וואלה?
למה צורת ההנסחות שלי לא ראויה? כי היא לא מתאימה למה שאתה חושב או אומר? מה, כל מי שכותב משהו שנוגד את דעתך לא ראוי לתגובה? אחלה! אז אל תגיב לי ותשקע בתהומותיך. ייעצתי לך לעוף מהפורום כי כתבת לא פעם אחת שהמקום הזה לא מתאים לך ואם זה באמת ככה שאנשים מתלהמים על תושבי הבית אתה מרגיש "זעזוע" ו"גועל". אז תלך. אנא, היכבד ועזוב את הפורום, כי כן, ימשיכו להתלהם על אנשים ולכעוס עליהם וכדי שלא תעוות את נפשך ה"מוסרית" ו"הזכה" אתה מוזמן כבר עכשיו לא לשוב. בכל זאת אתה בוחר לשוב פעם ועוד פעם למקום השנוא עליך עם האנשים הטיפשים שמקללים וכועסים. למה? לא יודעת, וכנראה גם אתה לא יודע. כן, אנשים כותבים שהם שונאים או מתעבים אחד את השני. לדעתך זה אסור, לדעתי זו מדינה דמוקרטית ובטח דמוקרטית כלפי מי שהחליט שהוא חושף את מהותו 24 שעות ולכן אני מבינה אנשים ששונאים מתמודד אחד או שני בגלל דעותיו או מעשיו. זה לא שהמתמודדים צדיקי עולם שנוהגים אך בטוב ובחסד. הם פוגעים, מרגלים, תכננים ויש כמה שעושים מעשים שאף אחד מאיתנו לא היה עושה בחיי היומיום. והנה, לך מותר לשפוט אנשים אפילו בלי לראות אותם לדקה: כבר קבעת שאני ברוטלית ומשתלחת (לכנות מישהו "ברוטלי" זה בסדר על פי תורתך המעוותת, אבל לשנוא אותו זה רע) משתי הודעות שלי שקראת, הכרזת שאתה לא מעוניין לשהות פה וקיבלת את הזמנתי שתלך מכאן ב"חחחחח" אינטליגנטי. בנוסף, קבעת שאני דמות שבאה להוציא הנה את תסכוליי, שגם זה מותר ע"פי תורתך. אולם לא תשנא אותי או תתעב אותי, כי זה אסור. תוכל לרדת עלי כי זה מותר, אבל חלילה לעולם לא תכריז ש"אני שונא את אופליה המטורפת". תוכל לכתוב ש"היא זוועה מכוערת מפלצת מתלהמת ברוטלית, אבל אני לא שונא אותה". אני יכולה לשנוא אותך, על פי קו המחשבה שלי. אבל אתה, שכנראה דובר אחד בפה ואחד בלב ולא ממש מקיים את מה שהוא חושב, בשניה בה כתבת עלי דברים מסוג זה הכרזת ברייש גליי שאתה אומר משהו אחד ומקיים משהו אחר. כי הנה, פתאום אתה מוכן לקבל את קו המחשבה שלי ולטנף אותי, במקום ללכת עם הקו שלך ולהגיב בצורה נורמלית ומנוסחת יפה (ולהזכירך- אתה זה שכתב שצורת התגובה שלי לא ראויה להתייחסות. מעניין, האם "אדם פאטתי" שכתבת עלי כן ראוי להתייחסות או עומד בקריטריונים שניסית להציב לתושבי הפורום להתנהגות בוטה?). ולך זה נראה הגיוני וסביר?