זה רק אני או ש....

hdmtq

New member
זה רק אני או ש....

מריסה כבר לא מעניינת לא תורמת לעלילה לא אכפת ממנה מצידי שהיא תישאר עם די.ג'יי במילא עדיף לריאן להיות עם לידזי, יותר יפה, יותר חמודה....

איימיס

New member
היא באמת פחות מעניינת

אבל אני לפחות עדיין ממש אוהבת אותה וכרגע עדיף לריאן להיות עם לינדזי (היא באמת חמודה) אבל יותר יפה?! לדעתי לא

f10

New member
מריסה הרבה יותר יפה מלינדזי

ולינדזי גם ממש מעצבנת. ולטעמי מריסה גם הרבה יותר מעניינת. וגם המבטא שלה דווקא נחמד. ואין לי מושג למה הרבה פה לא אוהבים את מריסה. וזהו.

P a r i s

New member
וואי כנ"ל!!

מה הבעיה שלכם עם מריסה?.. אני לפחות חולה עלייה... ואני ש-ו-נ-א-ת לראות את לינדזי וראיין ביחד... מריסה וריאן כל כך יפים ביחד והם מאימים רצח. חוצמזה שלמריסה יש יותר פונטנציאל לעניין - גניבה, אלכוהוליזם, ניסיון התאבדות... לעומת לינדזי והמשקפיים

gloom

New member
מריסה רולז../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

מישה ברטון היא הדסקטופ שלי
ראו חתימה... היא מושלמת, אפילו שגם ללינדזי לא חסר (כן שיק גיקי כזה עושה לי את זה... אבל עדיין מישה ברטון
|)

Tinty

New member
לעולם אל תשכחי את נעלי הבית

(גם הפליטה) של פרויד! ^_^_^_^_^_^

Tinkerbell3

New member
אני ממש לא אוהבת את מריסה אבל,

אםזה מי יותר מעפנה מעצבנת וכ'ו אז לינדזי לוקחת כי אותה אני ממש שונאת מסיבה לא מובנת!

לינדזי?

היא מתוקה באופן מסויים, אבל הוא מעצבנת כזאת. גם מריסה מעצבנת לא פחות, אבל עדיף לי אותה עם ריאן. והיא בהרבה יותר יפה מלינדזי. אין מה להשוות. אבל איש איש ודעתו

בתכלס..

שתיהן מעצבנות אבל לינדזי עדיפה.. היא יותר יפה, למריסה יש מבטא מעצבן ולידזי וריאן נראים יותר וטוב מאשר מריסה וריאן.

mikmik000

New member
../images/Emo58.gif [בערך.. לא ממש]

תחכי עוד כמה פרקים.. אח"כ תחליטי אם היא תורמת לעלילה או לא.. אאממ..אלכס..אאממ.. [אם ראית פרקים מתקדמים את תביני.. אם לא אז חכי ותראי, אני לא רוצה להרוס לך.
]

אלכס בסדר..

אבל מעצבן אותי מה שעושים לה בשיער וכל הקעקועים.. אם היו עושים אותה במראה תמים יותר כמו של מריסה היא היתה יכולה להיות הרבה, אבל הרבה יותר יפה...אני חושבת..

ayala65

New member
עוד כמה פרקים זה מסתדר

ואז תזכי לראות את היופי בהתגלמותו . ש=ל=מ=ו=ת

איימיס

New member
לדעתי דווקא

כל הקעקועים והתסרוקות המוזרות זה מה שעושה אותה מיוחדת כזאת ומגניבה...

mikmik000

New member
לפי דעתי ממש לאא..

זה כל מה שעושה את הדמות שלה מיוחדת לפי דעתי! הסטייל שלה כזה שווה לדעתייי!

למעלה