זה רק אני או ש

Kagg6

New member
זה רק אני או ש

העשור הזה עובר מהר מאוד?

אני זוכר שהייתי ילד בן 16 כל כך רציתי להיות גדול יותר, ואז הגיע הצבא והתפללתי שכבר יעברו ה 3 שנים האלה ואמרתי לעצמי שבחיים לא אעבור את זה שוב.

והיום אני בן 24, עוד פחות מחודש בין 25, ו.. פאק! כמה זמן עבר! ולא עשיתי כלום עם החיים שלי! מה לא הייתי עושה כדי לחזור בחזרה לכיתה י' ולעשות הכל מחדש כמו שצריך...

העשור הזה עובר פי כמה יותר מהם מכל עשור אחר, אנשים, אנחנו מזדקנים בקצב מפחיד...

סתם רציתי לשתף אותכם עם התסכול של הזיקנה

einat162

New member
כ"כ מזדהה !

לפני כמה חודשים אחת המעובדות הביאה למשרד את הילדות הקטנות שלה (הקטנה ביותר היתה בת 7 נראה לי) והיא רצתה רגע לקום וללכת לשירותים או משהו.
במקרה אני הייתי שם אז היא ביקשה ממני להשגיח עליהן כי לא רצתה שיסתתובבו ויפריעו לאנשים שם, אז היא אמרה להם "הנה אני משאירה אתכן עם מבוגר אחראי ואני תכף חוזרת".
אני נשבעת שסובבתי את הראש לראות על מי היא מדברת !
(לא בתור בדיחה, אלא באמת לא הבנתי שהיא מדברת עליי).

Kagg6

New member
אהבתי

חחחחחחחחחח

ניראה לי שאנחנו מנסים להכחיש את הזמן שעובר.. הסיפרה "3" פיתאום ניראת כל כך מאיימת ומפחידה..

איזה דיבור ממורמר... לא נורא, אם ניסתכל עלהצד החיובי, אחנו מתקדמים בסופו של דבר לנעורים חדשים בגלגול אחר - חצי נחמה

Purple Mushroom

New member
הקרחת שלי סקסית

לפחות כך אורן אמר בעבודה שלי לפני 4 שנים. (היה בחור מקרר שהיה מאוהב בי, והיה לו חוש הומור מיוחד, :).

goldy

New member
מצאנו אותה

מצאנו את זאת שחושבת ש"קרחת זה נורא סקסי"!

Optimistic Girl

New member
וואו

לא ידעתי שאתם כמה אנשים...
עפ ''מצאנו אותה''

ברור שקרחת זה סקסי,
לא מתאימה לכולם,
אבל ל-מי שכן מתאימה זה סקסי

Purple Mushroom

New member
הקיץ הקרחת שלי חוגגת 12 שנים.

הייתי כותב על זה בבלוג שלי בכותרת , אבל זה יותר מידי היתולי, והבלוג שלי ממש כבד.
.

הן כן!!!! אני צובעת....

וזה לא כל השיער לבן מן הסתם, נולדתי עם איזה פס כזה לבן ומעצבן ומאז הוא נשאר,ולאחרונה נראה כאילו הצטרפו אליו חברים :S הצילוווווווווווווווווווווווווווווווו אני מזדקנת!!!!!

einat162

New member
אני כבר כמה שנים בתהליכי הלבנה

ולא ברמה של שערה פה או שערה שם....
לקראת 40 אני אהיה כבר לבנה לגמרי (אני רואה את הגנטיקה).

נזכרתי בכלבה ז"ל של דודה שלי שהיתה לבנה ככלבה צעירה ועם הזקנה היא נהפכה להיות ג'ינג'ית.

למעלה