זה נכון שספרינגסטיין נחשב ליורש של

דוקודור

New member
זה נכון שספרינגסטיין נחשב ליורש של

דילן... אני פשוט או הב מאוד את שניהם. וגם אני חושב שהוא ניגן לכבודו באיזה טקס וגם הם מאוד דומים בסגנון שלהם. ושניהם אגדות!!( נכון בוב יותר אבל גם ברוס לא פראייר). תגובות?

Chocoholic

New member
ספרינגסטין הוא ללא ספק

יוצר מוכשר ומוערך. הוא שואב השראה מדילן ולא קשה למצוא השפעות במוסיקה שלו. דילן הוא אמן שקמו לו יורשים רבים ובאותה עת אין לו אף יורש אחד; רבים הם האמנים שמושפעים ממנו, חלקם יצרו דברים דומים לדילן, אבל קשה לי להצביע על מישהו מסוים שניתן לראות בו כממשיך דרכו, כי אין מישהו כזה, אני גם לא יודע אם יהיה בכלל. חלק מהיחודיות שלו היא חוסר האפשרות לרשת אותו, במלוא מובן המילה. אולי יהיה מישהו עם קול דומה, טקסטים דומים וקריירה ארוכה ומורכבת אך אני בטוח שעדיין יהיו הבדלים מהותיים.

garcia

New member
יכול להיות שהטקס שעליו אתה מדבר

הוא מההופעה ל-Rock and Roll Hall of Fame באוהיו ב-1995. דילן נתן הופעה קצרה ובשיר האחרון Forever Young ברוס ספרינגסטין עלה לבמה והצטרף אל דילן והם נתנו ביצוע מאד מרגש.

דוקודור

New member
כן בדיוק ...

למישהו יש לינק לקטע הזה או שהוא יכול להעלות אותו.... ולא התכוונתי לפדוע בבוב הוא באמת יותר גדול אבל לדעתי יש סוג של המשכיות בברוס ואפילו נאמר לי שדילן אמר שהוא רואה בברוס את הממשיך שלו.

לדעתי...

גם דייר סטיירט מעולים בדיוק כמו ספרינגסטין וגם להם יש סגנון ייחודי שממש עושה לך טוב לשמוע

דוקודור

New member
אני...

מת על דייר סטיירס אבל ויש פה אבל גדול מאוד שמתקרב הם להקה של בתי מלון ושדות תעופה אין מה לעשות, הסגנון שלהם התאים בדיוק ל6 שנים וגם היה להם מזל שאמ טי וי היו צריכים קליפים כשהם התחילו וככה הם פורסמו , אם הם היו כאלה גדולים הם עדיין היו בסביבה. ולמרות הכול אני מת עליהם ועל מארק קנופלרQ!

Chocoholic

New member
גם קנופפלר

שיתף פעולה עם דילן, בעיקר בהקלטה (האלבום Infields זו הדוגמה הבולטת).

אמרת דילן בנוסח קנופלר

אמרת Slow Train Coming, היצירה היא אחת היצירות המקסימות של דילן ואני בספק אם יש מישהו שלא מסכים לעובדה הזו. למרות התכנים הנוצריים היצירה הזו נשמעת ממש כמו אחת היצירות של Dire Straits ולדעתי זה מורגש יותר מאשר ב-Infidels.

לא אכחיש ואומר

שזה שיר יפה, אבל לצערי דיי מאוס מרוב הפעמים שהשמיעו אותו. אני פשוט לא אוהב שירים שהם להיטים או לפחות נשמעים כאלה, ונדמה לי שזה אחד השירים המאוד מוכרים של דילן אחרי Man Gave Names To All The Animals. יותר מזה אפשר אפילו לצפות בקליפ שלו כאן.

Chocoholic

New member
הגירסה שהוא מבצע

בתוכנית של Letterman היא ממש טובה. אין כמו הקטע שהוא משוטט על הבמה בחוסר מעש כי הביאו לו מפוחית בסולם הלא נכון...

ערןלוי

New member
הביצועים מהתכנית של לטרמן מדהימים

חבל מאוד שהוא לא המשיך לעבוד עם האנשים האלה, זה בטח היה יוצא יותר מעניין מכל דבר שנופלר מסוגל לעשות. הביצועים האלה (וגם כמה הופעות מ 1988) הם הכי קרוב שדילן הגיע לPאנק.

אתם מוכנים בבקשה להסביר לי

במה מדובר, כי אני לא בטוח שאני מבין. דיויד לטרמן הוא בכלל מנחה של תוכנית, אומנם מנחה מן הטובים שיש אבל עם כל הכבוד מעבר לאמנים שהוא מזמין להופיע בתוכניות שלו מה לו ולמוסיקה? יצאתי עוד יותר מבולבל מכל העניין הזה כשמצאתי את הדיאגרמה הזאת.

Chocoholic

New member
הדיאגרמה

היא ככל הנראה משהו שמבוסס על אסטרולוגיה או משהו דומה... לא הייתי לוקח את זה ברצינות. לטרמן אירח לא מעט אמנים אצלו, שגם ביצעו שירים. ב 22.3.84 הוא התארח בתוכנית (ללא ראיון) עם להקה חדשה שלא ליוותה אותו לפני או אחרי, שלישיית פאנק-רוק בשם 'The Plugz'; בוצעו שלושה שירים לפי הסדר הבא: 1) 'Don't Start Me Talking' - קאבר לבלוזיסט Sonny Boy Williamson 2) 'License To Kill' - הופעה ראשונה של השיר 3) 'Jokerman' - הופעה ראשונה של השיר; ביצוע שונה בתכלית מהמקור, הרבה יותר רוקיסטי מהיר ורועש. התוכנית שודרה למחרת. ב 18.11.93 הוא שוב הופיע אצל לטרמן, הפעם הוא ביצע שיר אחד - 'Forever Young'.

אני מודה לך על ההסבר !!

ניסיתי לחפש את הקטעים הללו באינטרנט (שאני מאמין שכעיקרון יש בו את כל מה שמחפשים) ולא מצאתי אפילו לא איזו רצועה מאיזה דיסק שלא הגיוני שלא יצא מזה לפחות תיעוד כזה. למרות שאני לא ממש מאלה שמשתגעים על תוכניות אירוח (אפילו טובה כזו כמו של לטרמן) נראה לי שהיה יכול להיות מעניין לצפות בקטעים הללו. סליחה אם אני מנדנד אבל איך בכלל נודע לכם על כל העניין הזה, האם זה היה באחד התוכניות שהוקרנו לאחרונה בארץ?

Chocoholic

New member
הקליפ של Jokerman

מסתובב ברחבי הרשת... מצאתי אותו במקרה, באמצעים שלא אוכל לנקוב בשמם
יש לי אותו גם ב DVD לא רשמי שנקרא 'Through The Years Vol.1' את שני השירים האחרים לא יצא לי לראות, לא מצאתי קליפים שלהם אבל אני מניח שהם קיימים.

ערןלוי

New member
זה לא יצא באופן רשמי כמובן

בד"כ הופעות של אמנים בתוכניות האלה לא יוצאות על דיסקים באופן רשמי. אפשר להשיג את כל שלושת הקטעים באינטרנט אם יודעים איפה לחפש. ואני חייב לחזור על זה.... אם הוא רק היה מקליט את אינפידלס עם הלהקה הזאת במקום עם נופלר הגוויה..... זה היה פנטסטי.

באמת היצירות האחרונות של קנופלר

פשוט מעולות, ואני בניגוד לערן (שמשום מה מרבה לזלזל בכל מי שלא נראה לו) גם אוהב את העבודה שלו עם קנופלר. אני חושב שזה היה נפלא אם הם היו ממשיכים לעבוד ביחד. אגב קנופלר, נראה לי שזה יעניין אותך לדעת שהוא עובד לאחרונה עם אמיליו האריס והדיסק הבא שלו שייקרא ALL THE ROADRUNNING ויכלול עד כמה שהבנתי גם כמה דואטים שלו איתה, ייצא ב-24 באפריל.

ערןלוי

New member
מר בן פורת, אני מציע שתרגיע

אני לא "משום מה מרבה לזלזל בכל מי שלא נראה לי", אני לא אוהב את נופלר וזו זכותי, כמו שזו זכותך כן לאהוב אותו. אם אתה לא מסוגל לעמוד בביקורת על האמנים הבינוניים האהובים עליך, זו בעייתך... אם אני זוכר נכון כשאתה "זלזלת" ביצירתו העכשווית של דילן לא הטחתי בך האשמות אישיות אלא פשוט הבעתי את אי הסכמתי המנומקת. אבל ברור שיותר קל להגיד משהו כמו "שמשום מה מרבה לזלזל בכל מי שנראה לו"... במי עוד זלזלתי אגב?

למעלה