זה מ-ב-ו-י-ם!!!

Xnick

New member
זה מ-ב-ו-י-ם!!!

דאאאם!! לא יכול להיות שויקה העיפה את עומר. אין שום מצב כזה. אלא עם כן ההפקה ביימה את זה. גועל נפש. ההערכה שלי לסדרה ירדה באופן דרסטי אחרי הפרק של אתמול.

שטויות במיץ קיבה

עומר בנה לעצמו תדמית של הבלתי מנוצח. הוא הכריז שוב ושוב ש"הוא באי המתים כדי להישאר ולהביס את כולם". אז זה לא קרה. לא מדובר במשימה פיזית, אלא נפשית. ויקה הוכיחה שהיא חזקה ממנו. אז זהו? אז הכל מבוים בגלל שהתאכזבת? לי דווקא זה נראה הגיוני. אחרי הכל, בנות יודעות הכי טוב לבלוע. וסליחה מכולם.

Paranoid Eyes

New member
"אחרי הכל, בנות יודעות הכי טוב לבלוע."

אמנם הצחקת אותי לאללה... אבל תמנע ממשפטים מפגרים כאלה להבא :)

Paranoid Eyes

New member
גם אמא שלי צעקה שהיא שופכת

אני לא ממש שמתי לב.. מה גם שישנן שמועות שלעומר שמו יותר במיצי קיבה שם.

LiRs Lullaby

New member
זה לא שמועות, הוא באמת נתקע עם איזה גוש

כזה שהוא כל הזמן פלט.... וויקה רק שתתה ושתתה. מה היה שם? חלק מהמעי?

Xnick

New member
נכון, זה נראה לי היה משהו שההפקה

שתלה בכוונה בקערה של עומר. וגם גיא היה צריך לפסול את ויקה שהחול שתה לה חצי מהקעה. ריאלטי עלק. וזה גם אחרי שגיא פינס תפס אותם עושים "השלמות" בארץ על סט צילומים דמוי קאריביים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3490815,00.html ואחרי שהתברר שסיוון היא בכלל שחקנית מת"א ולא מצילה משדרות (איפושהו ב MSN)

sdavid1

New member
כן זה מבויים

זה ממש שקוף שזה מבויים . לא יכול להיות שויקה ניצחה את עומר תחשבו קצת.. איך ויקה לעזאזאל ויקה ויקה מאדר פאקר ניצחה את עומר איך איך איךךךךךךךךך

shavitt93

New member
למה מבוייים ?!

ביגלל שויקה ניצחה אותו ? אני מתה על עוומר וכ"כ רציתי שהווא ינצח, אבל ביגלל שהוא הפסיד זה לא אומר שזה מבווים ! מה חשבתם שעומר ינצח את כל המיתחרים שיגיעו ? זה היה ברור שהוא לא ישרוד עד הסוף זה לא קל ... וחוץ מיזה, מאז שויקה הבינה שהיא באמת כל כך קרובה ללכת משם לתמיד היא התחילה לתת את עצמה עד הסוף , כמו גם במשימת הסרטנים שהייתה להם (שעוד היא הייתה בשבט ג'יבארו) אל תזלזלו ביפוות

Imai

New member
אם זה היה מבויים

ההפקה דווקא הייתה עושה שעומר ינצח ויחכה לעימות הבלתי נמנע עם דן. זה היה תופס הרבה יותר ריטינג.

יאללה , סתמו ת'פה כבר

שום דבר לא מבויים, ויקה שיחקה אותה. אם תשימו לב היא הכי התרכזה בלשתות את הגועל נפש שהיה שם, בעוד שעומר כל הזמן הסתכל עליה ובדק מה המצב שלה, מה שגרם לו לאי ריכוז. ובקשר לחתיכות שהם אכלו - אני ראיתי בבירור את ויקה גם לועסת, הקטע הוא שהיא לעסה את זה ובלעה מיד, ועומר כל הזמן לעס וירק, וגם זאת סיבה שגרמה לו להפסיד. בקיצוררררררררררר, סתמו את הפה כבר. Go ויקה!

כי אנשים חפרו.

רק בגלל שהמתמודד האהוב עליהם עף, לא אומר שהכל מכור מראש.

דרדן

New member
עובדה שהיא העיפה אותו למרות שהוא קיבל

גם בשר במרק שלו.

נו, די להיות קרציות ../images/Emo7.gif

אני מסכימה שקרב המיצי קיבה לא היה בדיוק הוגן, כי ויקה שפכה על עצמה המון ועומר לעס חצי מהזמן חלק עצום, אבל תסתכלו על הקרב עצמו, בלי החלק האחרון- ויקה נתנה פייט רציני וחזק ביותר. גם ללא החלק האחרון היה לה סיכוי לא רע לנצח.

למעלה