זה נכון שתהיה הופעה בישראל???

אומרים שכנראה

אמרו שיש מגעים מתקדמים להביא את אקסל לפה ביחד עם החבר'ה שלו..אבל שוב דגש על כנראה

gooli18

New member
מוזר מאוד...

אין שום פרסום באתר הרשמי שלהם על שום יציאה לסיבוב הופעות כלשהו וגם במייספיס שלהם...... לכן כדי מאוד להיזהר בדברים האלו שלא יגמר כמו שהיה עם מטאליקה שכמו שמכירים הם לא ידרכו פה שוב..

otlumak

New member
זה גם מה שאני מפחד...

דוגרי זה יכול להיות בדיוק מה שאתה אומר אבל בוא נקווה שאקסל יעשה את מה שהיום נחשב לשיק פתאום להתחיל מסע הופעות מארץ הקודש, ממרכז העולם. בואו נעשה התערבות שהוא ישיר civil war ואת knocking on heavens door!

היי../images/Emo39.gifקודם כל נעים מאד

זאת הפעם הראשונה שלי בפורום.. אני מתנצלת על הבורות, אבל מה קרה עם מטאליקה שהם לא ידרכו פה שוב?? קסם.

otlumak

New member
אממממ לא ממש יודע... תשאלי את פורום מטאליקה

אולי יהיה להם תשובה... בכל מקרה גאנז זה המקום!

Nargilyos

New member
הלוואי!!!

אבל לא ראיתי שום מידע בשום פורום\אתר רישמי\לא-רישמי. מצד שני כן קראתי שגאנז מנהלים מו"מ לגבי סבב הופעות עולמי... אז יש מצב שאנחנו ניהיה תחנה בדרך. הלוואי!!!

CyberP

New member
נשמע לי כמו חירטוט

אין שום מידע בשום מקום לגבי שום סיבוב הופעות. בטח ובטח שלא הגעה לארץ. הדברים האחרונים שנשמעו בהקשר הזה הם - לגיטריסט החדש יש גיטרה חדשה לקראת סיבוב הופעות מתישהו. אחד מהגיטריסטים אמר בראיון שהוא כרגע עסוק עם גאנז בהכנות לסיבוב הופעות שיקרה מתישהו. שמועות באות והולכות בעולם הגאנז כמו גרביים. לא הייתי מפתח יותר מדי ציפיות... בטח לא מאיזה חירטוט של אילן לוקץ' בערוץ 2.

ההודעה על בואם של גאנז אנד רוזס

גרמה לי ממש לשמוח היום, למרות שחששתי שמא זאת שמועה ללא שחר.. אני מאד מקווה שהם יבואו לארץ באמת, כי אני חייבת לעצמי פיצויי על כך שהם היו בישראל כשהייתי קטנה ולא יכלתי לבוא בגלל גילי
אני זוכרת את היום ההוא חקוק, כשההורים שלנו לקחו אותנו אז לאיזור ההופעה לפחות, ואז ראינו המוני מעריצים עם דגלים של גאנז נוסעים מהכיוון הנגדי שלנו להופעה
אני מקווה שהפעם תהיה לי הזדמנות..

hofri10

New member
אני מקווה להיות אופטימי

כי אם זה באוקטובר זה יהיה אחלה מתנה ליום-הולדת... וגם לא יזיק לי לראות את אקסל רוז עומד מולי. אבל נקווה שזה יקרה,למרות שברור שזאת שמועה(איפה,איפה ניין אינץ, ניילז ביחדעם ג'יינז אדיקשן כמו שהבטיחו בוואלה?)

Jolleen

New member
שאלה

מתי הייתה ההופעה הקודמת שלהם בארץ ולמה היא הייתה כישלון גדול ואחת ההופעות הזכורות לרעה שלהם, כפי שאמרו בערוץ 22? בכל אופן, אם הם יבואו לארץ, אני הולכת!

ההופע הקודמת

הייתי ב22.5.1993 בפארק הירקון. אני אישית לא הייתי בהופעה (הייתי רק בן 3 חח) אבל ממש שרשום בביוגרפיה של סלאש ההופעה לא הייתה ככ טובה בגלל שזאת הייתה ההופעה הראשונה של איזי מאז שהוא עזב. גילבי שבר את היד בתאונת אופנוע אז איזי החליף אותו ל3 הופעות, איזי לא ניגן עם גאנס איזה שנתיים-שלוש כבר באותו זמן והוא לא היה מחובר ללהקה בכלל ובגלל זה גאנס לא היו במייטבם לדעתי. אני חושב שכולנו נלך אם הם יבואו לארץ

CyberP

New member
לא שנתיים שלוש

אולי איזה 10 חודשים, אם אני זוכר נכון, אבל בכל זאת לא ניגן איתם די הרבה זמן. חוץ מזה היה סאונד זוועה, מה שגרם ללהקה לעבור לסט אקוסטי באמצע ההופעה. היה מקום קטן ובמה קטנה שלא איפשרה את כל ההפקה הגרנדיוזית. למרות זאת, מסיפורים מאחי, ותמונות, דווקא נראה שהם די נהנו בארץ.

למעלה