זה נורא!!!!!
עונה 2

מה????????

איך לכם תקצירי פרקים של העונה השניה???? בגלל שהיא עדיין לא שודרה בארץ? אז מה??????? אם משהו לא ראה אותה אז אין לו סיבה להכנס!!!! צריך לעשות תקצירים של העונה השנייה + שלישית!!!!!!!

קרלוצה

New member
וול, אף אחד לא חשב על זה אבל

אתה מוזמן לעשות את זה, זה רעיון נפלא
זה שמור עשתה תקצירים של העונה הראשונה זה היה מרצון טוב ובגלל שהיא מכירה טוב מאוד את העונה הזאת, זה לא תפקידה היחיד גם אתה יכול אם אתה רוצה

Lanni

New member
../images/Emo45.gif אשכרה אנשים חושבים שלהכין

תקצירים ותרגומים זה דבר קל!

Moreiro

New member
כמה דברים. ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

כבר התחלתי להכין כמה תקצירים, הם עוד לא עלו לפורום. תקצירים של העונה השנייה הרבה יותר קשה להכין כי אין את הפרקי עם תרגום אז קשה להבין או לנסח חלק מהדברים. בכלל כל תקציר, גם של העונה הראשונה, אם תשים לב הוא לא ממש "תקציר". הוא מספר מה יש כמעט בכל סצינה. וכל "תקציר" כזה לוקח לי לפחות שעה. הסיבה היא לא בגלל שהיא עוד לא שודרה בארץ. אם אתה מאוד רוצה שיהיו כבר עכשיו תקצירים של העונה השנייה, אתה מוזמן להכין. בכל אופן, חק מהתקצירים שלי כבר מוכנים ואני מקווה שהם יעלו לפורום בהמשך החופש.

אני מסכים איתך...

היו לא מעט דברים שלא הבנתי בעונה השנייה והבנתי רק בפרקים לאחר מכן אבל זה יותר קשור לעובדה שהשחקנים לעיתים רחוקות מאוד לא מדברים ברור. אני מנסה לחזור כמה פעמים על אותו משפט אבל הוא פשוט לא ברור לי! הבנתי למה את מתכוונת. הייתי מנסה בעצמי אבל ראיתי את העונה השנייה ב- DVD מושכר ככה שאני לא זוכר כמעט שום דבר מהפרקים הראשונים.

Moreiro

New member
אולי תנסה ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

לראות עם כתוביות באנגלית? ככה לא תהיה לך את הבעיה שאתה לא יודע מה הם אומרים.

שני דברים שלא אהבתי...../images/Emo58.gif

בעונה הזאתי שאני חייב להזכיר: 1. מה קרה לארוס של פריצי?? נעלם והיא בלי לחשוב פעמיים הולכת את וויל! מה לעזאזל הוא מוצא במגעילה הזאתי???? לפני ואחרי שנרצחה! את זה ממש לא אהבתי. מגיע לו משהי הרבה יותר יפה (סידני!!!!!!!!) 2. מאז שהראו שמשהי רצחה את פריצי ולקחה את זהותה התפללתי שהם איכשהו יגלו את זה אבל זה קרה לא רק בפרק האחרון אלא גם לקרת סוף הפרק!!!! סידני אפילו לא הספיקה להצטער על וויל (אם הוא מת או לא) ועל פריצי (מתה!!! יש!!!!). בסוף היא בכתה על כתפו של ווהן אבל אולי זה בגלל שהיא בפתאומיות עברה ליפן\סין\הונג קונג (לא ממש מדינה). בכל מקרה אלה שני דברים שעצבנו אותי ולא אהבתי אותם. אני הולך לצפות לעונה שלישית די שונה.

Moreiro

New member
../images/Emo12.gif פריצי../images/Emo35.gif../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

התכוונת פרנסי

Lanni

New member
../images/Emo58.gif כן.. זה הקטע שלו ../images/Emo6.gif לקרוא

לה פריצי.. וגם אני לא אהבתי את פרנסי בכלל.. לא לפני ולא אחרי. אהבתי אותה רק כשהיא מתה.. ב2 הפעמים

Lanni

New member
בנאדם, שמת לב שהרגע קראת ../images/Emo58.gif

לעונה שעדיין לא ראית.. נכון??

מה פתאום???

חחחחחחחחח מה קרה לך???? היא באמת מתה פעמיים!! בפעם הראשונה באכזריות ובפעם השנייה לאחר קרב קשה עם סידני! ואם אני טועה פשוט תגידו: "אההה נכון אופס חחחח טעות שלי" כדי שלא תהרסו לי

Lanni

New member
צודק התכוונתי שאהבתי אותה ../images/Emo58.gif

רק כשהיא מתה בפעם השלישית

Lanni

New member
אההה נכון אופס חחחח טעות שלי

סורי רק עכשיו קראתי את המשך המשפט

gilmorefreak

New member
טוב אני משרשרת לפה../images/Emo58.gif

כי הרגע סיימתי לראות..וכל מה שיש לי להגיד על זה..זה.. ממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
שנתיים???????????? איך? למה? מה? מדוע? בעעעעעעעע..ווהן מניאק..הוא התחתן
[טבעת
] עכשיו אני חייבת לדעת מה עוד יהייה.. אבל רגע אמרו שוויל בחיים לא
כאילו ווהן אמר..למה עכשיו אתם שואלים ורוצים לדעת
ווהן אמר שוויל שרד את הקרב ההוא.. בעעעעעע..פרנסי הייתה בסדר..כאילו לא ממש אבל היה נורא לראות את הגופה שלה עם הירייה בראש... ואליסון..סופסוףףףףףףףףףףףףףףףףף
בעעעעעעעעעעעעע..איכססססס..פיכס..כל הכבוד לוויל שעלה על זה..ומזל שהוא השאיר לסידני את ההודעה בפלאפון.. הקרב ביניהן היה ענק ואוו אבל כמה דם ובלאגן..לא רגילה לזה.. ורגע מה..אני יודעת שעכשיו ארינה דראפקו אמורה לעזוב את הסדרה..אבל זהו|? פשוט כך
עברו שנתיים
לא יכול להיות..
לא רוצה
הכל היה כל כך מושלם..כאילו לא ממש..
אבל מושלם בין סידני לווהן..מההההההה..
בא לי לבכות נו.. לא
כל עונה זאת שנה..
ככה זה בסדרות
איך זה יכול להיות
מה עם מרשל
דיקסון
ג'ק
סארק
סלואן
|מתחרפנת| דייייייי..נו..שנתיים
איך הן עברו על ג'ק
הוא בטח היה מזה מסכן..
אוווווווווווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
זהו עכשיו אני חושבת שפחות או יותר הוצאתי הכל...פיו..
אפשר לחלוק רק עוד דבר אחד וממש לא קשור
עברתי היום טסט ראשון

joyalfa

New member
סוףסוף

ומזל טוב על הטסט אני כבר מת לעבור אבל כל פעם אני נתקע עם אותו טסטר מאניק -אוף. שבוע הבא זה יהיה הרביעי ואם הוא יהיה שוב אני קופץ מהמכונית.

gilmorefreak

New member
זה כל מה שיש לך להגיד../images/Emo35.gif

חחחחחחח..סתם תודה..טוב אני הולכת לשרשר עוד תגובה..על 301..כי זה פשוט לא הולך ככה..
שיהייה לך בהצלחה
ואם זה אותו טסטר מותר לך לבקש שיחליפו אותו, לא

למעלה