אני גם בונה אתר נוסף לפורום שלי ואני מוכנה לעזור לך
P python 4 New member 4/12/03 #14 דרך אגב, אי אפשר בכלל להיכנס לפורום שלך! נו טוב, את בטח לא רוצה אותי שם גם ככה..
H hadardit New member 4/12/03 #16 אם אתה לא מצליח אז תעשה את זה: תכנס לאתר של אם אס אן לקהילות ותחפש בקהילות "תשוקות" והקהילה שלי זה עם ה-8 אנשים (יש שם עוד פורום של תשוקות רק אבל עם 3 אנשים).
אם אתה לא מצליח אז תעשה את זה: תכנס לאתר של אם אס אן לקהילות ותחפש בקהילות "תשוקות" והקהילה שלי זה עם ה-8 אנשים (יש שם עוד פורום של תשוקות רק אבל עם 3 אנשים).
S soapsfan New member 4/12/03 #19 ואם כבר אם יש פה למישהו כרטיס טלוויזיה והוא יכול לשמור תמונות מהטלוויזיה שיפנה אליי בבקשה.
ג גייסון קוק לנצח New member 5/12/03 #26 סימנו במועדפים סתם שאלה מתי הפתחיה החגיגית? ואם אני יוכלה לעזור במשהו כי האמת אני די משועממת ואני צריכה משהו חדש לעשות, אז אם אתם צריכם עזרה בכול דבר אני פה יש לי מאות תמונות מידע לגבי מה שקורה בארצות הברית אבל הכי חשוב זמן!!
סימנו במועדפים סתם שאלה מתי הפתחיה החגיגית? ואם אני יוכלה לעזור במשהו כי האמת אני די משועממת ואני צריכה משהו חדש לעשות, אז אם אתם צריכם עזרה בכול דבר אני פה יש לי מאות תמונות מידע לגבי מה שקורה בארצות הברית אבל הכי חשוב זמן!!