זה רק אני או ש....

LemonLimeLilach

New member
אני מעדיפה את ריאן עם לינדזי

לא סבלתי את הזיווג ריאן/מריסה בגלל שזה היה נראה כאילו מריסה פשוט שופכת את כל הבעיות שלה עליו וזה היה מרגיז ברמות מטורפות. דווקא העונה הזאת היא יותר נסבלת כי היא ל-א שופכת עליו הכל. וזה בגלל שהוא לא איתה. חשבתי שאני לא אוהבת אותו אבל כשהוא לא איתה פתאום אני מגלה שהוא נסבל הרבה יותר, וכשהוא עם לינדזי, עוד יותר אפילו.

ayala65

New member
זאת לא רק את .

גם אותי מריסה מרגיזה. ועד פרק מסויים בעונה, הייתי מעדיפה לא לראות אותה .

Aviad1987

New member
גם לינדזי וגם מריסה מעלות לי ת'סעיף

חוץ מזה ששתיהן נראות משו משו
הן מדברות מרגיז יש לשתיהן עיוותים ומשחק מרגיז.

Tinty

New member
לינדזי ממש חמודה

אהבתי במיוחד את הדרך בה התנהגה כשריאן רצה לבטל את ההזמנה שלה. קשה להגיד לא למישהי שמתנהגת ככה

ayala65

New member
נכון!

חמדמדה שכמותה . ת'אמת, היא תמיד ניראת אבודה שכזאת- וזה ממש שובה ת'לב

Aviad1987

New member
ושוב זה קורה ../images/Emo7.gif

נאלץ להסכים. אני לפעמים לא יכול להכריע מי יותר מעצבנת מריסה או לינדזי. וכבר ציינתי בהודעה אחרת את הדימיון ביניהן (עיוותי פנים, הבכי והדיבור המעצבנים וחייבים לציין ששתיהן נראית מצויין).

ayala65

New member
אני בצד הטוב!!!

אבל בפרקים האלו לינדזי עוד לא עולה לי על העצבים... רק חלקית.. זה עוד יבוא

Tinty

New member
הסיפור עם DJ בהחלט מיותר

ונראה כמו נסיון נואש להפריד שוב בין מריסה וריאן בסוף הקיץ. מצד שני, בהמשך העונה אני בטוח שתחזרי בך

f10

New member
ממש לא../images/Emo70.gif

למה להעליב את לינדזי (לוהאן כמובן)
היא הרבה יותר יפה מלינדזי מהאוסי. אבל מה שיפה זה שלינדזי לוהאן מתחרז עם לינדזי כהן..

s h a r u s

New member
ממש כן!

יואו נשבעת לך לפי דמה ימים אמרתי לחברה שלי!!! יואו זה ממש מה שאמרתי לה! היא ממש דומה אבל אבל בלי להעליב לוהאן הרבה יותר יפה (רק חבל שהיא עשתה בלונד בע) הקיצר גם אני לא מבינה למה אתם שונאים את מריסהה? היא כזאת מאמי אין אני אוהבת אותה ות'אמת מריסה (מישה) נראת הרבה יותר נאה מאשר לינדזי... וגם ריאן ומריסה הרבה יותר מתאימים.. אהה ולינדזי עולה לי על העצבים בגלל שהיאיותר מידי תמימה והיא כזה לא יודעת איך לומר...היא בהתחלה לא רוצה ואז רוצה היא מחכה שיתחננו אליה....זה מתחיל לעצבן כבר פעמיים היא עשתה את זה פעם עם החברות עם ראין ופעם אם המסיבה זה מעצבן לאללה...

למעלה