לא לא הטעם של פנחסית הוא כמו הטעם של קרניאל
ק קרניאלה על הבמה New member 24/9/04 #24 של... עוף קדוש! (באנגלית זה נשמע יותר טוב... hoooolly chicken!... אבל אז יכתבו לי לשתוק כבר יא בריטית)
של... עוף קדוש! (באנגלית זה נשמע יותר טוב... hoooolly chicken!... אבל אז יכתבו לי לשתוק כבר יא בריטית)
G Gdil New member 25/9/04 #31 חמור, פרות זה נורא. carpet bomb? בושה! יש כמוה, ship strike כמוה, רק יותר חזק. פרות תמיד פוגעות בי, כי אני מסתובב בשניה. חמור רולז!!! ואקווה שיפ מעולה. אני שונא את ההומינג מיסייל ואת ההומינג פיג'ן, אה, ושכחתי את הנינג'ה רופ השולט.
חמור, פרות זה נורא. carpet bomb? בושה! יש כמוה, ship strike כמוה, רק יותר חזק. פרות תמיד פוגעות בי, כי אני מסתובב בשניה. חמור רולז!!! ואקווה שיפ מעולה. אני שונא את ההומינג מיסייל ואת ההומינג פיג'ן, אה, ושכחתי את הנינג'ה רופ השולט.
M Maladict New member 26/9/04 #33 פרות, חמור, הולי גראנאד קארפט בומב והולי שיפ זה מהמשחק וורמס זה הנשקים שם. משחק מאוד פראצ'טי אלי לציין!
פרות, חמור, הולי גראנאד קארפט בומב והולי שיפ זה מהמשחק וורמס זה הנשקים שם. משחק מאוד פראצ'טי אלי לציין!
G Gdil New member 26/9/04 #36 שמלדיקט אומר פראצ'טי הוא מתכוון: הזוי ודו-מימדי, מאוד דו-מימדי, למרות מימדיו הרבים של המשחק, הוא דו-מימדי, לא תלת מימדי, דו.not 3D, 2D
שמלדיקט אומר פראצ'טי הוא מתכוון: הזוי ודו-מימדי, מאוד דו-מימדי, למרות מימדיו הרבים של המשחק, הוא דו-מימדי, לא תלת מימדי, דו.not 3D, 2D
M Maladict New member 26/9/04 #37 משחק הכי הזוי שאני מכיר הללויה! מישהו רוצה בננה? אחלה בננה אתה שם אותה ובורח. מומלץ לשים אותה ליד חביות עם תולעים עליהן.
משחק הכי הזוי שאני מכיר הללויה! מישהו רוצה בננה? אחלה בננה אתה שם אותה ובורח. מומלץ לשים אותה ליד חביות עם תולעים עליהן.
G Gdil New member 26/9/04 #38 אבל לא כדאי לברוח ברגל. הכי נוח עם ג'ט פק אבל מקצוענים כמוני עושים את זה עם חבל נינג'ה. אלא אם זאת סופר-בננה-בומב, שאז יש הרבה יותר זמן.
אבל לא כדאי לברוח ברגל. הכי נוח עם ג'ט פק אבל מקצוענים כמוני עושים את זה עם חבל נינג'ה. אלא אם זאת סופר-בננה-בומב, שאז יש הרבה יותר זמן.
M Maladict New member 27/9/04 #40 אין כמו חבל ! אתה שם בננה ועף משם רצוי לכזה מקום שהפיצוץ קצת יעיף אותך רחוק יותר. כדי להתרחק מהיריבים. משתלם לטווח הרחוק
אין כמו חבל ! אתה שם בננה ועף משם רצוי לכזה מקום שהפיצוץ קצת יעיף אותך רחוק יותר. כדי להתרחק מהיריבים. משתלם לטווח הרחוק