זה קורה גם לכם?

Saty

New member
זה קורה גם לכם?

עוד לא ממש התרגלתי לאותות מהאלים, לכן אני מופתעת ונדהמת כל פעם שאני מקבלת אחד... אז רציתי לשתף אתכם במה שקרה לי היום: הלכתי לי לתומי ברחוב, בדרכי לביתה של חברתי, ובאמצע הדרך, עברתי ליד חנות... ואז שמעתי קול בראשי, לוחש ואומר: "תכנסי לשם, בחנות הזאת מחכה לך מכשפה"! תשמעו...איתם, אני לא מתווכחת!:) נכנסתי לחנות, והדבר הראשום שראיתי הייתה פסלון של מכשפה חייכנית, מחזיקה דובי קטן וחמוד, מסביבה מרחפות רוחות קטנטנות, מחייכות!!:) כמו כן, עומדת ליידה דלעת קטנה, גם כן עם חיוך חמוד מרוח מצד לצד!:) כמו שאתם יכולים לנחש, קניתי אותה מייד, גם כן...4 שקלים:) היו שם שניים כאלה, אבל לקחתי את הראשונה אליה יכולתי להגיע.. אז חבר´ה... שתפו חוויות! אפילו אלו מכם שכבר רגילים לזה, ומבחינתם זה דבר "נורמלי" לחלוטין... זה נורא מלהיב!
שלכם... Saty

Unblessed

New member
...

לפעמים יש לי תחושות, אבל אף פעם לא שמעתי קולות... אמא...

Rinor

New member
It happens to us all

Dear Saty.. Forgive me, my keyboard won´t allow me to write in hebrew, gods know why... :) I can say that it happens to us all, I´ll give you a few examples of my own... Walking in the street, hearing a crow crying his voice the moment he passes above you...a sign, for me...it´s also depends on your feelings on the subject... I did a ritual in the dune in my city of Ashdod, and after the ritual I kept walking the dune, I saw a deer on the top of a cliff, just standing there, the moment he saw that I´ve noticed him, he kept on to his way, a deer in Wicca represents the God... So, there are many signs, I get them all the time, and that´s also the beauty of life,you know the gods listen, always, guide us...and in our way we will keep on walking... Blessed be my dear.. Love and light.. Nir...

Unblessed

New member
סימנים מהאלים או פסיכולוגיה?

כבר כמה שבועות אני מעמיקה בנושא הזה. בגבול הדק מאוד בין פסיכולוגיה ומאגיה, אם יש גבול בכלל. כל המקרים האלה יכולים להחשב כסימנים ברורים מהאלים שמקשבים לנו, מהטבע שקורא לנו, או סתם מהתת מודע שלנו. דוגמא. יום אחרי סוואין, שבו פתחתי מעגל וביקשתי מהוטבע\היקום לעזור לי בלמידה על תורת המתים קרה לי מקרה שגרם לי לחשוב יותר על הגבול הדק הזה. נסעתי למקום שבו עשיתי את הטקס, פתחתי את המחברת שמשמשת לי כיומן מסע בתחום המאגיה וניסיתי לחשוב ולכתוב את מה שהיה. תוך שניות הרגשתי שאני לא לבד, בסביבה עויינת. לא אהבתי את ההרגשה אז קמתי ונסעתי הביתה. בדרך עצרתי ליד אחד מהבתים השכנים, הייתה שם אזכרה. המשכתי לנסוע (נסעתי על רולרבליידס) ובדרך ראיתי על עמוד חשמל מודעת אבל רציתי לדעת מי מת, אז התקרבתי (יש לי משקפיים) להסתכל. איך שהתקרבתי, עוד לא הספקתי לקרוא את השם והסלטייפ שהחזיק את הדף נקרע והדף עף לי לפנים. מקרה, או שבאמת היקום מנסה להגיד לי משהו? אם אנחנו רואים את הסימנים ולא מגיבים, זה אומר שהתנוונו ברוח החברה המערבית כיום או שאנחנו סתם מגיבים כמו אנשים בוגרים ותרבותיים? איפה עובר הגבול בין פרנואידיות לחוסר הבחנה הבנה מה קורה לנו מתחת לאף? איך אנחנו יכולים להבחין בין צרופי מקרים אומללים ובין מאגיה, או סימנים מהאלים? האם זה בהרגשה שיש לנו כשאנחנו כביכול מקבלים את הסימנים? או שהתחושה ה"נבואית" היא בעצם מה שיוצר את ההתייחסות שלנו לצירופי המקרים האלו? ירדן

L e s t a t

New member
זו שאלה גדולה

ועם זאת, קטנה... יש כאלה שיאמרו שזה הכל תלוי בתחושה, אבל יש אנשים שבשבילם התחושה הזו מגיעה כל חמש דקות בערך וזה לא יהיה הגיוני שהאלים מוסרים מסרים לאנשים כל חמש דקות על השעון, נכון? מסר מהאלים הוא חוויה מיסטית מיוחדת שבאמת כל החכמה בה היא לחוות אותה תמיד כמו שחווינו אותה בפעם הראשונה. זו חוויה שאינה מתרחשת כל יום, היא משהו מיוחד ומעבר ליומיומי (ולכן מיסטית). כשאנחנו דוחים את ההרגשה שיש משהו מיוחד בדבר מה שקרה אנחנו מנסים להישאר שפויים, כלומר - להתאים את עצמנו לדפוסי החברה המערבית של ימינו. בפגניות, כל אדם יכול לקבל מסרים מאלוהיו ואני לא מדבר על גישות פגניות חדשות (ניו-פגניות), אפשר לראות את זה גם אצל הקלטים הקדומים ואצל העמים הסלביים. השאלה היא האם כל ענף שנשבר תחת רגלינו הוא סימן לנוכחותן של פיות? למסר מהאלים? לאזהרה של כוחות עליונים? לא, לא כל דבר שקורה לנו הוא סימן. ישנם מקרים מאוד מיוחדים בהם כן, בינהם - בעת קריאה בקלפי טארוט או בעת עריכת טקס מאגי. במקרים כאלה, למשל בעת הקריאה בקלפים - לעיתים קופץ לנו איזה קלף לעין, משהו לא מכוון, זה יכול לקרות כשאנחנו מערבבים את החפיסה ופתאום איזה קלף מתחיל לבלוט לנו מול העיניים או קלף נופל מהחפיסה. אסור להתעלם מזה כי זה אומר משהו, כי זה איזשהו מסר. אני אתן לך דוגמא: הייתה פעם אחת, לפני כמה חודשים, שבעת שקראתי בטארוט על המצב המאגי שלי נפל קלף מהחפיסה. חיפשתי את המשמעות של הקלף בספרון והמשמעות שלו הייתה שהעבודה תראה בקרוב תוצאות ויש להתאזר בסבלנות בשבילן. ביחס לשאר הקלפים שכבר פרסתי הוא סימן התקדמות כלשהי. זה סימן כלשהו מכוחות עליונים, הרגשתי את זה עד העצם. מה שקרה לך, יכול בהחלט להתפרש כסימן - קרה מה שקרה כדי שאת תרגישי שאת חייבת לחזור הביתה כדי שתראי את מודעת האבל והיא תקפוץ לך על הפרצוף. זה יכול להיות סימן כלשהו, אבל מה הוא אומר? ליתר דיוק, מה זה אומר לך?

Unblessed

New member
...

מה זה אומר לי? שקיבלתי סימן כלשהו אני מניחה כי באותו הרגע הרגשתי את זה חזק מאוד. באותו הרגע הבנתי שזה זה, אבל עכשיו למשל, אני מנסה לחשוב אם זה באמת היה סימן, או סתם הייתי בלחץ\מעופפת\משהו אחר. אני ארחיב על זה יותר בערב ירדן

Unblessed

New member
...

אוקיי, התאפסתי כבר... אוקיי... הדוגמאות שלך ברורות למדי... באותו הרגע שקרה לי המקרה, הרגשתי שזה סימן כי פשוט הרגשתי נוכחות של משהו אבל עכשיו אני מנסה לבדוק אם זה לא היה סימן. אם זה היה סתם צירוף מקרים מעורבב עם פסיכולוגיה. חלק ממני מטיל ספק, אבל חלק גדול יותר אומר שאני צריכה להשתחרר לגמרי מכל מה שלימדו אותי מתוך הרגל. לוקח הרבה זמן להשתחרר מצורת חשיבה מסויימת. כמה זמן לקח לך? אני יודעת שזה ישפיע על הזמן שיקח לי, אבל סתם ממתוך סקרנות:) ירדן

L e s t a t

New member
ובכן

סימן, לא סימן.. צירוף מקרים מוזר.. אבל מה הוא אומר לך? כישוף, פסיכולוגיה, מה ההבדל?
מי אמר שכבר השתחררתי מתפיסות ספקניות למינהן? אני שומר אצלי קצת, לשם מה שאנו מכנים "שפיות", שכן בלי קצת ספקניות והגיון איפה נהיה? אבל ממה שכבר השתחררתי אין הרבה צורך.. זה לא כל כך "לוקח זמן" להשתחרר מהרעיון למשל שכישוף לא קיים ברגע שהוא אכן עובד לך (וזו הרגשה שאני חווה כל פעם מחדש
). סקרנות היא דבר בריא וטוב, היא נתנה לחתול שמנת

Saty

New member
not the first time!

heh, too bad for your keyboared, i don´t mind though;)) anyway, it´s not the first time i get a sign, but sure is a first time i share it with other pagans:) thank you:) !

אבירם58

New member
משוכנע

היי, אני משוכנע שאת מקבלת מסרים בלי סוף כולנו מקבלים השאלה היא אם אנחנו במודעות ומצייתים למסר. כאשר אנו מתעלמים או לא מצייתים לקולות הם פשוט נעלמים עד שאנחנו מקבלים על עצמנו מחדש להישמע להם

Saty

New member
מסונוורת מהירח!

ברכות! אתמול אחרי הטקס השמאני, המסרים התחזקו- בכל מקום שאליו הלכתי ראיתי ירח, על כל דבר...לדוגמא! עברתי ליד חנות שהיא גלריה עם תמונות, והתמונה שעמדה על הוויטרינה הייתה של ירח מלא- צהוב ועשיר...ומתוכו נשפך דם.. זה היה מדהים, אם חושבים על העובדה שהירח המלא של אתמול היה ירח דם:) כמו כן.. ראיתי אותו בכל פינה, כמעט כל 2 מטר! אפילו בפרסומת לשיער, של שוקי זיקרי!! זה היה משום מה משעשע, ונחמד מאוד.. אי-אפשר להגיד שלא נדהמתי, או שאני לא נדהמת כי זה כבר הרגל.. אבל מודה שהסימנים מתחזקים בזמן האחרון- ובאים בשרשרת...! אבל עדיין מאוד מפתיע כל פעם מחדש... כן- אפשר להגיד שאני רואה יותר ויותר סימנים בזמן האחרון מאי-פעם הייתכן כי התחלתי לשים לב? רק האלים יודעים:) שלכם... SATY

מי אגם

New member
קרו לי כל מיני מקרים דומים,

אומנם לא עם קולות בראש
אבל כן מין "אותות" כאלה מהאלוהות. ואסור (!!) התכלית האיסור להתרגל לאותות האלה, כי כל החוכמה היא להתלהב ולהתרגש מהם כל פעם מחדש! ועכשיו אני סתם מנצלת את ההודעה הזאת כדי לספר משהו: הכרתי בחורה, ואחרי ש"חקרתי" אותה קצת הסתבר שהיא לומדת קבלה. אני אמרתי לעצמי שבטח יהיה כייף לדבר איתה על תיאולוגיה. מיד התחלתי לספר לה על פגניות, ועל נקודת הראייה הספציפית שלי. כאן חל השינוי - היא ניסתה כל הזמן לשכנע אותי שנקודת הראייה שלה היא בעצם ראייה יותר רחבה ומתקדמת, וניסתה לשכנע אותי שהקבלה והאלוהים היהודי הם הדרכים האמיתיות היחידות, וכל דרך אחרת היא שקר ("לא שיש לי משהו אישי נגדך"...). חילוקי דיעות זה לגיטימי, אבל מיסיונריות - לא לגיטימי. חבל, היא דווקא עשתה רושם של בנאדם נחמד

DaniZisserman

New member
אני לא אתפלא בכלל...

אם אותה בחורה היתה חברה באותה כת קבלית שמסתתרת מאחורי אצטלות "מחקריות" ונעלות. רוב הלומדים קבלה כיום (אלא אם כן הם עושים זאת במסגרת אקדמית-מחקרית) מקבלים מידע מאוד בעייתי מגורמים אינטרסנטיים. דני

ידידי היקר כמה ביקורת ושיפוט יש...

בדבריך. קפצתי כאן לרגע קל ואופס אני נפגשת דוקא בהודעה מהסוג הזה. ע"פ אמונתי אין שום דבר שקורה במקרה... אני לא יודעת על סמך מה אתה קובע שכל מי שמתעסק בקבלה שיך לכת זו או אחרת.האם החרדות והפחדים שלך מהלא מודע הביאו אותך לקביעת עובדה כל כך נחרצת שרוב הלומדים קבלה כיום מקבלים מידע מגורמים אנטרסנטים. משפט כזה מוכיח שאינך יודע דבר על לימודי הקבלה. בתור אחת שלומדת קבלה לא מגורמים אנטרסנטים עד כמה שידוע לי... אני היא זו המורה והמלמדת של עצמי אני זו שמתחברת אל נשמתי ואל נשמתי העליונה ולומדת את הזהר הקדוש בעצמי, אז איזה גורם אינטרסנטי בדיוק אתה מזהה כאן??? לגבי קולות וצלילים הם קימים והם למעשה המדריכים האישיים שלנו: חלקם שייכים לטוב וחלקם שיכים לצד השלילי. היפה הוא בעניין איכן מסתתרת יכולת ההבחנה שלנו להכיר בין טוב לרע... ולבחור בטוב. אשמח להמשיך לפתח אתך את הדיון בפורום מודעות פנימית

DaniZisserman

New member
תגובה...

ראשית כל, אני ממליץ לך לקרוא היטב את הכתוב לפני שאת מגיבה אליו. אם היית קוראת בקפידה, הרי שבוודאי היית מבחינה שאינני משתמש ביטוי "כל הלומדים", אלא בביטוי "*רוב* הלומדים". עד כמה שאני זוכר, יש הבדל מהותי ביו שתי המילים והן מציינות סדרי גודל שונים בתכלית. ברור לחלוטין שמי שלומד תחום מסויים בעצמו בכלל לא נכלל בהערה שלי. מצד שני - אין יותר מדי אנשים שלומדים "קבלה" בעצמם (לפחות לא מעבר לרמה בסיסית). אז רק לצורך ההבהרה: אני התכוונתי לאנשים שלומדים במסגרת לימודים שכוללת אנשים מעבר לעצמם. כמו-כן, אינני מבין איך הלא-מודע שלי הגיע לכל הדיון הזה... האם את מנסה להשתמש בטכניקה הידועה של תקיפת המבקר במקום התייחסות לנושא? חשבתי שאנחנו לא בפורום פוליטיקה ישראלית. ישנם גורמים בעייתיים מאוד בכל תחום לימודי ה-"אזוטריקה" (כולל הקבלה), ויש לא מעט כתות (שקיומם ידוע ומוכר) שמנצלות שאיפות "רוחניות" בשביל לגרוף כסף וכוח. ולבסוף, יש לי שאלה שנובעת ממה שקראתי בכרטיס האישי שלך: איף את בדיוק משלבת בין תורת הרמב"ם לבין לימודי הקבלה כאשר ידוע לך בוודאי שהרמב"ם התנגד באופן נחרץ ביותר לקבלה (דאז בראשיתה) ולכל חשיבה מיסטית ומאגית במסגרת היהדות בכלל? דני

נכון אתה צודק ולכן אני מזמינה את דנ

דני אל: הפורום המקביל ברשותך- פורום מודעות פנימית. אני מזמינה גם אותך כוכב השחר לבוא לבקר בביתי- פורום מודעות פנימית. יחד עם זאת קבלת הפנים שלך לא היתה כל כך נחמדה... ואני מבינה מנקודת המבט שלי שאולי היית מעדיף שהאעלם לעומת שבאתי??? אם אני טועה אשמח לתגובה ממך

DaniZisserman

New member
לי לא היה אינטרס לפתוח אותו...

אני הגבתי להודעתה של גברת מנדל רק בגלל שהיא בחרה לעוות את מה שכתבתי ולתקוף אותי (או את הלא-מודע שלי..:)) באופן אישי. בכל מקרה, מבחינתי העניין סגור...(אם כי אני עדיין אשמח לשמוע תשובה לשאלתי - זה באמת לא ברור לי). דני

למעלה