לדעתי ערסים זה סבבה.. הם לא עבריינים פשוט יש עליהם דאווין.... לעומתם פריקים בעעעעעעעעע רק לשמוע את המילים "קול, מגניב" עושה לי חררה!!!!!!!!!! אבל מה אניי יגיד לך.. אנחנו חיים במדינה דמוקרטית כל אחד יכול לחשוב מה שהוא רוצה.....
??? אני ישתדל לענות לך על כולם... אז ככה: *אני חולה על ערסים, דאווינים, רייסים, שרשראות, בלאגנים..... (כל המשפחה שלי כזאת!!) *כן מותק, אני גאה בזה!!! *מה פריקים עשו לי: לא יודעת פשוט שונאת את הצורה שבה הם מתנהגים... *כל הפריקים או פריק- את הרוב כל אלה שהולכים עם עגיל באף, בגדים רחבים, כל מילה שניה שלהם זה "קווווול, מגניב" ועוד דברים מאפיינים... אני מקווה שעניתי לך על כל השאלות...
וואי נורא עצוב לשמוע את כל ההכללות שלך. כי גם אני שמתחשק לי הולכת עם בגדים רחבים, וגם עד לא מזמן היה לי עגיל באף, [לא ניראה לי שמישהו מעודכן בשנת 2004 אומר COOL חחח
] אז את שונאת אותי? ואם את אוהבת ערסים [אגב, בחיים לא הכרתי מישהו שמודה שהוא ערס
בזה שאני ערסית?!?!?! אני גם בסה"כ בנאדם..... יש לי לב כול זה אני לא יבוא למישהו פריק ויגיד לו משהו להקניט או להקנית איך שאומרים את זה... אני מאמינה שכל אחד צריך לחיות את החיים שלו איך שבא לו!! אני לא באה אלייך ואומרת לך "אמילי אני שונאת אותך" ואני ממש מצטערת אם זה מה שהבנת.. זה ממש לא מה שניסיתי להעביר.....
פשוט עם כמות הערסים שיש בעירי, אף אחד לא מודה בכך שהוא ערס. כי להיות ערס זה לא חיובי. ואם כל אחד צריך לחיות את החיים שלו למה את כ'כ שונאת פריקים? תני להם להיות בשלהם..
זה כמו שאת שונאת ערסים.... *נראה לי...* את בטח לא הולכת לערסים ואומרת להם אני שונאת אתכם *אני לא מקנאה בך מה הם יעשו לך.......* את פשוט בתוך הלב שונאת אותם.. זה כמו נגיד שיש לך חברה שמזה מעצבנת אותך ואת משחקת אותה חברה שלה אבל עמוק בפנים את יודעת שאת לא אוהבת אותה.. אז אני עכשיו משתפת אותכם במה שאני מרגישה... דרך אגב... אף פעם אל יצא לי לדבר על השנאה הזאת.. במשפחה שלנו זה ברור שאנחנו שונאים פריקים זה בגנים שלנו.. וגם רוב החברות שלי אז אני לא צריכה לדבר על זה שאני שונאת אותם זה ידוע לכולם בפורום של אנסטסיה יצא לי לדבר על זה לפני כמה ימים אבל חוץ מזה אני לא זוכרת שיצא לי לדבר על זה....
אבל תקשיבי, במשפחה שלך זה 'ברור' שאתם שונאים פריקים? גאד, כמה עלוב זה נשמע. לדעתי את לא שונאת שום 'פריק' - הסביבה גורמת לך להגיד את זה. מושפעת. חחח שנאה שעוברת במשפחה. מוזר. את לא יודעת מה זה לשנוא, זה חזק מידי.