"זה עוד יקרה לך"

מרס24

New member
מרוב מהירות בלבתי את עצמי...errata

התכוונתי לכתוב ש"אם בן זוגך רוצה ילדים, אני לא חושבת ששיחות בעניין ושטיפות מוח יעזרו, גם לא איומים..."

QueenOfMagic

New member
נשבר לי הלב בגללך

איך אפשר לעשות משהו נגד רצונך רק בשביל הבנזוג?? את יודעת כשקראתי בפעם הראשונה את מה שכתבת אמרתי לעצמי אם היא עושה את זה בשביל בזוגה אולי כדאי לי גם לחשוב על כך. מכיוון שהחבר שלי הוא זה שמאיים בפרידה ורוצה להיות בטוח ב-100% שיהיה לו ילדים (על דגש רבים). אבל הוא אמר לי דבר אחד וזה היה לגבי אימוץ אמרתי לו שאני מוכנה להתפשר על אימוץ וגם זה לא כל כך בטוח. אז הוא אמר לי שהוא רוצה לדעת שגם אם לא יהיה לו ילד משלו יהיה לו בטוח בטוח ילד. כשאמרתי לו שהתפשרות האימוץ מבחינתי הוא הקרבה ענקית הוא אמר שהוא לא היה רוצה לעשות ילד או לאמץ ילד עם מישהי שתעשה את זה מתוך חובה. ואמר לי שלא אעיז לעשות זאת כי "אני חייבת" וכי הוא לא רוצה את זה מתוך הקרבה אלא מתוך אהבה. וכואב לי על איך שאת מרגישה...אני מרגישה איך את לכודה בתוך עצמך. אני לא מסוגלת לראות אדם שסובל ככה...אני מקווה בשבילך שלאחר הלידה הדברים בשבילך יראו אחרת. כי לגדל משהו שאת לא רוצה במשך לפחות 18 שנה יעשה לא רק לך רע...אלא גם לילד..

gezer5

New member
../images/Emo7.gifאוי חמודה

אני כלכך מבינה ללבך וכל השיחה כאן ממש מעלה דמעות כי בעני אהבה מנצחת הכל , אבל מה באמת עושים כשבת/בן הזוג מתעקשים על ילדים?? כמו שאי אפשר להכריח אותי להביא ילדים ככה אי אפשר למנוע את הרצון כן להביא ילדים. עוד יותר עצוב שהאדם לא עושה את אשר על ליבו בסופו של היום אני בת 33 ומעולם לא רציתי ילדים וגם עכשיו אין לי שום אינסטינקט או חשק להיות הורה אבל אני לא יודעת להגיד מה יהיה בעוד שנה , שנתיים או 10 תהיה שלמה עם עצמך ב 100% , תלכי עם ההחלטה שלך עד הסוף ואם כרגע את בהפסקה מהבן זוג אז כנראה שזה נועד לעכשיו (מחזיקה לך אצבעות)

prizman

New member
אהבה לא מנצחת הכל

כשמאן דהוא ייכנס לשיגרת חיים כפויה עם ילד, כלב או עץ בונסאי, הם ינצחו את האהבה. השיגרה היא אוייב האהבה והשיגרה הכפויה יותר מכך. אכן עצוב.

למעלה