זה נכון שתהיה הופעה בישראל???

otlumak

New member
יש מצב לתמונות נדירות מאח שלך?

ויורי, מספיק שזה שמועה וגם אם זה לא יהיה אמיתי (בוא נקווה שזה לא שמועה ושיש לאיש עם השיער מקור אמין עליו הוא מסתמך) אז זה עוזר לך להחזיר אנשים לאהבה לגאנז. עובדה, שמתי פוסט בפייסבוק וישר חברים הגיבו(חברים שבחיים לא חשבתי שהם אוהבים את גאנז!) וגם בבית ספר שאלו אותי על זה בקיצור סנצציה... אם יש הופעה, כולנו שם וכולנו שורה ראשונה שוכרים שומרי ראש שירחיקו מהשורה הראשונה מעריצים אחרים ועושים כיף חיים!

hofri10

New member
גם אני שמתי בפייסבוק

יש 4 תגובות ו-4 Like... מה שמראה על הפופולריות שלהם, דבר שלא ידעתי עליו.

CyberP

New member
כנ"ל פייסבוק

בכל מקרה, אני מעריך שאתם צעירים, וגם אני בזמנו חשבתי כמה כבר אנשים אוהבים גאנז. 90% מהחברים שלי אוהבים את גאנז, לא כמוני, אבל אוהבים את המוזיקה שלהם. בכלל רוב האנשים שאני מכיר אוהבים אותם. ככה זה, לא סתם הם היו הלהקה הכי גדולה בעולם בזמנו. א-ב-ל, זה לא אומר שהאנשים האלה יקנו כרטיסים (שכנראה יעלו בסביבות ה-400 או 500 ש"ח) בשביל הופעה שלהם בארץ. בכל מקרה, אני עדיין מאוד פסימי לגבי השמועה הזאת. יצא לי לחשוב טיפה על זה, ואני מעריך שהשמועה לא נשלפה מהתחת, אלא באמת היו מגעיים, אולי אפילו רציניים ביותר בקשר להגעתם לארץ. זה ידוע שהסיבוב הבא של גאנז לא יהיה בארה"ב אלא באסיה, אירופה ודרום אמריקה, וזה ידוע שברגעים אלו ממש נקבעים מועדים ומקומות להופעות, וחזרות עם גיטריסט חדש תו"כ. מה שכן, אחרי ההדלפה הזאת והטיפה רעש שזה יצר, גם אם הם היו אמורים לבוא, אני בספק אם אקסל לא ביטל את זה רק בגלל שזה דלף (בדיוק כמו שקרה לפני כמה חודשים, כשהם כבר נקבעו לפסטיבל כלשהו בספרד, זה דלף ובוטל).

otlumak

New member
אז בואו ננסה לא לפזר את זה לאתרים אמריקאים

וכזה

hofri10

New member
אין לי חברים שמעריצים את גאנז

וזה לא קשור להערצה. יש אנשים שסתם רוצים לראות הופעה טובה. חבר שלי אוהב את דפש מוד אבל לא מעריץ אותם ואבא שלו לקח אותו להופעה. בכל מקרה, רוב החברים שלי אוהבים שירי פלאפון(היפ הופ,מזרחית,פופ,טראנסים) אבל גם יש אצלנו בבי''ס קיבוצים ששומעים רק רוק, ביניהם קיבוץ אחד שכולם בו מעריצים את רד הוט וקיבוץ אחר שבו כולם מעריצים את גאנז.

otlumak

New member
חחח מצחיק אתה אבל

זה מוזר שאתה מכליל קיבוץ שלם ששומע זה וקיבוץ שלם ששומע זה... אבל עזוב אחי.

hofri10

New member
קיבוץ שלם

קיבוצים קטנים(ש30 ילדים מ-ז' עד יב'), הגדולים מחנכים את הילדים לא להתדרדר,מרגילים אותם לעבוד ולשמוע מוזיקה איכותית. בקיבוץ הזה אני חושב שכל הילדים(או לפחות 80%) שומעים גאנז אנד רוזס ואוהבים אותם.

י ו ט ה

New member
מה שאני זוכר מההופעה שלהם בארץ...

זה שהם באו להופעה מאוד עייפים אחרי סיבוב הופעות מאוד ארוך ורצו לשבור שגרה מבחינתם מבלי להתחשב בקהל הישראלי אז כמעט כל המופע היה אקוסטי ובישיבה והסאונד היה נוראי. הם תירצו את זה בכך שאקסל אמר לקהל בתחילת ההופעה:"רצינו לפנק אתכם עם משהו מיוחד"... ואז הם התחילו לנגן את השירים בצורת אקוסטית עלובה למדי.

אמן

נהיה לי חום רק מלראות את הסרטון של ערוץ 2 על ה"אולי הם באים"! אמנם זה נשמע מופרך, אבל כבר 4 שנים אני מייחלת שדרים יבואו לארץ והנה יום אחד בהיר הם מודיעים שהם באים, ואני אפילו לא בצבא! אז נקווה שגם גאנז ילכו בעקבותיהם.. בשבילהם אני אדפוק נפקדות

otlumak

New member
היה היום עוד דיווח על בואם של גאנז!!

אבא שלי היום בבוקר ראה בטלוויזיה דיווח על בואם של גאנז!!! לא יודע הרבה יותר מזה. חחחח הוא כזה אומר לי "אבל לא כולם באים...רק מישהו אחד בא." ואני כזה צוחק חחחחחח בכל זאת חוץ מזה שגם דיזי מגיע, לא אכפת לי שום דבר כי מתרבות הידיעות שהם באים!!!!

למעלה