זה רק אני או ש...

Cartman

New member
זה רק אני או ש...

נכון כל הראשל"צים כבר פגשו את ספי ריבלין חוץ ממני?! נכון?! ונכון שמי שלא גר בראשון, כל מה שהוא יודע על ראשל"צ זה היקב והסופרלנד (בדר"כ זה רק הסופרלנד...)?

Tustus

New member
בקשר לשאלה הראשונה...

חחח... זה בסדר... גם אני לא ראיתי אותו אף פעם

בקשר לשאלה הראשונה אני פגשתי אותו

אבל מה זה פגשתי? כולה ראיתי אותו לשתי שניות וזהו, בקשר לשאלה השנייה אתה צודק בהחלט

Cartman

New member
ברור שאני צודק

ועוד מישהו פה שמע על הגנעירים? אני לא בטוח אם זו אגדה אורבנית או משהו אמיתי. זה כביכול מאפיה רוסית כזאת שכל לילה מסתובבים בגן העיר (משם השם גנעירים) ואם תעבור שם בלילה אז ישדדו אותך. מאז שסיפרו לי על זה אני מפחד לעבור שם. ומה קרה לנמקו? מתי הם יפשטו את הרגל כבר? מי בכלל הולך לשם? חוץ מההוקי שולחן הכל שם חרטא. ולמה העיפו את כל הברווזים מגן העיר?! בהמות.

Cartman

New member
וגם היה פעם את

הרוסי\הונגרי עם הפלולה שמחר משחקים צרובים בשקם וחבר שלי אמר לי שפעם הוא ראה שוטר נכנס לשם וקונה דיסקים אצלו, מעניין מה קרה לו... ושמעתי שירמי קפלן הופיע אתמול בפאב של ישראל, לא קצת הזוי? מה הוא עשה בחור המצ'וקמק הזה? הוא הדרדר.

guysc

New member
מה נו אתה גר בראשון ולא יודע כלום?

להוא שמכר את הדיסקים הצרובים סגרו את החנות. כן,ירמי קפלן היה אתמול בפאב. בכל מקום יש חבורות של רוסים,לא רק גם העיר. על זה אני אומר לך "בוקר טוב אליהו". ואין לי מושג למה העיפו את הברווזים,אבל זה לא אמור להיות קשה מדי לברר

elcool

New member
נראה לי לילה אחד

הגנעירים לקחו את הברווזים שמו אותם על חום בינוני למשך חצי שעה....

actress

New member
הפאב של ישראל עדיין קים? חשבתי סגרו

כי נתן אלכוהול לקטינים והיו סיפורים... עם מתן שוחד כלפי העירייה וכו'...

Darkkk

New member
כן ירמי היה בפאב...

הייתי שם היה ממש כיףףףף ההופעה הייתה קצרה אבל היה מגניב ביותר

ירמי קפלן הופיע יום בפאב אבל

זה לא היה ממש קשור לישראל.. זאת הייתה יותר מסיבה של איזה מפלגת נוער חדשה אנערף.. משהו בסגנון. אז המפלגה הזאת אירגנה את ההופעה.

חחחחחח קוקזים,!

חברים שלי!!!!!!!!!!! אוי אני אוהבת אותם!!!!! מה אתה מאמין לכל מה שאומרים לך??? אני לא שמעתי על זה....... והייתי בגן העיר בשעות הלילה המאוחרות ושרדתי יפה מאוד...... אז יש שם מסוממים.....והרבה!

ראיתי אותו פעמים

אולי הקווקזים התעללו בברווזים ... מי ראה את דובי גל שעבר לראשון לפני חצי שנה ? מי יודע מי זה מוישה דודיק ? "מי מי , מי קורא לי מי מי מי מי ? " המיטה ...

elcool

New member
גם אני לא פגשתי אותו

וגם מי שלא גר בראשון ויוצא להצגות לפעמים גם מכיר את הכיל התרבות החדש. אבל זהו

למעלה