זה פתטי

kikona126

New member
באמת?

רק אצלנו באיזור לא משנים כלום? אצלנו כל השיעורים היותר מעניינים היו בשעות אחר הצהרים, אבל גם שם לא ניתנה לנו הזכות ליצור, ואני עוד מדברת על מגמת מוזיקה! לשם שינוי אני מרגישה את השינוי באוניברסיטה, דווקא בלימודי הצרפתית, הכיתות קטנות (עד 10 אנשים בכיתה) יש לי מרצה מדהימה לכתיבה (נפלאות הכתיבה הצרפתית) לא כל כך קל לי לכתוב, אבל אם אני כותבת אני לא מאכזבת (אבל לוקח לי זמן להוציא את זה) ואצלה בשיעורים, אפילו שיש אנשים סביבי והכל, אני מצליחה לכתוב, זה משהו בלימוד שלה, היא מקדישה לכל אחד ואחד זמן - זה באמת נפלאות הכתיבה
ויש לי עוד שיעורים שכאלו בצרפתית. בקרימינולוגיה זה כבר משהו אחר... דיקטטורה
אבל אני עושה השנה סמינריון מעניין, על הפשיעה "עלובי החיים" של ויקטור הוגו - שילוב בין 2 המגמות

היי ../images/Emo39.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

ועל מה שכתבת אומרת אמן
בהצלחה בלימודים כייף לראות שאת חדורת אמונה מקווה שזה ימשיך.... בזכות האמונה שלך תהליכים יזוזו

רותי... ../images/Emo221.gif

אני שמחה לקרוא את ההודעה שלך. תודה. לא רק בגלל שהסכמת איתי "במידת מה". אולי הייתי זקוקה ל"אישור" שכן יש "ילדי אינדיגו". אני יודעת מי אני, מה אני ומהן המטרות שלשמם הגעתי לעולם. אולם רק לאחרונה הכרתי את המושג "ילדי האינדיגו" ואחריי התגובות הראשונות שקיבלתי להודעה שלי פה, חשבתי, אולי בעצם אין דבר כזה "ילדי אינדיגו". יש אותי, ואת כל המאפיינים שרשומים עלינו, ואת מה שאני יודעת על עצמי ועל הסביבה, ועל כל הדברים המוזרים שקורים לי אבל "אולי בעצם זה רק לי???!!!!"- זה מה שחשבתי אחריי שקראתי את התגובות הראשונות להודעה. כי מן הסתם, ציפיתי שאם אכן קיימים ילדי אינדיגו- יהיה כן מי שיבין אותי, את מה שרשמתי למעלה בהודעה הראשונה, ואת הכוונות שלי. מההודעה הראשונה, יש כאלה שיחשבו שדיברתי רק על המאפיינים שלנו, אבל ילדי אינדיגו שייקראו את ההודעה- יבינו שבעצם דיברתי על התחושות שלי עם עצמי ועם העולם. צריך פשוט "לקרוא בין השורות". אז תודה רותי... עודדת אותי

../images/Emo24.gifהיי ילדת אינדיגו מקסימה!!

ילדי אינדיגו ילדי קריסטל ילדי ריינבו..... ואולי בעודי כותבת כאן מישהו בקצה אחר בכדור הארץ מגלה כותב מפיץ עושה יחצנות לרעיון חדש שלו שיש גם ילדיי.....יהלום....(סתם דוגמה) זה עושה אותנו מאוד מיוחדים להשתייך ובעיקר למושגים חדשניים כאלה ופורצי דרך. זה מאוד מחמיא!! אבל כל ההגדרות שקראתי למשל על ילדי אינדיגו הם בהחלט מתאימים גם לי.... אבל הקטש הוא, שאני לא בשנתון המתאים.... אני מבוגרת מדי.... ואם מדובר ברעיון רוחני אני שואלת את עצמי למה יש את החיתוך הקר, החד, שרק מנקודה מסויימת אתה אינדיגו/ קריסטל וכו' אני מאמינה שכל אחד נולד עם יכולות מופלאות עם אינטואיציות,ריגישויות טהורות אבל המשפחה והסביבה מעצבים בסופו של דבר את הילד. אז אם נולד ילד לבית פתוח, מקבל ותומך התכונות שהילד נולד איתם לא יגוועו. ולהיפך, בבית לא תומך, לא פתוח, לא מקבל תכונות הילד (שעפ"י האינדיגו/קריסטל/ריינבו) לא יבואו כמעט לידיי ביטוי. בימינו, בעידן הדלי, ההורים פתוחים יותר מבעבר למושגים של רוחניות יש מקום בכל תחומי החיים לרוחניות וכך הילדים גדלים לתוך זה וצומחים משם.
זה יפה שאת מודעת ליכולות שלך וכייף שאת מיישמת אותם ושהם לא דועכים אין ספק שהם נועדו לשמש אתך לעתיד למה? רק את תדעי וזה חלק מהמסע שלך.... תמיד תקשיבי לקול הפנימי שבך גם אם אחרים סביבך אומרים אחרת....

spinareo

New member
תגובה

אם אני לוחם בדרך בשינוי והחופש וי לי איטואיציה רגשית גבוהה מן הרגיל זה עושה אותי לאינדיגו???!!!...

למעלה