זה משעשע

enzim

New member
../images/Emo6.gif

נציגם של נפולת הנמושות חווה על בשרו את קשיי החיים בחו"ל. כאב האשליות המתנפצות לרסיסים אכן כבד מנשוא. ההתפכחות מהחלום של חיים שלווים בחו"ל כואבת מתמיד.

ne ro

New member
מגיע לו.

זה מזכיר לי את הסערות האנטי ישראליות בדרבן לפני 5 שנים..

ne ro

New member
לפי דעתי

מהגר שמגיע למדינה מסויימת ( לא משנה איזו) צריך לדעת: מי עומד בראשה, ,מהי שפתה, מהו דגלה, כמה תושבים בה, לפחות דברים בסיסיים.

ne ro

New member
בכל מקרה

אני לא חושב שמהגרים שמגיעים למדינה מסויימת לא יכולים למשל לקרוא עיתונים בשפתם או לשמר את תרבותם הרי כך נהג העם היהודי בגלות.

ne ro

New member
ואני חושב שנפולת נמושות

הוא "יורדים" או "בוגדים" הם מושגים שאכן הולמים את אותו דיסקורס.

../images/Emo6.gif "להראות שישראל רוצה שלום"

הוא לא הביא אתו תמונות של אולמרט, פרץ וחלוץ?

enzim

New member
אתה רוצה שיעשו בו לינץ'? ../images/Emo6.gif

לא מספיק שהוא בא עם דגל ישראל כדי להתגרות במפגינים אז גם תמונה של חלוץ??? הגזמת..

אז מה הוא חיפש שם, חוץ מפרובוקציה?

הרי לא יעלה בדעתי, למשל, ללכת להפגנה של הימין ולהניף בה סיסמאות הקוראות לשלום.

ne ro

New member
בדיוק כמו שלא יעלה בדעתי ללכת

להפגנה של נאו-נאצים או של קומוניסטים-אנרכיסטים- אנטי גלובליזציה כמו שהוא הלך...

enzim

New member
הוא ניסה לבדוק את ההתנהגות של

האירופאים. התוצאות, יש לומר, היו צפויות...

../images/Emo6.gif איזה בדרן!

נראה איך יגיבו אנשי ימין כאן, אם מישהו מהשמאל יידחף להפגנה שלהם עם הסיסמאות שלו

enzim

New member
ההשוואה לא מתאימה

גם הוא וגם האירופאים מפגינים לכאורה לטובת אותה המטרה ולא לטובת מטרה מנוגדת. אי לכך, מן הראוי היה שיקבלו את דעותיו. אם אתה רוצה להשוות אז יש לומר: "מעניין איך יגיב אנשי ימין קיצוני כאן, אם מישהו מהימין המתון יידחף להפגנה שלהם עם הסיסמאות שלו". מקווה שההבדל מובן.

../images/Emo6.gif בדיחה רודפת בדיחה -

הם הפגינו נגד ממשלת ישראל, אשר ליבתה מלחמה רבתי עם הרס רב והרבה הרוגים, ומסרבת להפסיק אותה, והוא בא אליהם ואומר ש"ישראל רוצה שלום". באמת "כמעט אותו דבר"

enzim

New member
"מודעות בכל רחבי העיר הזמינו להפגנה

בעד השלום במזרח התיכון בשבע וחצי באותו ערב."- שורה אחרונה בפסקה הראשונה. זה שההפגנה הפכה להיות להפגנה נגד ישראל עניין אחר כבר.

a e q u i t a s

New member
מטרת הפגנה כפי שאני מבין

מטרת הפגנה כפי שאני מבין היתה למען השלום... כלומר דגל ישראל הוא בהחלט רלוונטי, בפועל הפגנה היתה לא בעד השלום, אלא בעד השמדתה של ישראל....

בכתבה נאמר, שהוא ניסה להוכיח

למפגינים, שישראל (כלומר ממשלת ישראל) רוצה שלום - שזה בדיוק ההיפך ממה שחושבים המפגינים (ולא רק הם), שנאספו בדיוק לשם מחאה נגד מדיניותה. כלומר, הוא בא להפגנה עם סיסמאות הפוכות לסימאות המפגינים, ולכן תגובתם היתה טבעית וצפויה.

למעלה