זה רק אני או שאירוע רב החלטות מבאס את התחת?

yair_bar

New member
מנהל
זה רק אני או שאירוע רב החלטות מבאס את התחת?

BeniTaz

New member
8 החלטות רצופות עד הקרב של האנט

כולל המקדימים.. זה מה שראיתי.
שיטת האצבע על ההדק של ה-UFC, כל הפסד שני חיתוך, גורמת ללוחמים להילחם בצורה הגנתית ובטוחה.
מתחילת השנה יש ריבוי החלטות בצורה מטורפת.. משהו חייב להשתנות. אגב.. בלטור השבוע, כל הקארד הסתיים בהכרעות להוציא קרב אחד. ואפשר לומר שהבדלי הרמות בין שניי הקארדים לא כאלה גדולים.

BeniTaz

New member
לא חושב שזה המצב

ראינו הרבה החלטות גם בקארדים טובים יותר. בנוסף בקארדים הבינוניים נלחמים הרבה יותר לוחמים פרוספקטים רעבים, לוחמים שצריכים להוכיח ולוחמים שנלחמים על החיים שלהם.

הסיבה שבשניי הקרבות המרכזיים באירוע האחרון הקרבות הוכרעו זה בגלל שהלוחמים שם בטוחים ב-UFC או באו מראש לתת שואו ואין להם פחד מהפסד. סטאן שילם על זה בקרב שנלחם בעולם של סילבה.. עובדה גם שהקרב נערך ב-LHW ולא ב-MW כי הם באו לתת שואו. אי אפשר לומר על האנט שהוא לוחם צמרת.. העבודה שהוא מצליח (וכבוד על כך) זאת תעודת עניות ל-HW ב-UFC.

isrhammer

New member
בכנות...

אני חושב שסטאן הרוויח הרבה יותר ממה שהפסיד.
אני מאמין שאחרים (כולל ה-UFC) חושבים ככה...

אחד הקרבות החזקים שראיתי מאז שהתחלתי לצפות ב - MMA.

באסטר1

New member
זה בעיקר בגלל החיתוכים בUFC

גם ככה דיינה הצהיר שיש מעל 100 לוחמים אובר ברוסטר.
לוחמים מעדיפים לנצח בדרך בטוחה סטייל GSP כי זה מבטיח להם להשאר.
לוחמים שרוצים אליפות תאמין לי יודעים לסיים את היריב שלהם
כמו שברנדון שואב היה ב3 הפסדים וניצח בהחלטה משעממת

מין רמה כזו שמתבקשת

YardenBu

New member
עדיף שיתחילו לחתוך לוחמים משעממים

גם אם הם מנצחים.

BeniTaz

New member
עדיף מראש שלא יחתימו לוחמים חלשים

וכך הרוסטר שלהם לא יהיה מפוצץ, רובם יוצאי TUF שאין להם סיכוי מראש בעולם ה-MMA בכלל.

באסטר1

New member
לא חושב שזה קשור להחתמה

זה בעיקר הסטייל של הלוחם
לוחמים כמו אוקאמי , פיץ , GSP סטייל באים למרוח את היריב להתעלל בו ולצאת בהחלטה
יש המון לוחמים שמושכים את הקרב לזה על ידי גייםפלאן כזה
בסופו של דבר הלוחמים האלה אולי מקבלים טייטלשוט אבל אם הם לא יסיימו קרבות הם לא מגיעים רחוק.

ראה ערך את אוקאמי שחשב שמול סילבה זה יעבוד לו , ראה את פיץ שהיה ברצץ מטורף יותר מפעם אחת ולא קיבל קרב בגלל זה (וגם פוטר בגלל זה)
וראה ערך לוחמים כמו מא'צידה שהבינו מתישהו שצריך לסיים קרבות וזה אפשרי , והוא קיבל טייטלשוט בגלל הניצחון בKO על טיאגו סילבה (שאז נחשב הרמה הכי גבוהה שמא'צידה עבר)

הUFC יודעים לצ'פר לוחמים שמסיימים בכל מובן בין עם זה קרב הערב KO הערב או הכנעה ולהרבה לוחמים הבונוס הזה נזקק
לוחמים שיסיימו בהחלטה פשוט יקח להם המון זמן לקבל או..שיפסידו בסוף ויקרבו מאחור ואז דיינה מחכה להם שם סטייל פיץ.

הספורט התקדם לעבר אסטרטגיות ותכלאס לא מאשים את הלוחמים , שאתה נלחם מול מחנה כמו של גרג ג'קסון אתה יודע מראש שזה קרב בונקר אז אתה תבוא בגייפלאן משלך מראש ויוצא לנו החלטה.

BeniTaz

New member
קשור באופן עקיף וגם ישיר

מכיוון שהם מחתימים הרבה לוחמים מיותרים, הם צריכים לחתוך הרבה לוחמים -> מספר ההזדמנויות ללוחמים מועט = יותר לוחמים נחתכים אחרי 2-3 קרבות בלבד.

אני זוכר שלפני כמה שנים לוחם UFC ממוצע מתחיל היה מסיים את דרכו במידה והוא לא מתאים אחרי 4-5 קרבות ולפעמים יותר. היום זה ירד לאזור 2-3 קרבות. יש יותר חוסר סבלנות להפסדים. עניין הסגנון זה נושא אחר.. אבל יש עובדה ברורה: לוחם שמנצח בצורה משעממת ממשיך בארגון, לוחם שמפסיד נחתך באחוזים גבוהים יותר.

באסטר1

New member
ואפשר להביא דוגמא ללוחמים

שהפסידו יותר מ4 ונשארו
כמו כריס ליבן , כמו שוגון , כמו ראמפייג' וונדרלי
לוחם שנותן קרב טוב וגם יודע למכור קרב טוב ישאר הוא נכס לארגון
לוחמים אפורים חשוכים לא ישארו וזה שיטה ברורה שלוחמים צריכים להבין
מעבר להיותך לוחם אתה צריך לשווק את עצמך
צ''יל סונן עשה מזה 2 קרבות על התואר הוא מנצל את הפוטנציאל שלו כמו שצריך

את צ'אק לידל לדוגמא דיינה דאג להכניס לעסק בתור עובד ולא לוחם והוא פרש לפני שזמנו הגיע רק בגלל שחטף KO ששבר אותו
אפשר לומר על וונדרלי אותו דבר או על הפציעות של שוגון
והם עדין בארגון.
דיינה מעריך לוחמים שנותנים הכל לא משנה הפסד או ניצחון כי לפעמיים , ניצחון זה לא הכל , גם הדרך.

BeniTaz

New member
לא טענתי אחרת

אתה נתת כאן כבר לוחמים מבוססים, מוכרים ואייקונים של שנים ב-MMA. אלו 5-10% מכלל לוחמי ה-UFC. זה לא חוכמה.. אני דיברתי על השאר.
חוץ מזה אני מסכים איתך לגביי עניין השיווק העצמי והחשיפה. מי שחכם ויודע להשתמש ביכולות המשחק שלו יתקדם מהר יותר. אבל שוב, לא התכוונתי לקבוצה של המיין אבנטרים שבדרך כלל נדחפים על ידי הארגון. יש עשרות לוחמים כרזמטים שאוהבים לעשות שואו ויוצרים פרובוקציות שיווקיות כדי להתקדם אבל בגלל שיכולות הכלוב שלהם לא בהתאם הם לא מקבלים אותה דחיפה מהארגון ומין הסתם לא פורצים. זה צריך להיות הדדי ומגובה ביכולות בכלוב אבל בגדול זה רק עוזר.

אגב ובלי קשר, לליבן יש רק 2 הפסדים רצופים ובכללי הוא במאזן חיובי של 8-12 וזה לא מצדיק חיתוך. לשוגון אין אפילו 2 הפסדים רצופים בקריירה.. אין סיבה בכלל לחשוב עם סיום דרכו בארגון.

YardenBu

New member
חכה ל-2 הקרבות הבאים, כנראה שאז

התלונה שלך תהיה מוצדקת. המאצ'אפים לא נראים משהו.

באסטר1

New member
היה קרב טוב

רק בגלל התפיסה על רונדה
בסופו של דבר היא הצליחה במשימה שלה.
מאוד מזכיר לי את תקופת מאט יוז..ופשוט לא בא לי לחזור אחורה בזמן אחרי שהספורט הזה התקדם כל כך
אני חושב שיש לזה מקום אבל בעיקר באירועי פייט נייט

למעלה