זה משגע!!

Carmelo Anthony

New member
תלוי מה אתה מעריך בשחקן

אני מעריך מנהיגות וחכמה, ולדעתי לא צריך הרבה כישרון, כמו קאמינגס, למרות המספרים העלובים שלו העונה, לידו כל הקבוצה פרחה, כי מנהיג, שקט וחכם, ויודע לנהל משחק בצורה מאד יפה, לאקוביץ' הוא אחלה שידרוג.

orenmary

New member
אתה מעריך את ביינום בכל קשר ביינו לחכמה מקרי

בהחלט. שוב כמו במקרה ביינום אם לאקוביץ היה שחקן ברסה ובמיוחד אובראדוביץ (שמבין כדורסל קצת יותר טוב משנינו) לא היו מוותרים עליו,ושוב נשאלת השאלה למה פילזן ולא צסקא או אולימפיאקוס?

Carmelo Anthony

New member
את התכונות האלה אני מעריך ברכזים

וביינום, כמו שאמרתי כבר אלף פעמים הוא שוטינג. שוב, כמו שכתבתי על ביינום, מכבי חיה על שחקנים כאלה, ואין לי כח לכתוב שוב את המגילה שכתובה כמה שורות למעלה... פשוט תעשה העתק+הדבק....

שומו

New member
הוא שוטינג../images/Emo35.gif

אז שיפסיק לקחת אחריות כל פעם מחדש
שיפסיק לקחת על עצמו את תפקיד הרכז

Carmelo Anthony

New member
זה היה חוסר ביצים של יותם

שגרמו לביינות לקחת על עצמו את זה, יותם היה צריך לקחת את זה, וזה בעיה שלו, לא של וויל.

waviram

New member
אין מה לדבר, מכבי פיספסה שחקנים ובגדול!

עם כל השחרורים של השחקנים שעזבו, מכבי הייתה צריכה להשקיע כסף בשני שחקנים טובים ולהפוך אותם לשלד החדש של הקבוצה. הנה שניים שהייתי לוקח בכל מחיר (מצמצם את כמות השחקנים כדי להביא אותם): 1. הוליס פרייס - רכז ווינר - במקום הלפרין, קאמינגס וגארסיה. 2. דיויד אנדרסן - במקום וויצ'יץ' (ואז גם אפשר לוותר על פייזר/באטיסטה כשנוסף יניב גרין). בנוסף אליהם, צריך מחליף למוריס (אולי ג'ימי ארנולד), דרור חג'ג' זו תוספת טובה, אבל לא כרכז מוביל. טרה סימונס וג'ייסון ויליאמס גם מתקבלים בברכה, אבל אפשר היה לוותר על וויליאמס בשביל ארנולד. ואז היה נשאר רק להביא עוד קלעי במקום בלותנטל שעזב כדי לבנות קבוצה שמסוגלת להיות מקום ראשון באירופה. אבל זה לא קרה... מה שצריך לעשות עכשיו זה למצוא רכז בכל מחיר (להשקיע ולהחזיר את שאראס) ולחפש שחקן לעמדה 4 עם יכולות הגנתיות. אולי גם יוכלו לגרד איזה קלעי 3...

יו45

New member
התייחסות לשניכם

1. לקוביץ` נתן עונה בינונית מאוד בברצלונה , כשהוא קורס ברבע הגמר . 2. אם כבר משקיעים הרבה כסף למה לא להשאיר את הלפרין וניקולה ולבנות את הקבוצה סביבם? הם מספיק טובים לקבוצה שמחזיקה בתקציב כפול ממכבי ולא מספיק טובים למכבי? לא תמיד הדשא של השכן ירוק יותר . מה שכן , אחרי ניקולה הייתי הולך על אנדרסן שהוא באמת רמה מעל השאר.

Carmelo Anthony

New member
../images/Emo27.gif

1. עונה בינונית לא מסמנת איקס על שחקן שלפני זה היה מצויין, היו לא שנים גדולות שלא נעלמו בגלל עונה אחת פחות טובה, ועם כל הכבוד לקריבה שלו ברבע הגמר, אל תשכח מול מי הוא שיחק, מול פיינליסטית עם מאמן ההגנה השני הכי טוב אז. 2. ניקולה לא שווה יותר ממיליון דולר, על זה כבר הסכמנו. יותם קיבל הצעה מאד יפה מאולימפיאקוס, מכבי לא הייתה יכולה לעמוד בדרכו של שחקן בינוני כזה שרוצה כל כך הרבה כסף, לאקוביץ' לעומתו יודע שמצבו מעורער בגלל השנה הלא טובה ובגלל הרמזים של שאראס על חזרה למקור, ובשביל מיליון דולר הוא היה שמח לבוא למועדון הגדול באירופה. אנדרסן הוא הסנטר הטוב באירופה, ואת הסנטר הטוב באירופה את לא קונה במליון דולר וגם לא במיליון וחצי דולר....

יו45

New member
מי הסכים? מתי ?

ניקולה שווה כל סנט שאוליפיאקוס שמה עליו (והיא שמה 2.5 מיליון) , וכנ``ל יותם. כששניהם יובילו את אולימפיאקוס יחד עם פאפאלוקאס לעונה גדולה , ואנחנו נאכל את הלב , תזכרו איפה זה התחיל.

Carmelo Anthony

New member
../images/Emo6.gif

ניקולה שווה 2.5 מיליון דולר? על מה? על 5 משחקים טובים בעונה? תעשה לי טובה...

נמשל

New member
מי אמר בכלל שמכבי רצתה אותם?

לא זכור לי שמישהו פרסם את זה וגם אם כן, זה לא אומר שמכבי באמת רצתה. מדובר ברכזים שלא ממש הרשימו לאחרונה, לא בטוח שהם אלה שיכולים להוביל את מכבי. אחרי הנפילה עם ביינום וקאמינגס, צריך לבחור בצורה מושכלת ולהזהר מסיכונים

כל הרכש עד עכשיו זבל אחד גדול

מכבי לא שווה עליה לשלב הבא בכלל ,אם לא נביא 2-3 שחקנים ברמה של אנטוני פארקר ומוריס אפילו לאליפות בארץ אין לנו מה למכור.

yoavj1

New member
מוגזם בהחלט

אפילו במצב הנוכחי, עם דרור חג'ג' כרכז פותח, מכבי טובה יותר מציבונה, לה מאן ואבילנו.אפילו אם אחת מהקבוצות האלה יעקפו אותה, מכבי עולה לשלב הבא. בליגה? נכון לעכשיו בני השרון ואולי נהריה הן הקבוצות היחידות שיכולות לתת פייט כלשהו למכבי.

Carmelo Anthony

New member
לא נראה לי בכלל...

אל תזלזל באבלינו, היא הייתה הפתעה מאד נעימה לליגה האיטלקית והתחזקה השנה עם כריס וורן (
). בני השרון כבר לא בני השרון של לפני שנה ולפני שנתיים, בלי אפי אני לא מחזיק ממנה יותר מדי, אני מניח שעם אקוניס ימשיך להיות כמו אקוניס, בני השרון יסיימו במקום הרביעי בעונה, אחרי י-ם ונהריה, אם חולון תתאושש, לא בטוח שבניה"ש תוכל לעלות לפיינל פור בכלל, שלא נדבר על חיפה שנראית לא רע, עם ההחתמה של ניר כהן הם נראים כאילו הם מכוונים גבוה.

Carmelo Anthony

New member
שיט, נכון...

אז מי היה זה שחתם בחיפה לא מזמן, מישהו די טוב שהתבלבל לי עם ניר.

yoavj1

New member
זאת בכל זאת שנה ראשונה של אבלינו

אני לא רואה מצב שהיא תעקוף את מכבי במיקום שלה בבית. אולי לא נראה את מכבי מנצחת אותה ב 20 הפרש, אבל אני מאמין שמכבי תנצח אותה פעמיים. בני השרון גם מכוונים גבוה עם הרכש שלהם. חוץ מזה, נראה שי-ם לא תעלה לפליאוף גם השנה, אלא אם היא תביא רכש רציני. בני השרון יותר טובים מהם נכון לעכשיו.

למעלה