תודה פלוס טריגר
דווקא עכשיו, כשאני מרגישה יותר טוב מבחינת הרצון להתאבד ואפילו מהרצון לפגוע בעצמי (שלא נעלם לגמרי, גם האובדנות לא נעלמה לגמרי, אבל הם בהחלט התמתנו לעומת כמה שבועות/חודשים אחורה) אז אסד והאירנים הולכים למחוק אותי??? זה לא שנורא בא לי לחיות, כן? אבל לא הייתי רוצה למות עכשיו, ובטח לא בייסורים של טילים ובטח לא טילים כימיים ובטח לא אטום מאיראן. זה הכי מפחיד אותי. בשביל מה אובמבה הזה היה צריך להתערב דווקא עכשיו? מה אכפת לו בכלל? בגלל שזה כימי? ושנתיים וחצי של טבח בכל הבא ליד ובכל אמצעי "קונוונציונלי" אחר לא הזיזו לו? ובכלל, מה זה החלוקה הזאת לנשק קונוונציונלי ונשק בלתי-קונוונציונלי? אם יש נשק שהוא בלתי-קונוונציונלי זה אומר שיש נשק שהוא כן, איזה עולם מטורף זה שיש בכלל סוגי נשק שהם קונוונציונליים? השם ישמור... מה זה הטירוף הזה? אי אפשר לחזור לרוגטקות, מקלות ואבנים? היה מישהו שאמר, לא זוכרת מי, שאין לו מושג באילו אמצעים יילחמו במלחמת העולם השלישית, אבל מלחמת העולם הרביעית תהיה במקלות ואבנים.
לא רוצה את החרא הזה עכשיו!!! לא רוצה את זה בכלל!!! ואיזו מין מדינה זו שמפקירה מאות אלפים בלי ערכות מגן, ושברוב ערכות המגן גם אין אטרופין כי ככל הנראה היה יקר מדיי לייצר אותו??? ומה עם העובדים הזרים? ומה עם הישראלים שאין להם? שמעתי שהתחילה מסחרה באי-ביי... למה לא, אם אפשר לנצל בציניות את החרדות של כולם... והדיסוננס הזה בין הפאניקה שזורעת התקשורת לבין השאנטי שאנטי של הממשלה... מה נסגר???
רבאק, די עם השיגעון הזה כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=g8oedmeJLN8