זה רק אני או ש...

אם את/ה רוצה לפגוש אותו תלך לקאנטרי

גלי הדר..! הוא משחק טניס נדמה לי!! ואני פגשתי אותו כמה פעמים,ז"א ראיתי אותו אבל לא דיברתי איתו כי אבא שלי משחק טניס בגלי הדר 3 פעמים בשבוע והם מכירים..!

izabu

New member
אהלן חברה'!

אז אני ראיתי אותו-אבל בת"א. את הברווזים היפים אני מתארת לעצמי שלקחו משם בשל התעללות-כי בטח לאלו שמתעללים בחתולים נהיה משעממם אז הם עברו לברווזים.חבל (על בני הנוער ועל הברווזים)!!! ראשון היא עיר מהממת, מדהימה-ויש הרבה מה לעשות כאן -תחשבו-יש לונה פארק, ים, הרבה מאוד סוגים של מקומות בילוי, גן עיר מדהים, גן חיות, אמיפארק, אנשים טובים ועוד הרבה.
וכן "העיר" זה רק בראשון-ואני מאוד גאה בזה
ומה שהכי מצחיק זה שאני גרה כאן ויש לנו דבר מאוד ייחודי שיש רק בעוד עיר או שתיים בארץ "היקב" ושאני לא הייתי שם אף פעם-וזאת למרות שליבי מושך אותי לשם ושאני עוברת שם כמעט כל יום.

Ne§t£A Gi®L

New member
אני לא פגשתי אותו...../images/Emo10.gif../images/Emo108.gif

וזה לא נכון. כל מי שגר מחוץ לראשון יודע שמערב זה לצפונים וערסים [שטויות!], על היקב ועל הסופרלנד.

y o n i X

New member
גם אני לא פגשתי אותו!../images/Emo59.gif

ובכלל אף פעם לא יצא לי לפגוש סלסריטאי ככה סתם ברחוב מה זכן עברתי ליד בית שאמרו לי שהוא של ספי ריבלין

פגשתי כל מיני בראשון במסגרת העבודה

משפחת גינדי (אלו של הבניינים) והם נתנו לי רק 2 ש"ח טיפ ! וגם פגשתי את מקסים גווילי (הגבר "הסקסי" ריקי לייק) שגם נתן לי רק 2 ש"ח טיפ והוא עוד גם אחד שחי על טיפים... אבל זה היה בחולון . לעומת זאת עופר טלקר (שחקן כדורגל) שגם גר בראשון נתן לי 10 ש"ח פעמיים. בכלל , כדורגלנים אוהבים פיצות . אלי ביטון מזמין לפעמים וכפיר אדרי בא לאכול קבוע באחת הפיצריות בעיר . וגם ראיתי איזה שופט שמן אחד שברח לי השם שלו הולך או יותר נכון מתנדנד ברוטשילד תוך כדי בליסת שאוורמה .

וגם יכול להיות שראיתי

את מנהלת הפורום שלנו במכונית תכלת קטנה ברמז ? היה רשום מאחורה "קשרי מחשב" .

actress

New member
גינדי קרובי משפחה שלי ולא שזה כבוד

גדול אבל הם תמיד היו כאלה חסכנים וקמצנים.

cobainos

New member
הרבה תלונות ותהיות על העיר מה?

מעניין אותי לדעת למי תצביע(אם יש לך זכות הצבעה)

למעלה