זה מ-ב-ו-י-ם!!!

ד א ק

New member
יש לי הרגשה...

אני גם חושבת שהכל מבויים. יש לי הרגשה שלקראת הסוף יתנו אופציה של חזרת מודח למשחק וזה יהיה עומר. יש לי הרגשה שהוא גם ייקח בגדול!!! את הגמר. נו, הלוואי...גם אם זה מבויים שעומר המתוק הזה יחזור... אני מתה עליו.

אבו זקן

New member
שטויות

שישה ימים לבד על אי הוציאו מעומר את רוח הלחימה. ראו עליו שהוא ממש לא מתנגד לחזור כבר ארצה, הכעס הבוער על ג'יבארו לא הצליח להוות משקל נגדי מספיק כי הוא פוחת עם הזמן. גם בקבלת הפנים לויקה ראו שהוא די מתאמץ לשמר את הכעס אבל לא ממש מצליח.

המשימה הזאת של ויקה ועומר..

היתה מאוד מגעילה
איזה דברים הם אכלווו

falson

New member
לא מבויים אבל מכוון עי ההפקה

בקערה של עומר בברור היה חתיכות בשר ועור כדי שהוא יצטרך ללעוס ולבלוע,כדי לעכב אותו כשאני ראיתי את זה אני אמרתי לעצמי"יאלה תלעס ותבלע כבר" בנוסף ויקה היתה בבית מלון במשך יומיים לפני שהיא הגיע לאי המתים.

LiRs Lullaby

New member
הנה הכתבה על זה (מתוך קשת):

http://www.keshet-tv.com/channels/Prog.aspx?ProgID=3564&GroupID=3603&ItemID=146399 נכתב שם שהיא הייתה אמורה להיות שלושה ימים על האי יחד עם עומר עד למשימה. אממה, זה כבר אמור להיות ידוע לכל מי שצופה בתכנית שמי שמגיע לאי המתים עושה את התחרות עוד באותו היום ורק *אז* נשאר לשלושה ימים על האי לבדו........

אוהד 49

New member
אני לא אומר "מבוים" או לא- אני אומר

מוזר. זאת המילה..כי מבוים זה בעצם אומר "הצגה"- ובטוח שהמתחרים לא משחקים.. אני גם לא יגיד אה ההפקה עשתה ככה וככה. אני פשוט הולך לפי עובדות, ואת התשובות תגידו לי אתם: בבירור רואים את עומר כל הזמן 'מתעכב' עם איזו חתיכת שומן או מה שזה לא יהיה. את ויקה רק רואים שותה את זה בלי חתיכות שהיא הייתה צריכה ללעוס. איך אתם מסבירים את זה?..שוב, אני לא אומר "היי זה מבוים" "היי משהו פה מסריח" פשוט מאוד-אני מציג 2 עובדות. ולפי שתי העובדות האלה, גם אלה שחושבים שויקה ניצחה ביושר, יסכימו איתי שזה דיי מוזר...

למעלה