זה רק אני או שאירוע רב החלטות מבאס את התחת?

YardenBu

New member
לא פעם ראשונה שמישהו אומר את זה

אבל אני עדיין לא מבינה מה ההבדל בין אירועים ממוספרים לפייט נייט או כל דבר אחר. אני מסכימה שזה אולי לא היה קרב למיין איבנט, אבל מצד שני זה לא ששאר המיין איבנטים היו כ"כ טובים + יכולים להיות קרבות הרבה יותר טובים במחלקה הזו עם הלוחמות שהחתימו.
בינתיים אין מאצ'אפים מעניינים, אבל יש להם עוד זמן להתחרט.

באסטר1

New member
יש הבדל

אני גם הראשון שהשווה למאט יוז אז כן פעם ראשונה :)

פוקס , אירוע לרשת שלהם משמע יותר אפשריות להתפתח , ויותר מנויים חדשים , מין הראוי להציג קארד טוב שימשוך.

PPV אירוע שאנשים משלמים בשביל לצפות בו , אתה לא תשלם על קרב במיין איבנט של סטפן סטרוב נגד גונזגה למשל.
המטרה לעשות מספר קניות גדול , יש לוחמים שמקבלים נתח מזה.

פייט נייט , אירוע שמשודר בטלוויזיה בחינם וכל המטרה שלו זה למשוך קהל יעד אבל לא על ידיד קרבות גדולים ברמה של PPV
ולשם לדעתי צריך להעביר את כל המחלקות שלא מעניינות כרגע ולתת להם להתפתח שם

YardenBu

New member
קבל זכות ראשונים על מאט יוז

אבל התכוונתי להערה בקשר למקום באירוע ממוספר. ולגבי המשך ההודעה, כבר אמרנו שיש הבדלים בין אנשים וכל אחד אוהב משהו אחר. אותי אישית לא מעניין באיזה אירוע מי יופיע, אבל אני חושבת שהמחלקה הזאת יכולה לתת קרבות ברמה גבוהה אם מישהו שם יחשוב קצת.

באסטר1

New member
יש לזה קהל יעד מסווים

ואולי אפילו קצת שונה
אין ספק שבחורה יכולה למצוא יותר עניין בזה
אבל אצל רוב הגברים צפייה בכזה דבר זה שבסוף שניהם שוכבות..או שיש בוץ.
יש מקום לכולם בסופו של דבר אבל לא בPPV אני משלם לא כדאי לראות את סייברוג מסדרת את התחתון שלה כי נכנס לה ל ** אלא לראות את סילבה רוקד.

YardenBu

New member
יופי לך, אז אתה תשלם על ppv אחד, מישהו

אחר ישלם על ppv שני. אף אחד לא מכריח אותך לקנות או לצפות. בא לך בוץ, לך תשכור סרט פורנו עד שדיינה יוריד את ראוסי לזנות. בינתיים יש לזה קהל (אני עוד מחכה שה-ufc יהרסו את המחלקה).

באסטר1

New member
אני לא אשלם בכלל

כי אני חי בישראל ומשלם על ערוץ שנותן לי את זה בלי אפשרות לבחור.
הUFC לא יהרסו את המחלקה , שנתיים מעכשיו יהיה דם חדש וטוב יותר
מפה יש רק לאן לעלות למחלקה הזו.
אין לי בעיה עם קרבות כאלה אבל הייתי מעדיף שלא יהיו מיין איבנט (כמה קרבות יגמרו כמו שהקרב האחרון התנהל כבר..?)

נ.ב בחיים שלך אל תזכירי תמילה פורנו ודיינה באותו משפט

YardenBu

New member
נו, אז בכלל... מה אתה מתלונן

מקסימום קח הפסקה להביא במבה או להכין פופקורן אם יש קרב שלא מעניין אותך, לא כולם אוהבים את כל המחלקות.
אם הם יעשו את המאצ'אפים הנכונים הרבה קרבות. נשים מודעות לזה שיש עליהן 8 עיניים בכל קרב וכל לוחמת בכל ראיון תגיד שהיא מנסה לתת את הקרב הכי מבדר והכי טוב שלה. הרבה חושבות גם על השם של הספורט ומבחינתן הנצחון משני לערך הספורטיבי של הקרב, ואני מדברת על הצמרת של המחלקה. זה בא לידי ביטוי בקרבות מטורפים באינוויקטה, אם היית טורח פעם לצפות במקום להתלונן (או לפחות בנוסף)...

חחחח, דיינה כוכב פורנו, לא? חכה שיצאו סרטים שלו עם נערות זירה. עכשיו סידרתי לך שינה רגועה כמו של תינוק.

elvis18

New member
עוד מעט יהיה 115 ... אמבהוויט

כשהם יכנסו לשוק הסיני והפיליפיני ... ואז מה נגיד ?!

elvis18

New member
תלוי כיצד הקרבות מתנהלים ..

לא כל החלטה משעממת . יש קרבות מלהיבים עם החלטות כמו הנדו נגד שוגון .

אבל מצד שני יכול להיות קרב משעמם ומרדים שלקראת הסוף של הקרב יהיה איזה בריח או KO ...

אני יעדיף את האופציה הראשונה

קרב כמו מאט גרייס וברמודז מהאירוע של 157 . לא הייתה שמה עצירה ,אבל זה היה קרב מדהים .

BeniTaz

New member
נכון..

אבל 8 קרבות החלטה ברצף זה קשה.. ורוב הקרבות לא היו מלהיבים. אם יש תסמונת של החלטות כנראה יש לזה סיבה מסויימת ולא בגלל שהלוחמים כל כך רוצים להכריע את הקרב.

אני מסכים איתך שהחלטה זה לא בהכרח קרב רע.. אבל שאנחנו צופים בספורט הזה אנחנו רוצים לראות יותר הכנעות ונוקאאוטים.. לא על חשבון קרבות טובים יותר. פשוט טיפה יותר להמר וטיפה יותר הכרעות ממה שקורה עכשיו. באירוע האחרון לא היתה הכנעה אחת אפילו.. זה בעיה. ושוב, אם הקרבות היו כל כך מלהיבים אני לא הייתי מדבר.. לא מפריע לי קרבות מלהיבים שהולכים לשופטים.

BeniTaz

New member

isrhammer

New member
ראשד אבנס קרב טוב?

הקרבות שלו נהיים גרועים יותר מאירוע לאירוע..

AmitNHB

New member
אני אגיד לך תכלס, פשוט יש לנו ציפיות

לא ריאליות מ MMA. אנחנו רוצים את הפריק שאו של ימי PRIDE למרות שבימי PRIDE התלוננו על פריק שאוז כל הזמן... אנחנו מסרבים להפנים ש MMA היום זה ספורט ולא הצגה. אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה צפיתי במשחק כדורסל או טניס (שני ענפי הספורט האהובים עליי אחרי MMA) מההתחלה ועד הסוף. אם זה לא רבע 3 בכדורסל או שאין לפחות מערכה אחת על הלוח, אני לא פותח טלויזיה (יותר נכון סטרים...) וגם זה רק בפלייאוף או בגראנד סלאם, שלא תחשבו לרגע שאני אוריד את עצמי לרמה של צפייה במשהו אחר...
תמיד היתי אוהד ספורט ותמיד אהיה אוהד ספורט אבל הזמנים השתנו והיום יש waaay יותר מידי מה לעשות עם הזמן הפנוי... אני זוכר שהתיי ילד בבית הספר היסודי בשנות ה 90, הבנים בכתה התחלקו לאוהדי מכבי ת"א ומכבי חיפה. היום, יש לי רק חבר אחד שבכלל מעניין אותו כדורגל. חבר אחר, שהיה אוהד כדורסל ושיחק בנוער, היום אנחנו מדברים על ה NBA במושגים של... תזכיר לי בפלייאוף בכלל
ספורט פשוט לא מעניין לצפייה רציפה וזו המציאות וזה לא ממש חשוב אם זה MMA או כדורגל. זה פשוט משעמם. אני רואה MMA היום ב FF בין כל זיוני המח של רוגן וגולדברג ולא חוזר אחורה אם בטעות גלשתי עם ה FF שלי על איזו דקה בקרב וכל זה בחצי מסך תוך גלישה באינטרנט וזה ענף הספורט כי אהוב עליי...

BeniTaz

New member
אז אני חושב הפוך ממך בהכל כנראה

אני מקפיד לראות את כל המשחקים של הפייסרס מההתחלה ועד הסוף ותופס בדרך כלל עוד כמה משחקים מלאים במהלך השבוע מה-NBA. רואה את כל המשחקים של ביתר באופן מלא ומשחקים מלאים מליגת האלופות. אם זה היה משעמם אותי כנראה שלא הייתי צופה בזה אבל יכול להיות שאני מיעוט.

אני לא מקבל בכניעה את מצב ה-MMA כמוך.. ואני לא חושב שהמצב רע אני פשוט חושב שהוא יכול להיות יותר טוב. נכון שה-UFC מתנהלים בצורה מעוררת השראה לאורך כל השנים ועצם העובדה שהיום כל הלוחמים בעולם תחת מטריה אחת זה לדעתי אחד ההישגים הגדולים של הענף. אבל יש עוד דברים לעשות ולשפר ויש גם חילוקי דעות ואפשר גם לשנות. סך הכל הארגון מתנהל על פי אישיותו של אדם אחד והשקפת עולמו. דיינה וויט כמובן. אם הארגון היה מתנהל על פי תפיסה אחרת (לצורך העניין סקוט קוקר או ביורן רבני מבלטור) אז היינו רואים תפיסות שונות בארגון וכך גם דרכי ביצוע אחרות.

דיינה וויט מאמין במשקלים קלים ופחות במשקלים כבדים וככה זה נראה.. רוב הרוסטר מכיל לוחמים קלים. דיינה וויט מאמין שצריך לחתוך לוחמים מהר מאוד ואולי ככה הוא חושב שהם יילחמו בצורה מלהיבה יותר, לטעמי בגלל זה הם נלחמים באופן הגנתי (להבדיל לצורך העניין מארגון בלטור). אם אתה מחתים לוחם אז תחתים אותו ל-4 קרבות לא משנה מה יקרה. בתום ה-4 קרבות תחליט אם הוא מתאים או לא. המצב כיום שכל לוחם עולה לקרב בידיעה שאולי זה הקרב האחרון שלו והוא חייב לנצח.

דיינה וויט לא מאמין בלוחמים מרוסיה. באופן כללי הארגון מחתים לרוב לוחמים בינוניים ולא מה שנחשב בפי העם "פרוספקטים" וזה מעיד גם על סקאוטינג ירוד. דיינה וויט מאמין יותר בבידור על פני הערך הספורטיבי וזה בסדר גמור כי זה מכניס יותר כסף אך השאלה מתי עובר הגבול.

דיינה וויט מאמין גדול בתקשורת, רשתות חברתיות, התרחבות גלובאלית ובניית תשתית רחבה וכאן נמצא היתרון הגדול שלו. בעניין הזה הבנאדם עושה עבודה מעולה ובזכות זה הוא הביא את הארגון לחשיפה מקסימלית ולהצלחה שהיא זוכה.

אני חושב שאם היה מנהל את הארגון מישהו שבא מרקע ספורטיבי יותר אז אולי דברים היו נראים אחרת בתוך הכלוב. פשוט אנחנו רואים בארגון תפיסת עולם של אדם אחד. אם היה אדם אחר כנראה גם היינו רואים דברים אחרים (אולי טובים יותר ואולי פחות) אבל זה לא משהו מהשמיים. זה פשוט עניין של ניהול הארגון שנשלט על ידי אדם אחד מאוד דומיננטי.

AmitNHB

New member

שמע, אולי זה הגיל או הפרעות הקשב שלי, אבל תכלס, אם פעם ספורט היה נושא מרכזי לשיחה עם חברים, היום זה במסגרת של איזכורים, "כן, קראתי משהו בוואלה..." לא יודע... אניזוכר תקופה בה גבר שלא התעניין בספורט היה חריג. היום ספורט זה נישה של entertainment, לא יותר מיזה...

isrhammer

New member
ממש ככה

אבל היה שווה לסבו עד לקרב המקדים והמרכזי, גרמו לי לשכוח מהשיעמום שקדם.

למעלה