זה רק אני???????

ASARUF

New member
פששש

לא חשבתי לנסןת לקבל כרטיס..אני ינסה נראה אם יתנו ונכון שפעם היה הרבה יותר מטסים, כשהייתי בן שבע זכור לי מטס מדהים ביום העצמאות, נראה לי שמאז זה נכנס בי הלהט הזה למטוסי קרב

יש הרבה אנשים כאלו

לרובם קוראים "טייסי חייל האויר" ... הם לא הטיסו כמעט אף מטוס אזרחי מעולם, וחושבים שרק מטוס קרב זה "זה". זה לא שונה מאותם אנשים שאוהבים רק מכוניות עם מנוע חזק, ולא איכפת להם בכלל מה רמת הברקסים, האחיזה, מה משדר ההגה... טיסה אוירובטית, למשל, מעניינת לא פחות מטיסת קרב (לפי מה שאומרים לי טייסי F16 מהטובים שהיו לישראל). מבחינת "צפיה" נראה שלצפות במפגן אוירובטי יותר מענין מלראות מפגן צבאי, על פי הפופולריות בקהל בעולם, אבל לשניהם כמובן יש מקום מכובד מאד.

vuv

New member
אנשים תאמינו לי

אין כמו הססנות והביצ'קרפטים וכל הקלים! אולי גם מטוסי נוסעים סילוניים. אבל אני לא סובל מטוסי קרב...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

noyfb

New member
כפי שנאמר, כל אחד והשריטה שלו ../images/Emo13.gif

שים F-16 ליד "צעצוע אוירובטי" , זה כמו להשוות "מייאטה" ל"ווייפר". שים אותם באויר ... אפשר להחליף את ה"צעצוע" בטיסן "סקייל"-אווירובטי ולאיש זה לא יזיז. F-16 שמבצע "קנאק" אופקי של 8 g ב 500 רגל מבער מלא ופסי התעבות יוצאים ממנו בזווית של 45 מעלות מהגוף...העולם נעצר...

vuv

New member
ומה הסיכוי שדבר כזה יקרה?

ואתה תזכה לראות אותו?

לא שאלת נכון...

מה הסכוי שדבר כזה יקרה(גדול אם אתה במדינות ערב בזמן מלחמה) ואתה תזכה לראות אותו(כן סיכוי גדול לראות אותו) השאלה הנכונה: האם תישאר חיי כדי לספר על זה
?

noyfb

New member
../images/Emo6.gif לא תאמין כמה פעמים כבר ראיתי

את זה .... אגב גם אתה יכול , כצופה, בפרנבורו, לה'בורז'ה או האסיה-איר-שואו הבא... .

פיספסתא

New member
אוי, אני אוהבת

מטוסי קרב במיוחד טייסי קרב לא כל מיני כאלה שטסים לאט. במיוחד כאלה שעושים קנאק.

למעלה