זה רק אני או ש..

dalida1988

New member
דווק ראיתי קולקיצה יפהה

נכנסתי לקסטרו קניתי גם חולצה לחג (ארוכה) גם ג'קט כזה ארוך מה זה יפהההההה וגם ג'קט ספורטיבי כחול.. תבוא לסניף בחולון...הוא מסודר...

No BoDy1

New member
חח אחי...

לך למנטה, קנה כמה קפוצ'ונים ואתה מסודר לכל החורף =)

לא, לא ממש...

הכל בנאלי או מנסה להיות מיוחד, ללא הצלחה. מה כן אהבתי? כרגיל, זארה ומנגו. לתמנון יש קולקציה יום-יומית נחמדה... פשוטה ביותר. להוניגמן יש יציאות ששוה לבדוק, אבל הם תפסו תחת עם המחירים. יום שלישי אני נוסעת לצרפת ומכיוון שהייתי שם כבר יותר מדי, סביר להניח שזה יהיה מסע קניות... אשתדל לבדוק את השטח. דבר אחד אני יכולה כבר להגיד- גזרה נמוכה- ספק אם אראה. שבוע טוב לכולכם, נשתמע :)

דבר ראשון - תהני ותשמרי על עצמך!!

דבר שני - יצא לי להציץ במנגו עם אחותי והם באמת עשו דברים יפים

LipStiK

New member
תהני..../images/Emo13.gif

וראיתי אתמול את זארה... והצצתי בחלון של מנגו... ובהחלט לא רע... בכלל לא....

החורף יהיה סטינק.

באמת,שאין דברים מעניינים. ל-מ-ר-ו-ת שראיתי ברנואר [שונאת את החנות הזאת] מין עליונית כזאת,שזה סריג,או משהו לא מוגדר. ומגפיים בקסטרו,שעולות 400 שקל [תמונה.].. לא ניראה לי יהיה משהו מעניין במיוחד החורף. הכל חום מדיי,רגיל מידיי,חורפי מדיי.. אני אגיד בגאווה,לי יש סגנון יחודי =] אהאההה=] אני לא חושבת שמישהו מלבדי מעז להתלבש בצורה שאני מתלבשת. ואני לוקחת זאת כמחמאה.. למרות שהרבה פרחות וערסים קוראים לי פריקית. אבל הם סתם מקבלים זין בעין ממני =| יצא לי להסתובב בזארה,ולא ראיתי משו טוב. בקסטרו-גם לא. חוץ מהמגפיים. הכל רגיל כזה. רנואר- דה סיים. מנגו-גם לא. קיצר, כל הפאקצות החורף הולכות להתלבש אותו דבר. כמו תמיד.

No BoDy1

New member
באמת החורף הזה חרא...

יש לי מזל שיש את "מנטה" לחורף קפוצונים בסבבה שלי... =))) רק קפוצונים אני לובש בחורף... =)) וג'ינסים כמובן רק משם..

מנטה...

חנות בגדים קטנה בנתניה, ברחוב סמילנסקי (ליד ה"מוזה"-דאנס בר) ובעיקרון זה לא מותג, זו חנות שאוספת בתוכה הרבה חברות.. חנות נחמדה
אגב, לידה יש סניף של X BOY

למעלה