זה משעשע

ne ro

New member
מי קרא להשמדת מדינת ישראל?

הם נשאו דגלי עיראק, לבנון ופלסטין ( וכל הכבוד להם!) לאות סולידריות עם עיראק ופלסטין. מגן הדוד שהיה = לצלב קרס אמר שישראל מתנהגת בצורה נאצית. זו אמנם אמירה די חריפה, אך מותר להם להשתמש בה. מי כאן קרא להשמדת מדינת ישראל?

אלון 58

New member
לא בטוח שיודעים מי זה חלוץ שם...,

תמונה של נאסראללה(=
)היתה עוזרת לו שם בקרב תומכי הטרור הללו.

זה טיפוסי ל"פעילי השלום"

האירופאים. הם צבועים, הם צדקנים בגרוש, דמגוגים בחסד, בטוחים שהם יפי נפש אבל אין יותר מכוערי נפש מהם, הם התגלמות האנטישמיות המודרנית, אכולי שנאה, השנאה לישראל החליפה את השנאה ליהודים כאשר לא היתה להם למדינה ואת כל זה עוטפים ב"הסברים מלומדים" עלק, עלילות דם שאין בהן שונה מהפרטוקולים של זקני ציון, שקרים. בסך הכל מדובר בפעילים למען פלשתין ששונאים את ישראל, הם מקבלים בהבנה טרור, בין אם זה בספרד או בישראל, לכל דבד יש להם הסבר "מחוכם" וחכמולוגי במיוחד. בא להקיא מהאנשים האלה, הבחור הישראלי יפה הנפש קיבל סטירה מצלצלת במיוחד לבועה שלו, השאלה אם הוא הבין. אין כאן כמעט צד שנגד הלחימה, יש כאן צד שהוא בעד ישראל ויש צד נגד ישראל, הפסקת אש ללא שינוי המציאות זו תוצאה שטובה רק לחיזבאללה, מי שמצדד בה הוא בעד החיזבאללה, "פעילי השלום" האלה הם פשוט בעד החיזבאללה ואף יותר מכך, נגד ישראל.

ne ro

New member
הרבה פלסטינים שדיברתי איתם

אמרו לי שישראל לא רוצה בשלום ובהמשך הכיבוש. אז למי להאמין?

ואתה כאמור מאמין להם...

לשם כך יש להגדיר את המילה כיבוש ותחומיו בעיינים פלשתינאיות. (רובם מתכוונים לא לקווי 67', ראה תוצאת הבחירות, בפועל והסיבה כלל לא חשובה הם הצביעו לתנועה ממבחינתה כיבוש הוא עצם קיום ישראל על אדמה של ה"נייטיבס" חחחח....) לאחר מכן יש להגדיר את מה שהם מגדירים כ"זכויות טבעיות ולגטימיות" או "צדק היסטורי", הרי ללא הגדרה אלה סתם מושגים נבובים, ממש כמו הכיבוש, מזמן הבנתי שאין סמנטיקה אוניברסלית, שלום אצל אחד זה לא אותו שלום אצל אחר, כנ"ל כיבוש, צדק, מוסר ועוד מושגים. לפני שאתה מאמין או לא מאמין כדי לבדוק שאתה מבין ההגדרות והסמנטיקה של מי שאתה מדבר איתו, שאתם על אותו עמוד בדיוק.

צודק, זה סוג של תוצר לוואי

אחרי שיקבלו את כל מה שהם מגדירים כ"הזכויות הטבעיות וההיסטוריות של העם הפלשתיני", אותם מעניין הרי "צדק" כפי שהן מגדירים אותם, לא צודק שהיהודים הקימו מדינה על אדמה ערבית/מוסלמית של ה"נייטיבס" חחחח...., לא צודק שלהיהודים אושרה מדינה באו"ם, לא צודק שהערבים הפסידו ולכן איבדו גם רוב אדמותיהם ובתיהם, לא צודק שהמדינה היא בעלת אופי יהודי.... זה אומר קווי 67', ריבונות מלאה במזרח י-ם + זכות השיבה = פלשתין מהים עד הירדן עם מיעוט יהודי זניח שיהיה עוד יותר זניח מאחר ורוב היהודים לא רוצים לגור במדינה בעלת רוב ערבי, גם היפי נפש לא רוצים, כמעט כל מי שיגיד ההיפך, שקרן.

אלון 58

New member
אצל המוסלמים אסור קיום של מיעוטים..

כך שהם יעשו הכל כדי להבריח אותנו מכאן,כפי שגרמו לרוב יהודי ארצות-ערב,ולמיעוטים נוספים,והעתיד אינו צופן בחובו טוב גם לנוצרים באזור.

ne ro

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דווקא האיסלם תמיד הצטיין בסובלנות כלפי דתות אחרות.

אלון 58

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

ע"ע סודאן,סוריה,עיראק וערב-הסעודית,ואפילו תורכיה(יחס רע למיעוט הכורדי,לתרבותו ולאיסור להשתמש בשפתו הלאומית).

ne ro

New member
מה רע בזכות השיבה?

ולפי דעתי מזרח-ים באמת צריכה להיות בירת פלסטין.

אלון 58

New member
אחרי שנשחרר את נצרת מהכובש הזר...,

אז גם ירושלים כולה תהיה בירת "פלסטין".

ne ro

New member
זה לא יקרה.

אני לא מדבר על הנכבה, זה לא מה שהם מתכוונים..

אלון 58

New member
"הנכבה" היא שלנו,לא שלהם...!

בזה שבן-גוריון קרא להם להשאר כאן,ואת פרי-הבאושים של קריאה זו,אנו אוכלים עד היום וביתר-שאת.

סליחה?!

"זכות" השיבה זה אומר הצפת מדינת ישראל במילוני פלשתינים ואיזרוחם, זה רע!, מאד מאד רע! זה אומר השמדת ישראל בפועל, מדינת ישראל נוצרה וקיימת כמדינה יהודית, אם יפסיק להיות בה רוב יהודי מוחץ אז היא תחדל מקיום לחלוטין. למה אתה חושב כל כך הרבה אנשים בעד מדינה פלשתינית עצמאית ואני בתוכם? לא "כי האו"ם החליט", או בגלל צדק או מוסר, אלא בגלל ההפרדה, כדי שאנחנו נשאר מדינה יהודית. גם אני הייתי מוותר על השכונות הערביות של מזרח י-ם בכיף, מצידי שיקראו לה אל קודס ויקימו שם את הפרלמנט שלהם, אבל לא את הר הבית ולא הכותל, זה שלנו!

למעלה