יש לי אהבה רק למטוסי קרב. מכל הסוגים והמינים (ובעיקר הf16 והf15 וכו) אולי זה בגלל העוצמה שהם משדרים או משהו כזה, פשוט מטוסים אזרחיים לא מענינים אותי... יש פה כאלה אנשים?
אני לא חושב שיש פה מישהו שלא מתלהב ממטוסי קרב.. אבל גם בתעופה האזרחית יש מוקדי משיכה משלה (בעיקר נגישות - וסימולטורים טובים) אבל שאתה לא אוהב אוטובוסים צרפתי במיוחד עבורך קישור לסרטון תדמית קצר.. (פשוט כל האחרים כבר ראו אותו - שמתי את הקישור לפני שבוע בערך) מצטער על הקטנוניות, פשוט יוצאות לי כבר סופות (ופתנים, קוברות, סייפנים וצופיות) מכל החורים..
פעם, לפני המון שנים... כל טיסות הניסוי של הנשר, הטכנולוג, הכפיר והלביא נערכו בנתב"ג.. היום תראה מטוס קרב בנתב"ג רק אם יפציצו כל חתיכת בטון בארץ פרט ל-30/12..
שליד טרמינל 4, הם לצורך מתקפות חיל האויר בשטחים, ומטוסי נוסעים של חיל האויר (כמו מטוס של ראש ממשלה) כדי להנחית נוסעים בנתב"ג, כמו למשל צוות חילוץ של פיקוד העורף טסו מנתב"ג לטורקיה לחלץ ישראלים בין ההריסות ברעידת אדמה שהייתה באיסטנבול ולהביא אותם לארץ.
גם אני אוהב יותר מטוסי קרב ולכן קניתי משקפת די חזקה כי אז אפשר לראות אותם די בסדר גם כשהם סתם עוברים בגובה (כמובן לא בכל גובה). אז אם זה הכיף שלך תקנה לך איזו משקפת טובה וחצובה .תמצא עמדת תצפית ותהנה.לגבי צילום זאת בעיה רצינית בגלל המחיר של מצלמה עם זום חזק. מציע לך לנסות לקבל כרטיסי כניסה למסדר כנפיים הקרוב (אין לי מושג מתי )יש שם מפגן מאוד מרשים של מטוסי קרב .תכנס לאתר חיל האויר תגיד שאתה חובב תעופה מושבע ואולי יהיה לך מזל וישלחו לך כרטיס. לי זה הצליח פעם. עד לפני כמה שנים עוד היו מפגנים פה ושם באיזור המרכז ומטסים ביום העצמאות אבל היום אין תקציב לכלום.
לשרוף, רק שתדע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
זה לא רק אתה. אני למשל ההפך ממך, תעופה צבאית כמעט לא מעניינת אותי, אלא רק תעופה אזרחית ומטוסי בואינג בעיקר, ואני מכיר אנשים שאוהבים משהו ספציפי בתעופה...