זה רק נדמה לי, או שנעלמו הודעות?

womandl

New member
אני לא מצליחה להבין אותך.

מי נציגה של מי? כל אחד פה מדבר בשם עצמו. אני לא מוכנה שיצגו אותי!!ואני לא מיצגת אף אחד מחוץ מאת עצמי. ואם מישהו רוצה שאני איצג אותו אז שישלם לי.

QueenOfMagic

New member
לכן אמרתי שיש צורך

לעקור את השירשור הגדול...הרי כמו שאת רואה הוא הביא תסיסה משני הצדדים. אנחנו מי שאנחנו ואף אחד לא יכול להגיד לנו שאנחנו טועים. חוצמזה...הם לא הטרידו אותי...אותך הם הצליחו? גם אותי בהתחלה...מתרגלים מהר מאוד להבליג על שפה מכוערת ועל דרך התבטאות בורה וצרת מוחין. ישנם כאלה שמצליחים יפה מאוד להגיב מבלי לגרום ליותר מדי תסיסה...עשיתי טעות שאמרתי את מה שאני באמת מרגישה לאדם שחושב שאמרת לו שהילד שלו מעורר בי חלחלה. מבינה...הם לוקחים את זה קשה כשאת לא אוהבת להיות ליד ילדים...כי הילד שלהם הוא הכי נפלא בעולם...וזה נכון...כי להם הוא אכן הילד הכי חכם הכי יפה והכי מוכשר בעולם...ואפילו אני לא יכולה להערער על מחשבות אילו.

QueenOfMagic

אולי לפני שאת משתלחת באחרים, בדיעותיהם ובצורת ההתבטאות שלהם, תבדקי את עצמך קודם!!! בתוך אחת שאמרה בעבר ש"אם הילד שלי היה מעיר אותי ב-5 לפנות בוקר הייתי דופקת לו כאפה" (ציטוט פחות או יותר מדויק) הייתי מציעה לך שוב כאמור לבדוק את צורת ההתנסחות שלך. ומאחר ואת כ"כ אוהבת משלים, אני גם ימשיל לך את ההתבטאות שלך: נניח ולא הייתי אוהבת חתולים והייתי אומרת ש"אם אני אתקל בחתול בשכונה שלי אני אדפוק לו בעיטה", לא היית מצטמררת??? וזה לא משנה אם גם את אוהבת חתולים או לא, זה משפט מכוער ואלים ואין לו מקום בשום פורום!!! (ועד היום אני לא מבינה איך המנהלת הנכבדה של הפורום הזה לא טרחה למחוק את ההודעה המגעילה הזו). אותי אישית ממש לא מעניין אם אישה כזו או אחרת רוצה ילדים או לא, מה שמאוד מפריע לי הוא התבטאויות קיצוניות של ילדות כמוך ושל נשים מהצד השני של המתרס. תחשבי שוב טוב...טוב...לפני שאת לוחצת על "שלח", ולפני שאת מפנה אצבע מאשימה לאחרים!!!

QueenOfMagic

New member
איזה מזל שלא הלכת לחפש הודעה

מלפניי חצי שנה. חוצמזה, זו היתה התבטאות לא במקום צודקת.. ואת יודעת מה...מאז הפרום הזה התפתחתי יותר ממה שאת חושבת. ודבר שני אם היית כותבת על בעיטה בחתול בפורום חתולים או בפורום חיות היו משתלחים בך. מכיוון שלא רשמתי את האמור בפורום הורים את לא יכולה ממש להשתלח בי. וחוצמזה ההתבטאות הנ"ל היתה מתוך כעס...מאז למדתי לרסן את עצמי טיפה. ואם היית רואה, היית שמה לב שאני קצת פחות פעילה בפורום הזה מאז תחילתו. ואת צריכה לזכור שאנשים כמוך בדיוק נכנסו לפורום ובגלל אנשים כמוך היו התבטאויות הרבה הרבה יותר גרועות משלי...ואת יודעת מה...דווקא מנשים שיש להם ילדים שבאו להטיף. אז כמו שאני לא נכנסת לך הביתה ובועטת בך שתצאי משם את לא ממש יכולה לבוא אליי הביתה ולעשות אותו הדבר.. זה שונה ולא משנה מה את חושבת עליי או על צורת ההתבטאות שלי מלפניי חצי שנה. אולי גם תזכרו את צורת ההתבטאות של שושה שחשבתן שהיתה נוראית כל כך ותזכירו לה את זה בעוד חצי שנה...נראה מה יהיה. העיקר שלך יהיו חיים טובים ואני לא אצטרך לשמוע ממך הטפות. ואני לא ילדה...כי אם אני ילדה אז יש מלא ילדות בנות גילי עם ילדים...ואם אני ילדה והם ילדות...אז זה ממש חמור.

אנשים כמוני???

לא הבנתי מה זה אנשים כמוני??? לא זכורה לי הודעה שלי שבאתי להטיף לכן, אז קודם כל כדאי שתפסיקי לדבר בלשון מכלילה. אף אחד לא בא לבעוט אותך משום מקום (תזכירי לי שאמרתי את זה?) ואף אחד לא "חיפש" הודעה שלך מלפני חצי שנה, מעיון בפורום הזה לפני חודש ההודעה הספציפית הזו שלך פשוט זכורה לי הכי טוב. קראתי לך ילדה לא בגלל הגיל הכרונולוגי שלך אלא כי צורת ההתבטאות ההיא הייתה מתאימה לילדה (ועוד אלימה). לגבי המשל על הבעיטה בחתול, זה רק בא להמחיש לך עד כמה ההודעה שלך הייתה נשמעת אלימה וגסה בלי קשר לבאיזה פורום היא נרשמה, זה פורום "נשים שלא רוצות ילדים" וזה לא מקנה לגיטימציה להתבטא באלימות. מהיכרות מאוד שטחית וקצרה עם מס' נשים כאן, גיליתי נשים מקסימות שעשו החלטה בוגרת ואמיצה וחבל שכמה קיצוניות מכאן ומכאן מעכירות את האווירה.

QueenOfMagic

New member
טוב מה שתגידי

גם אם הודעתי היתה "אלימה" היא היתה מלפניי הרבה זמן ולא מלפניי חודש. היא היתה בקיץ...משמע לפני חצי שנה. ויש פה אימהות ילדותיות הרבה יותר ממני. ואת סתם מנסה בכח לריב איתי, אני אפילו לא מבינה למה...אז תסלחי לי אם פשוט לא אענה לך יותר מכיוון שאין לי טעם בכלל לריב איתך. ורק כדי שתדעי גם את לא ממש בוגרת... ואם הודעותיי מפריעות לך יש לך את הבחירה לא לפתוח אותן או לקרוא אותן וכמובן שאני מרשה לך לא לענות עליהן.

הלוואי שכולם היו רבים ככה

אני חושבת שפניתי אליך בצורה מכובדת רק על מנת לתת לך נקודה למחשבה...(וממש בלי קשר לדעותייך או לפורום הזה) את קוראת לזה לריב? מה שתגידי... זה שרשמת הודעה לפני חצי שנה לא מוריד מערכה...את צריכה ללמוד לעמוד מאחורי המילים שלך ואם את חושבת שטעית מן הראוי שתתנצלי על כך (כפי שגם אני עשיתי מס' פעמים בעבר) זה לא יוריד מכבודך, אולי רק יעלה. אני ממש לא בוגרת??? למה? כי את לא מסוגלת לענות לי בצורה מכובדת מבלי להתנגח כפי שאת רגילה? ולפטור אותי בצעקה "מיסיונרית". שיהיו לך חיים יפים

QueenOfMagic

New member
אם את קוראת לזה מכובדת

אני לא רוצה לדעת מה קורה כשאת לא מדברת בצורה מכובדת. ולא אין על מה לפתוח עלייך את הפה...מסיבה אחת...את ממש לא בראש מעייני וגם לא מעניינת אותי. את מחפשת ממני התנצלות על משהו שקרה לפני חצי שנה.. יש לי רק דבר להגיד לך... קפצי לי אני לא חייבת לך לא דין ולא חשבון ובטח שבטח לא התנצלות. את לא חברה שלי וגם אם פגעתי בך היית צריכה לפנות אז אליי או אפילו במסר פרטי. עכשיו להעלות נשכחות נראה לי ילדותי וקטנוני. ואת יודעת מה אפילו לא קראתי לך מסיונרית. ולי יש חיים יפים כבר עכשיו...מה איתך? גם לך חיים יפים טובים ובריאים מלאי עושר ואושר והרבה כושר. (בכוונה רצינית ללא ציניות לשם שינוי)

רק הוכחת את הטענה שלי

בהודעה האחרונה שלך שאת ילדה קטנה וגם לא כ"כ אינטיליגנטית. וכן יש לי חיים יפים, תודה על הברכות.

QueenOfMagic

New member
שורה תחתונה

מה את רוצה ממני?? לא עשיתי לך אישית שום דבר...איחלתי לך כל טוב. ואת קוראת לי לא כ"כ אינטלגנטית...על סמך מה? את בהחלט מוכיחה לי איזו ילדה קטנה את ובמיוחד קטנונית. אני בניגוד אלייך לא אוהבת להיתפס לקטנות. שוב לא קיללתי אותך ולא אמרתי לך שום דבר רע.. עשי טובה ועזבי אותי לנפשי...אני לא מעוניינת בכלל לדון איתך בשום עיניין. ושוב אם את מתעקשת על התנצלות...לי אין על מה. כי אני לא פניתי אלייך לא עכשיו לפחות. אז אם את נתפסת לקטנות על נשכחות...אין לי על מה לדבר איתך. ואדם גדול יודע לסלוח...אני למדתי לסלוח..מה איתך?

"קפצי לי"

נשמע לך כמו משהו אינטיליגנטי להגיד? לא ביקשתי ממך התנצלות, ובאמת באמת שאין לי שום דבר אישי נגדך (לא מכירה אותך ואת לא מכירה אותי) רק אמרתי שאם את מתחרטת על מה שרשמת מן הראוי היה שתתנצלי על כך רק כדי להסביר את עמדתך ושלא יווצר רושם מוטעה (שוב, התנצלות זו לא מילה גסה, גם אני טעיתי באימרות מסוימות והתנצלתי). אני סיימתי עם השרשור הזה, ובנימה אופטימית זו אני באמת מאחלת לכולנו חיים יפים וסופ"ש נעים.

QueenOfMagic

New member
סופ"ש נעים גם לך

אני לא מרגישה צורך להתנצל...מכיוון שאין הודעה זו מופיעה בפניי כולם. אם הייתי מרגישה מלאת התחרטות...הייתי מתנצלת ובאמת שאני מתנצלת על דברים שאני מרגישה שלא הייתי במקום. ואת יודעת מה...אמרתי שמה שאמרתי לא היה במקום. אבל אני לא חשה צורך להתנצל על משהו שהיה ממזמן. ועל משהו שכתבתי מתוך כעס למישהי...אפילו אם זה היה לך. ואת יודעת מה אל תקפצי אם זה כל כך "טיפשי" מצידי להגיד. באמת שזבש"ך היה יכול להתאים יותר טוב. אבל בטח גם זה לא מספיק אינטילגנטי לרמה שלך...תבחרי כל דבר אחר שיכל להתאים לאותה קטגוריה. באמת שלא מעניין אותי.

gezer5

New member
אני אגיד לך מה

הם לא מצליחים להטריד אותי , אבל הם פשוט חוצפנים , כי אנחנו לא נכנסות להם לפורום ומקשקשות את קולטת? שתיים מתחילות שם " הי מה העניינים? אני כבר מחכה לילד שני ומה שלום הילדים שלך?" נו באמת זאת באמת התגרות אני לא הייתי מעיזה לכתוב מילה בפורום שנוגד את דעותיי

Arfilit

New member
טוב - מאחר שאני אחת מה"שתיים

שמתחילות שם "הי מה העניינים אני מחכה כבר לילד השני..." וגו' - אני מוצאת הפעם להגיב. נראה לי שלפחות חלק מן המשתתפים הקבועים כאן כבר הבינו שלמרות שאני אמא, שלמה ומאושרת בהחלטתי זו, אני גם באמת באמת מאמינה בצדקת דרכן של אלה שהחליטו שלא להביא ילדים לעולם ובזכותן להחליט כרצונן מבלי לתת דין וחשבון ומבלי להישפט על כל צעד ושעל. אני חושבת שההשתתפות שלי כאן היא בדרך כלל בונה וקונסטרוקטיבית. אני משתדלת להשיב עניינית. אני משתדלת שלא להיגרר לויכוחים נמוכים, גם במקרים בהם הרגשתי שהיה מי שניסה לעלוב בי, או לפחות בקבוצת אוכלוסיה שאליה אני שייכת (לא - אני לא חושבת שהעובדה שמכנים את ההתנהגויות שלי "התנהגות עדרית" זה סוג של מחמאה. גם ההנחה המובלעת המועלית פה מעת לעת על ידי אנשים שונים כאילו כל ההורים סתומים ולא ידעו למה הם נככנסים - גם היא לא נתפסת בעיני כסוג של מחמאה. ועוד היריעה ארוכה). יש שרשורים שלמים שאני נמנעת מהם כדי לא להיגרר לוכחנות מיותרת ונמוכה. גם כשאני משיבה למי שמעליב אותי - אני משתדלת לא להעליב בחזרה, אלא רק מציינת שהטון או המלים בהם פנו אליי נשמעים לי מעליבים. מעבר לזה - אני ממש משתדלת להיות עניינית. יש כאן לטעמי די והותר משתתפים אינטילגנטיים, שמעריכים שיח רב גוני, ושמבינים שההורים, כמו גם מי שאינם הורים, מורכבים מאוסף רב ומגוון של אנשים שמונעים מדרייבים שונים ועשו החלטות שונות מסיבות שונות והם הורים מסוגים שונים המחנכים בשלל דרכי חינוך שונות את ילדיהם. אני חושבת שזה לא מקרי, שביותר מפעם אחת, משתתפים שאינם רוצים ילדים הסכימו עם דברים שאמרתי על סוגיות עקרוניות שנדונות פה. הסיבה היא פשוטה. ההחלטה שלי כן ללדת ולגדל ילדים - אינה רלוונטית בעיני לזכות של כל אדם להחליט על דרך חייו, וללגיטמציה שאני סבורה שיש לתת לכל החלטה שכזו (בכפוף לסייגים כמו אי פגיעה בזולת כמובן). בהינתן הסיבה הזו, הרי שהמשקפיים דרכם אני בוחנת את הסוגיות הנדונות כאן הן אלה התומכות בפלורליזם ובליברליות. ההורות שלי היא נלווית לכך. כמו שהמקצוע שלי הוא נלווה לכך. כמו שכל חלק מאישיותי הוא נלווה לכך. העיקר הוא הדיון החשוב בזכותם של אנשים בכלל - ובעיני במיוחד נשים - לא להביא ילדים לעולם ולא להצטדק על כך יומם וליל. אני משתתפת כאן בתדירויות כאלה ואחרות כבר ימים רבים. והינה, קרה המקרה, ונתקלתי באחד השרשורים במישהי שהכרתי בפורום אחר. בירכתי אותה לשלום ושאלתי אותה לשלומה. היא השיבה לי בשורה קצרה, ואכן ציינה שהיא מצפה לילדה שניה. מה קרה??? איפה כאן ההתגרות??? האם בעצם ההחלטה שלה להביא ילדים לעולם, ובעצם הדיבור על כך בקול רם, כן - גם מעל הפלטפורמה הזו, אבל לחלוטין לא בהקשר "מיסיונרי" אלא לגמרי בהקשר "חוליני" מההפתעה שבפגישה מקרית עם מכר ותיק, האם גם אלה וגורמים לך למצוקה? האם כל איזכור של המילה "ילד" מפיו של הורה כמוהו כהתגרות? מדובר בהערה תמימה, על רקע תמים, ולא בשום סוג של פרובוקציה. הצורך להשתיק את ההורים באשר הם שם לחלוטין אינו ברור לי. אם זו דעתך, הרי שבעוד אני נמצאת כאן מן הטעם שפלורליזם הוא לטעמי אחד הבסיסים החשובים והחיוניים ביותר לחברה בריאה, ולצערי אחד הרעועים ביותר בחברה שלנו, ואני רואה חשיבות עליונה בקידומו - במיוחד בהקשר הנשי, הרי שדעתך נראית לי מנוגדת לחלוטין לעמדה הזו. ואני אעצור במילה "מנוגדת" ולא ארחיב כדי לא לאמר דברים חמורים יותר בלהט המקלדת.

Arfilit

New member
ועוד שימי לב -

שהשתיים הראשונות שהשיבו לאותה מורנוש, שהתחילה את שרשור ה"איך אתן נלחמות באינסטינקט האמהי", ושהעמידו אותה על טעותה, היו אותן שתיים אליהן את מתייחסת בהודעתך כחצופות שמעזות לשאול זו לשלומה של זו ולאזכר בהודעה שולית בת שורה את העובדה שאחת מהן בהריון. באמת חצופות... אולי כדאי להתחיל לשים לב את מי תוקפים לפני שתוקפים.

gezer5

New member
תשמעי

אף אחד לא תקף אותך ולא דיבר ישירות אליך , דיברתי עם מישהי אחרת! שמת לב איזה אורך השרשור שלך? מה את מתרגשת???

Arfilit

New member
השתיים אליהן דיברת

כללו אותי. ואני לחלוטין רגועה. תודה.

QueenOfMagic

New member
גזר..

לי דווקא אישית, לא ממש הפריע ששתיים מצאו אחת את השנייה. אין מה לעשות זהו פורום טעון מאוד...צריך להיות במצב רוח טוב לפניי שקוראים וכותבים בפורום הזה. (אני בכל מקרה מנסה להיות...בכל מקרה..הינני אופטימית) עוד שנה..אולי המצב יהיה קצת יותר טוב...בסה"כ הפורום מקבל גלים של קרב מדי פעם. צריך לדעת פשוט לתכנן איך מתכופפים נכון בשביל לא להיפגע.

Arfilit

New member
אז זהו -

שאני ממש לא מביאה אתי גלים של קרב. ממש לא. אני טועה?

למעלה