זה רק תחושה שלי או ש-90% פה סאחים

astral travel

New member
ה-7 הוסיף תחכום

אבל מסתבר שאתה גזען פחחחחחחח איזה בנאדם נחות יא אללה - תאמין לי עדיף לך פשוט לשתוק, אתה מוריד מעצמך עם כל מילה שאתה רושם, כשאין לך משהו חכם להגיד - תחליף כינוי פחחחחחח יאללה סיימתי איתך, אין לי מה לומר לך יותר, הכתמת את עצמך. עכשיו תגיב בפאתטיות ונגמור עם זה (או שלא, ואז נגיד שאתה חכם).

dr ganga

New member
אני אוסיף שאני מקווה שנפגש

שאני אוכל לסתום לך תפה הגדול הזה. לוך.

astral travel

New member
אתה חיי בעולם של

רציונליזציות פסיכולוגיות... - למען הסר כל ספק גם אם היינו נפגשים - הייתי מוריד אותך תוך 20 שניות יא טיפש שאל את אלכס פחחחחח איזה מפגר, אתה אחד האנשים הכי מטומטמים שנתקלתי בהם. טיפש.

astral travel

New member
אני יודע

סתם משתעשע עם הנחות הזה

אחים שלי על מה אתם מדברים?

השיחות בפורום תלויות בכם, מה זאת אומרת, מה עושים? מפסיקים לחשוב שחרא פה ומתחילים ליצור שיחות מעניינות. איטס אפ טו יו.

קשמר

New member
אולי זה רק אני...

אבל לא אמור להיות פה מנהל שאמור לדאוג לסינון ההודעות של הריבים הנ"ל לפחות ? ..

double M

New member
הממ באמת קצת מעפן פה...

פעם היה יותר נחמד. נעלמו מלא חבר'ה, בקושי יש כאן אנשים שהיו גם בימים הראשונים של הפורום. עד כמה שזכור לי אשכרה היה מעניין ומצחיק כאן פעם, מזמן. נ.ב להתפקד: אייל, אנשל, מחייך, שדהקטנה, פינקפונג, פאלם טרי, מתולתל, קוסמופיליה, קואלה,nownden ואיפה בארקו בכלל?! מה קורה פה?! איפה כולם? לאן הם נעלמו?!?! כולם פה התחלפו.

kacha

New member
איפה עמית גם כן?

הוא בחור נהדר.. עמית! השמע קול! :):)

j i m m y

New member
Palm Tree היה סתם Wannabe

שהעתיק חוויות ממה שהוא קרא בErowid, והמתולתל.. היה קצת.. הממ. תראה, באיזה שהוא שלב הפורום פשוט טחן נושאים שוב ושוב, אין לי מה לחדש בקשר לזה. באו ילדים שאלו איך אפשר לגלות MTV בדם באמצעות בדיקת קרום השתן. דיברנו על פגישה אבל היו ממש מעט בפורומים ממש מצומצמים, ואף פעם לא ישבנו עם כמה חברה ביחד. השריף שלנו Berko יצא לערים זרות, למסע חיפוש עצמי בירוחם, והוא עדין רוכב אל השקיעה. וזהו, אני בקשר פה ושם עם חלק מהוותיקים של הפורום, ואף אחד לא להוט לחזור.

quawax

New member
הפורום בהחלט מיצה את עצמו

ג'ימי אישית אני לא מבין איך אתה עוד מוצא עיניין פה..

j i m m y

New member
יש למה שאתה אומר משמעות נסתרת?

אני סתם בודק לראות מה קורה, שלא יהיה מה שקרה בפעם הבאה שהבאתי גיחה אחרי כל כך הרבה זמן שלא עקבתי וקיבלתי שוק של הלייף (שזה הפך לזמן-מה לפורום אקסטות)

למעלה