זה נורא!!!!!
עונה 2

זה נורא!!!!! ../images/Emo58.gif עונה 2

איזה עונה מרגשת!!! הכל כל כך עצוב!!!!!!!!! זה נורא!!!!! וויל נשאר בחיים? איך אפשר להיות מחוסר הכרה במשך כמעט שנתיים ע"י קרב קשה עם אישה שחורה? זה נורא!!!!!! כל כך עצוב!!!!! העונה השלישית מתרחשת שנתיים אחרי השנייה? למה כל כך הרבה זמן???? זה נורא!!!!!!!! ת'אמת אני בכלל לא אהבתי שסידני אוהבת את וויל ואולי אם הוא נשוי (אני חושב) זה יהיה יותר טוב. סדרה כל כך מרגשת!!!! זה ממש ממש עצוב. אני כבר לא יכול לחכות לראות את העונה השלישית! אבל עכשיו אני אצטרך לראות פרק אחר פרק אחר פרק לאט לאט......

joyalfa

New member
לא הייתי אומר את זה ככה../images/Emo88.gif

איירה עד עכשיו התוכנית סבבה אבל עכשיו היא תקבל קצת צורה שונה אז אני מכין אותך כדי שלא תתבאס אחר כך.

צורה שונה???

די הבנתי את זה אחרי ששמעתי שעברו כמעט שנתיים אחרי הלחימה ב (אם הייתי מכיר מתאגרפת שחורה מפורסמת עכשיו הייתי רושם את השם שלה) "פריצי".

joyalfa

New member
ברור שהכל יהיה שונה ../images/Emo127.gif

אחרי שנתיים. אבל במיוחד במצבי רול של סידני היא הולכת להיות קצת יותר דיכאונית ועם מלא צרות טלנובלה . מה שאתה לא רגיל.

באמת????

למה??? זה בדיוק מה שצריך!!! דמות ארורה ומשעממת כמו בעונה החמישית והשישית של באפי....

אני לא רוצה...

אבל אני חושש שככה היא תיהיה. זה שאת לא רוצה להאמין בזה זה לא בעיה שלי אבל זה בדיוק מה שקרה בבאפי ואני אחליט בוודאות אחרי שאני אראה חלק מהעונה.

Lanni

New member
אני בן אני בן אני בן. למה כולם

חושבים שאני בת? אני אולי צריך להוסיף את זה לחתימה... ד"א אני ראיתי כבר 20 פרקים מהעונה ה3 ולמזלנו סידני נשארה מקסימה כמו שהיא. קצת עבצנית אבל יהיה פסדר

כמה שדברים....

זה לא ספוילר? למזלי הפסקתי בערך אחרי "סידני נשארה מקסימה" (אני חושב שזה למזלי) וגם לי זה קרה הרבה מאוד פעמים עם השם. חשבו שאני בת ואין לי מושג למה. חשבתי שהרבה אנשים ראו את 24 בארץ...

Lanni

New member
אני ראיתי את 2 העונות הראשונות של

24 ולא זכור לי שום איירה גיינס.. זה מהעונה השלישית?

????????

אתה בטוח שראית את שתי העונות הראשונות במלואן? כי איירה גיינס הוא אחד מהרשעים המרכזיים בעונה הראשונה. הוא חטף את ביצו ואשתו של ג'ק באוור. ואם הפסקת לראות אחורי העונה השנייה כי היא הייתה נוראית (מסכים) אז היית צריך להמשיך לראות כי הסדרה בהחלט השתפרה בעונה השלישית.

Chakotay

New member
אני אהבתי את העונה הראשונה

אבל השניה הייתה בהחלט נוראית, עונה שלישית לא הייתה פחות גרועה לדעתי, לדעתי היו צריכים לעצור את הסדרה במיטבה ולסגור אחרי העונה הראשונה שעדיין יש טעם טוב בפה. אני כנראה לא אראה את העונה הרביעית.

joyalfa

New member
זה מראה שאתה ממש לא שם לב לדברים

הוא היה ממש בולט ב24 . בטח. איירה הוא הטוב שברעים.

Lanni

New member
אממ אולי. אני די סנילי ../images/Emo13.gif

אבל ממש לא זכור לי השם שלו

joyalfa

New member
אשכרה ../images/Emo175.gif

תראה ותחליט אבל לפי מה שהבנתי זה עומד להשתנות בעונה הרביעית

קרלוצה

New member
אתה מתכוון לווהן../images/Emo58.gif

לא לוויל