זה רק אני או ש

Purple Mushroom

New member
שיערות לבנות לבחורה צעירה יכול להראות טוב

זה כמו שיער כחול או סגול שיש לבחורות מסויימות :)

השיער הלבן לא כ"כ מפריע לי כמו ההתקרחות

GeJuFan

New member
כן! שיער לבן נראה יפה

קמטים גם כן, אם מקבלים אותם בהבנה.

שניהם מעידים על התבגרות, ואם יש מספיק מזל לא רק התבגרות פיזית אלא גם שכלית, רגשית, פסיכולוגית. אבל השלושה האחרונים זה משהו שלא בא בקלות, והם מגיעים רק כשסוף סוף מקבלים בהבנה ובשמחה את ההתבגרות הפיזית והשינויים שבה.
אומרים שאצל נשים זה בא בתחילת שנות ה-30.

AnandamiDemian

New member
האמת שזה נכון.

לא שהעשור עובר מהר, אלא שתחושת הזמן יותר מהירה. ככל שאנחנו גדלים אנחנו גם לומדים, מן הסתם, פחות בday-to-day (כי את רוב הדברים החשובים כמו שפה, כישורים חברתיים) כבר למדנו. יש פחות סמני זיכרון ולכן הזמן 'זורם'.

להתחרט על מה שלא עשית זה הרבה יותר גרוע מלהתחרט על מה שכן עשית. וכדי לא להעביר עוד 25 שנה ולגלות שלא התקדמת הרבה, הכלל הוא לא לחשוב שיש לך עוד 25 שנה.

Kagg6

New member
מסכים

ואני לא מתחרט (אולי קצת), אלא סתם מבואס על הזמן האבוד.. לפחות אני כבר פיקח כדי להבין את זה

ואני שמח לראות שאני לא הקשיש העצוב היחיד פה.. קצת מנחם

Optimistic Girl

New member
מבינה אותך אבל...

בן 24 ?
או 32?
כי בכרטיס רשום 32...

זה בסדר גם להיות בן 32

אנחנו מקבלים בפורום הזה, את כולם !

וכן מבינה אותך,
אך אני בקטע של לחשוב קדימה, לעתיד...
ולא לחשוב על העבר

עכשיו אנו בוגרים ויכולים להחליט איך יראו החיים שלנו בעתיד הקרוב והרחוק.

Kagg6

New member
סליחה טעות

כשנירשמתי לפורום שמתי סתם תאריך לידה, אני בן 24, בעוד קצת פחות מחודש בין 25. אעדכן את זה

HellsAngel

New member
מזדהה מאוד

הסיבה לכך היא שבעשור הזה החיים הופכים להיות למונוטוניים, ואין הרבה שינויים כמו בעשור הקודם.
בעשור הקודם זה אתה עובר לחטיבה,אתה מסיים את התיכון, בום צבא, חברה ראשונה, פעם ראשונה ב..

אתה מחליף המון מסגרות.
בגיל 20 לעומת זאת.... יש את האקשן הזה של ההתחלה סיום הצבא, טיול, מסיבות אבל אז מתחילים הלימודים, עבודה הזמן עובר בבום כאילו פיספסת משהו.
כנראה 30, 40 יעברו עוד יותר מהר. אצלי ניראה שנה הבאה

Purple Mushroom

New member
לא מסכים עם הקביעה הזאת.

בנקודת זמן, כשמסתכלים על העבר, הוא נראה שעברו הרבה שנים. אבל זה לא ממש נכון, אם חיים חיים מלאים, נכונים וטובים.
כל יום זה הרבה זמן שעובר עלינו בהווה המתמשך. ושנה שלמה זה המון המון זמן, אפשר להספיק המון דברים בשנה, ובחיים מלאים מאוד, מלאי ערנות, ואהבה
. ועשייה.

אני השלמתי את העשור הזה, ועברתי בו המון דברים. השלמתי אותו לפני יותר מ6 שנים, (כמעט 6 וחצי שנים). ועברתי בו המון דברים.
גם כתבתי מאמר בפורום הזה ב2005, על מה שהספקתי עד גיל 29 בחיים האלו. (ואחרי זה אמיתי מחק את זה, והתחלתי מחדש, התחלנו מחדש, בגיל 29, כמעט 30).

אנחנו לא מזדקנים בקצב מפחיד, רק גדלים עם הזמן. (ומה קורה לגבי אוברי דה גריי?). צריך לחפש בארכיון של הפורום, את השרשור של אוברי דה גריי, ואני צריך לשים אותו בקבוצה שאני (אח שלי), פתחנו בפייסבוק:
"צריך לעצור את ה מוות, " או שזה היה "חייבים לעצור את המוות! " .
.
חיים צעירים וארוכים לכולם, עד 120 או עד 1200
...
לחיי שנות העשרה,
והיתה לי תובנה לפני כמה שנים:
"שנות ה30 (של המאה העשרים ואחת), יהיו הכי מגינבות". חיים מלאים אהבה ושלום
.
(ושתמרו את התאריך, ה21 לספטמבר, 2012,) אחרי ראש השנה. מחר יש לי העצמה מיוחדת, והפריצה תיהיה עד סוף החודש, אם לא תיהיה תקיפה באירן (ולא תיהיה כנראה) .
אלון ארד, מהפכן של אהבה, וצעיר לנצח :
=]

Kagg6

New member
אנחנו רק פורקים תסכול

וכשיש להרבה אנשים את אותו תסכול זה מנחם קצת שאתה לא לבד בבוץ..

כמו שאמרתי, בסופו של דבר אנחנו מתקדמים לחיים חדשים בגלגול אחר

Purple Mushroom

New member
אני לא רוצה גלגול אחר

אני לא רוצה למות.
אני מאמין שאני בגלגול האחרון שלי.
אחרי גיל 40, הבטחתי לעצמי בגיל 18 וחצי, לפני הגיוס והמשבר.
הבטחתי לעצמי, שאני אחקור את העולם הבא.
ובכל זאת , רוצה לחיות חיים ארוכים, אוהבים, ובעלי משמעות. כמו מאסטר יודה, שגם חקר את העולם הבא.
אני בקשר רחוק , עם מישהו שגם חוקר את העולם הבא.
רוצה לקרוא הרבה ספרים על זה, וגם לחקור את זה מהיבט חוויתי.
היתה לי הזדמנות במפגש פורום בתפוז, מפגש פורום הסוד, לפני כמעט 4 שנים, לעבור תהליך של כמו מוות. תהליך חוויתי, עם הגוף והנשמה, ובעצה של מדריכה, לא קבעתי פגישה על זה.

גם כאן הזדהות

25 עוד חודשיים. הצילו

כשהייתי קטנה חשבתי שכבר אהיה נשואה בגיל הזה, וכרגע אפילו חבר אין לי

Kagg6

New member
איזה כיף

ליראות שאני לא לבד!!

ואל תרגישי רע גמני רווק.

למעלה