכרת מי, שאין לו מושג באילו אמצעים יילחמו במלחמת העולם השלישית, אבל מלחמת העולם הרביעית תהיה במקלות ואבנים.
לא רוצה את החרא הזה עכשיו!!! לא רוצה את זה בכלל!!! ואיזו מין מדינה זו שמפקירה מאות אלפים בלי ערכות מגן, ושברוב ערכות המגן גם אין אטרופין כי ככל הנראה היה יקר מדיי לייצר אותו??? ומה עם העובדים הזרים? ומה עם הישראלים שאין להם? שמעתי שהתחילה מסחרה באי-ביי... למה לא, אם אפשר לנצל בציניות את החרדות של כולם... והדיסוננס הזה בין הפאניקה שזורעת התקשורת לבין השאנטי שאנטי של הממשלה... מה נסגר???

רבאק, די עם השיגעון הזה כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=g8oedmeJLN8

היי48

New member
נדמה לי שאיינשטיין אמר את המשפט הזה

לגבי אובמה-מסכימה איתך שיש כאן צביעות רצינית. הוא גם לא הראשון שהתנהג ככה וגם לא נראה לי שיהיה האחרון-גם בעלות הברית היו ככה (לא ממש היה אכפת להם שהנאצים חיסלו יהודים, צוענים, הומואים וכו' עד שהנאצים לא תקפו את פולין), גם לאמריקאים לא היה אכפת מה הטאליבן עשה לאפגנים עד ה-11/9, ואני בטוחה שיש עוד הרבה דוגמאות נוספות שאני לא מכירה. או במילים אחרות-זהו פשוט אופי האדם (לדעתי לפחות...). ועד כאן החלק הפסימי...

ולהלן החלק היותר אופטימי-קודם כל נראה לי שאסד והאירנים סתם מדברים. לא נראה לי שהם יתקפו אותנו ברצינות ובטח שלא בנשק אטומי, כי הם יודעים שאז הם ימחקו לגמרי. אם הם יעשו משהו בכלל (למרות שבאמת לא נראה לי, ואני אחד האנשים האחרונים שאפשר להאשים אותם באופטימיות רבה מדי...), סביר להניח שזה יהיה בנשק קונוונציונלי, שאותו צה"ל יודע ליירט. אני לא אומרת כמובן שאנחנו צריכים להיות אדישים לנושא רציני כמו מלחמה, אבל נראה לי שהסיכויים למלחמה כוללת בכלל (בעתיד הקרוב לפחות) ולמלחמה אטומית בפרט הם די נמוכים, וגם אם תהיה מלחמה, ב"ה יש לנו לשמחתנו צבא שנחשב לדי טוב

היי48

New member
זה אכן היה איינשטיין

להלן הציטוט מתוך הערך עליו מויקיפדיה:

"בעת שנשאל באיזה כלי נשק ישתמשו לדעתו במלחמת העולם השלישית, השיב: "זאת אינני יודע, אולם ברור לי כי במלחמת העולם הרביעית ישוב האדם להילחם בכלי נשק העשויים מקלות ואבנים"."

הספיק לי מה שהיה פה בנובמבר שעבר

עולם מטורף!

וצה"ל אולי פעם נחשב צבא טוב. היום כולם צוחקים עליו: כושר ההרתעה ירד מאוד, אין מספיק ערכות מגן לכל התושבים (ואולי בדיוק בגלל זה לא מנחים אותנו להוציא אותן מהנפטלין), וצה"ל מפזר כרוזים לפני שהוא תוקף. נו באמת. בדיחה.

אוף למי יש כוח לעוד סיבוב...
כל פעם מחדש אותו סיפור, רק כל פעם יותר גרוע....

למעלה