זה משגע!!

Carmelo Anthony

New member
זה משגע!!

איך קבוצה כמו אפס פילזן גונבת לנו את יאקה לאקוביץ'?!? איך טאו גונבת לנו את מרקו פופוביץ'?!? למכבי יש לא פחות מזומנים מהם, והם פשוט גונבים לנו הכל!! איך?! איפה מכבי?! במרדפים אחרי חג'ג' וגרין?! זה לא נורמלי!!!

orenmary

New member
שימשיכו "לגנוב" לנו שחקנים כאלה

האבידה היחידה עד כה הקיץ זה מוריס

אם לביינום אתה קורא אבידה המצב שלך גרוע

ולגבי ניקולה עם כל האהבה והכבוד הגוף שלו כבר לא מסוגל להוביל קבוצה לאורך עונה מלאה

Carmelo Anthony

New member
ביינום שחקן מצויין.

יש לו ימבה כישרון, והרבה רצון להצליח, בעונה האחרונה הוא כבר הראה שהוא מתחיל להתרגל ונתן הרבה הצגות יפות, השנה הוא היה יכול להיות ענק! ניקולה הוא אבידה, כי נשמה כמוהו לא תוכל למצוא אף פעם, נכון, הוא לא שווה את החוזה שלו, אבל איבדנו שחקן מצויין שנותן הרבה יותר מנק' ואס'.

ביינום-ימבה כישרון,אפס שכל

מה אני אגיד לך המון הצגות הוא נתן,חבל שזה נוקיה ולא הבימה... לגבי ניקולה שוב אני כל כך אוהב אותו וקשה לי לומר זאת-אבל אנחנו מתעסקים פה בספורט תחרותי ולא בנשמות(והוא באמת אדם מיוחד).

Carmelo Anthony

New member
אין שחקן מושלם.

בעצם כן, יש 3 כאלה, אחד תחת חוזה בלייקרס, אחד תחת חוזה סקליבלנד, ואחד בבוסטון, הכוונה ברורה, אני לא מחפש שחקן שיכול לעשות, אלא שחקן שביחד עם שחקן חכם אחר יהיה מצויין, כמו שהוא היה השנה. ניקולה נותן למשחק לזרום מצויין, מבחינה כישרונית הוא עדיין שחקן מצויין, וההתלהבות והווינריות שהוא נותן על המגרש בהחלט יכולים להיות שווים 700 אלף דולר לעונה.

orenmary

New member
אתה חי בסרט

דבר ראשון ניקולה מרוויח 2.5 מיליון יורו באולימפיאקוס אז נראה לך שהוא היה נשאר במכבי תמורת 700 אלף דולר? דבר שני ניקולה לא מתאים להוביל קבוצה תבין את זה,הרמה באירופה גרועה לכן לא שמים לזה לב כל כך אבל לרמות הגבוהות ביותר ניקולה לא בנוי בעיקר מבחינה הגנתית\פיסית וראו זאת בגמר האחרון(ובכלל בכל הפיינל פורים שמכבי השתתפה בהם) שהוא היה "חור" בהגנה הן מבחינת שמירה והן מבחינת ריבאונדים. בכדי להיות שחקן מושלם צריך להיות שחקן...אם הוא היה כזה היו קופצות עליו קבוצות יותר בכירות מרומא(ראה מקרה יותם הלפרין שגם הוא לא שחקן מושלם,אבל הוא לעומת ביינום שחקן...).

Carmelo Anthony

New member
מי אמר שהוא היה צריך להישאר

אמרתי שהפסדנו שחקן גדול, לא שהיה מה לעשות. הוא כן שחקן מוביל, בגלל דברים שכושר גופני לקוי וגיל לא יכולים לשחוק, וזה הגובה שלו, החכמה שלו והאהבה שלו. נכון, הוא לא שחקן מוכח, ולכן לא קופצות עליו קבוצות, ולכן מכבי הצליחה להחתים אותו, ועם קצת שכל היו מבינים שהפוטנציאל שלו זועק לשמיים ורק צריל לביית אותו ויש לנו את אחד השחקנים הטובים באירופה.

orenmary

New member
יש הרבה מוחות בכדורסל האירופאי

אם מסינה\אוברדוביץ\בלאט\גרשון לא מתלהבים (וזו בלשון המעטה) ממנו זה אומר משהו לא?מכל המאמנים באירופה אף אחד לא מבין כדורסל?והוא לא שיחק באיזה חור הוא שיחק שנתיים במכבי ואפילו הגיע לפיינל פור (למרות היותו בקבוצה,ולא כפי שאתה חושב שבזכותו),ז"א שהוא קיבל את אחת הבמות הטובות באירופה וחשיפה הכי טובה שיש אז איך אתה יכול לומר שהפוטנציאל שלו זועק לשמיים? מתי תבינו ששכל ואינטיליגנציה היא חלק ממה שאתם קוראים "כישרון"?מה שווה שחקן שיש לו כדבריך "פוטציאל" אם שיש לו שתי אופציות(מסירה וחדירה לצורך הדוגמא) הוא מתבלבל ולא יודע מה לעשות?זה טיפשות!!אם אתה זוכר בזמנו שארס ומקדונלד היו מקבלים החלטות בין כמה אופציות בחלקיקי שניה והם היו עושים זאת ברוב המקרים על הצד הטוב ביותר-זו התכונה הכי חשובה לרכז(ולשחקן בכלל-ראיית והבנת משחק) ולויל דה טריל אין את זה והכי גרוע ממש לא ניתן ללמד את זה.

Carmelo Anthony

New member
אז אני אסביר לך:

מסינה\אוברדוביץ\בלאט\גרשון רואים את ביינום, והם מבינים בכדורסל פי 100 ממני וממך ביחד, אבל עם כמות הכסף שיש להם, למה לא ללכת על שחקן מוכח? על שחקן שיתן תוצות עכשיו ומיד, ולא שחקן שיכול לתת תפוקה בעוד שנה-שנתיים? אני בטוח שכמו ספאחיה, גם הם זיהו כישרון, והרבה, פשוט שכל זה הדבר החשוב בכדורסל האירופאי, וכשיש לך שחקן עם מעט מאד חכמת משחק ועם יותר פוטנציאל מאשר תפוקה מידית, הם לא רוצים אותו. מכבי לעומתם, זאת לא קבוצה שמחזיקה תקציב של 30 מיליון דולר ומעלה, מכבי צריכה ללכת חכם, לבנות את העתיד, לקחת שמות אנונימיים ולהצמיח מהם את האימפריה, כי פאפא ומוריס כבר הוכיחו את עצמם, למכבי הם לא יגיעו, אבל ביינום, באטיסטה, וויצ'יץ' ופארקר בזמנם, הם שחקנים לא מוכרים שהפוטנציאל שלהם זועק לשמיים, אלו שחקנים של מכבי, של קבוצה קטנה. תזכורת: פארקר חיכה שנתיים עד שהפוטנציאל שלו התפוצץ. ניקולה חיכה שנתיים עד שהכישרון שלו התממש. הולדן חיכה שנים על גבי שנים עד שיצא ממנו משהו. 3 השחקנים האלו היו כמו ביינום, רק שלהם נתנו קרדיט, אחד היום שחקן מוביל בקבוצת NBA, אחד משחק תחת חוזה 3.5 מיליון באחת הקבוצות הגדולות באירופה, ואחד אוף אירופה כבר פעמיים כשהוא לוקח חלק נכבד בזכיות.

orenmary

New member
אם אתה משווה את פארקר לביינום חבל בכלל עלהזמן

ואתה מעוות את המציאות!! אתה תסביר לי?לידיעתך אנתוני פארקר בעונתו הראשונה שידרג את מכבי מקבוצה טובה למצויינת(ומגמר היורוליג לאלופת אירופה),אתה מקשקש שטויות בקצב,ברור שפארקר השתבח עם השנים אבל כבר בעונתו הראשונה הוא היה אחד הטובים באירופה(ולטעמי הטוב ביותר). ניקולה חיכה שנתיים עד שהכישרון שלו יתממש???כשהיית בן 9(2001) הייתה הראשונה של ניקולה בארץ,רוצה לשמוע סוד?בתחילת העונה ניקולה הועבר בהשאלה לוילרבן-לא כי הוא לא היה טוב אלא כי מכבי החזירו את נייט האפמן מהNBA וביחד עם חוסיין בשוק לדעתו של בלאט לא היה מקום לניקולה בקבוצה.יודע מה קרה בסיום אותה עונה?ניקולה הוביל במו ידיו את וילרבן לאליפות ראשונה אחרי יותר מ20 שנים בעוד מכבי נתקעה עם שחקן בלי ברכיים(האפמן) וסנטר חסר קורדינציה(בשוק).יודע מה אמר בלאט לאחר שנתיים?-"העברתו של ניקולה לוילרבן הייתה טעות טרגית ואין לי ספק שעימו היינו שוב אלופי אירופה". אל תשווה את הולדן לביינום,אמנם הולדן לא בדיוק בורך בעודף אינטילגנציה אבל בניגוד לביינום להולדן יש קליעה קטלנית מחוץ לקשת(ובתוכה),חוץ מזה שהולדן לא הוביל אף פעם את צסקא(על פאפאלוקס שמעת?) וגם בנבחרת רוסיה למרות סל מדהים על הבאזר לא הוא היה העוגן בקבוצה. אין לי עיניין לקחת את זה לרמה האישית אבל אתה נותן פה דוגמאות הזויות,וזה די טיבעי כי היית ילד בתקופות שאתה מדבר(למרות שגם עכשיו אתה ילד
) אבל אם אתה לא יודע פשוט עדיף לשתוק-זה כמו שאני אתווכח עם בחור בן 40 על התקופה של ארל וויליאמס ואולסי פרי...

Carmelo Anthony

New member
לא הושוותי את פאקר לביינום, בחיים לא.

אם אתה טוען שאתה יודע כל כך טוב מה קרה אז, מה תגיד על זה שפארקר היה בסכנת חתיכה ממכבי? אתה קולט מה זה? במכבי רצו להעיף אותו!!, היום אנחנו יודעים מה היינו מפסידים אם מכבי הייתה משחררת אותו... נירולה הגיע לארץ, לא היה מספיק טוב, והושאל לוילרבאן, אבל מי תפס את מקומו? חוסיים בשוק הנגר! ברור שזאת הייתה טעות להשאיל את ניקולה!! היום אנחנו רואים איזו טעות זאת הייתה, בדיוק כמו שנראה עוד שנה-שנתיים איזו טעות זאת הייתה לשחרר את ביינום. בניגוד לאנתוני פארקר, את הולדן אני משווה בקלות לביינום, הולדן אמנם התברך בקליעה מצויינת מחוץ לקשת, אבל את יכולת הכדרור וההטבעות של ביינום הוא לא קיבל... ביינום מבוית לא פחות טוב מהולדן של היום.

יו45

New member
בוא לא נהפוך אותם למה שהם לא

פופביץ` , לקוביץ` וסולומון הם לא מה שמכבי צריכה כדי לחזור לטופ האירופי. אני לא יודע מי כן , אבל הם בוודאי לא.

Carmelo Anthony

New member
לאקוביץ' רכז ענק.

מאז הסל של דיקסון אני חולם על לאקוביץ' הזה, איש חכם וצלף.

Carmelo Anthony

New member
אני לא מאמין בהדבקת תוויות.

שחקן טוב הוא שחקן טוב, אם אין לו יכולת לתפקד בקראנץ' טיים, הוא יכול לרדת, אבל זה לא מונע ממנו להיות שחקן גדול שיכול לשחק טוב 39 דקות במשחק ולתרום הרבה.

הסדרה בין מכבי לברסה ממצה את הקרירה של לאקובי

ץ. מה הקשר הדבקת תוויות?לאקוביץ שחקן בינוני,ואיך אמר עופר שלח לפני הסדרה בין מכבי לברסה:"בזמנו היה קרב בין פאנתנייקוס למכבי כל לאקוביץ,הוא הלך לפאנתנייקוס ומאז מכבי לא הצטערה על כך אפילו פעם אחת,פאנתנייקוס כן"

Carmelo Anthony

New member
אתה מדביק לו תווית של לוזר

ומחליט שבגלל זה הוא לא יכול לשחק במכבי, ראינו כבר שהוא שחקן מצויין, ואם הייתה לו עונה טובה אז לא יכולנו לקחת אותו כי הוא היה כבר עם חוזה של 3 מיליון בצסקא, עם העונה הבינונית שלו יכולנו לקחת אותו במיליון וביחד עם ביינום, חג'ג', בורשטיין ועוד רכז זול, ליצור קו אחורי מרשים.

למעלה