זה
או זה

LeAnNe

New member
זה../images/Emo6.gif או זה../images/Emo3.gif

שאלון כזה.. אני כותבת 2 אפשרויות ואתם אומרים איזה אתם מעדיפים, בסיידר? 1.ערוץ אחד או ערוץ 6? 2.המומינים או נילס? 3.סדרה מצוירת ביפנית או עברית? 4.סדרות מצוירות רגילות או פלסטלינה? 5.בוב הבנאי או בוב- ספוג (ככה קוראים לזה?)? 6.דיג'מון או פוקימון? 7.טלנובלות או סדרות מצוירות? 8.סדרות נוסטלגיה או סדרות חדשות? 9.מיני מאוס או מיקי מאוס? 10.ברבא אבא או אקה? 11.סדרות עם אנשים או חיות? 12.לצפות בסדרות מצוירות בבקרים או בערבים? 13.לצפות במחשב או בטלויזיה? 14.ערוץ הופ או ערוץ לוגי? 15.דנבר או דלפי? 16.דולפינים או אווזים? 17. נילס או אחד הדרדסים? 18. אנגלית או עיברית (נגמרים לי הרעיונות)? 19.סימפסונז או פלינסטואונז? 20. סרטים מצוירים או סדרות מצוירות? זהו, למי שיש שאלות להוסיף הוא מוזמן בשמחה..

LeAnNe

New member
טוב, אני אעשה..

1.ערוץ אחד או ערוץ 6? 1 2.המומינים או נילס? נילס 3.סדרה מצוירת ביפנית או עברית? עיברית 4.סדרות מצוירות רגילות או פלסטלינה? רגילות 5.בוב הבנאי או בוב- ספוג (ככה קוראים לזה?)? בוב ספוג נשמע יותר טוב.. 6.דיג'מון או פוקימון? דיג'ימון לייק דהה. 7.טלנובלות או סדרות מצוירות? סדרות מצוירות. 8.סדרות נוסטלגיה או סדרות חדשות? תלוי 9.מיני מאוס או מיקי מאוס? מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מאווווס 10.ברבא אבא או אקה? אקה הרבה יותר שולטת! 11.סדרות עם אנשים או חיות? חיות 12.לצפות בסדרות מצוירות בבקרים או בערבים? בקרים (מה קרה לסברינה המכשפה הצעירה בערוץ שתיים בבוקר יום ראשון?????????) 13.לצפות במחשב או בטלויזיה? מחשב כי אפשר לבחור מה רוצים לראות באותו זמן.. 14.ערוץ הופ או ערוץ לוגי? לוגי 15.דנבר או דלפי? דלפי הוא ידיד ורע יש לו המון חברייים! 16.דולפינים או אווזים?אווזים 17. נילס או אחד הדרדסים? נילס הגמד.. 18. אנגלית או עיברית (נגמרים לי הרעיונות)? אנגלית (יותר מאאזניב!) 19.סימפסונז או פלינסטואונז? שאלה קשהההה,שניהם! 20. סרטים מצוירים או סדרות מצוירות? סדרות! סיימתי לענות לעצמי, עכשיו תורכם!

אני

1) ערוץ 6 2) נילס 3) עברית - יפנית זה מעצבן 4) רגילות - פלסטלינה זה איכסה פיסכה 5) מי? הם בכלל סדרות מצוירות ? 6) פוקימון לנצח 7) שאת באמת שאלה רטורית ברור שסדרות מצוירות 8) גם וגם! 9) מיקי מאוס 10) מה זה קשור? 11) לא משנה 12) מה זה קשור 2??? 13) תלוי 14) לא יודע לא רואה את שניהם 15) דנבר 16) מה זה קשור 3??? 17)) נילס כבר היה והדרדסים זה דרעק גם נילס דרעק שניהם דרעק! 18) אנגלית ועברית לא אכפת לי 19) סימפסונס 20) סדרות!

Mycroft

New member
גם אני רוצה ../images/Emo13.gif

1. הסדרות הישנות בערוץ 1 (הסדרות של היום משעממות, כבר עדיף 6) 2. המומינים 3. שניהם 4. רגילות 5. אף אחד 6. פוקימון 7. סדרות מצוירות 8. נוסטלגיה 9. מיקי מאוס (למרות ששניהם לא משהו) 10. אין לי מושג מה זה אקה 11. אנשים 12. ערקונית בבקרים (ערב זה לסדרות אחרות :) ) 13. מחשב בעיקר 14. אף אחד 15. דנבר 16. דולפינים 17. אחד הדרדסים 18. שניהם 19. אף אחד מהם 20. סדרות

n u t

New member
גם אני גם אני...

למרות שעוד לא הספקתי לכתוב בפורום... 1. ערוץ 1 כמובן! כל הנוסטלגיה! 2. המומינים! אף פעם לא הבנתי מה כולם מוצאים בנילס... 3. עברית... מה יפנית? גם סדרות יפניות הרי מדובבות לעברית לא? 4. רגילות... פלסטלינה מעצבן...
5. בוב הבנאי! פשוט אהבתי את הסדרה הזאת כל כך! 6. האמת... לא זה ולא זה...אף פעם לא ישבתי לראות... 7. אכן שאלה רטורית בפורום סדרות מצויירות... 8. סדרות נוסטלגיה! על נוסטלגיה אי אפשר לוותר! 9. מיקי... הכי מגניב! 10. ברבא... אפילו יש עליו שיר...
11. חיות... אף פעם לא אהבתי אנשים... 12. סדרות מצויירות הן בהחלט סדרות לבוקר! בהחלט! 13. טלוויזיה... במחשב זה יותר מדי מאמץ... וגם יותר מדי קטן... 14. האמת שאני לא יודעת... 15. וואו קשה! את שניהם אהבתי! נראה לי שיותר את דנבר... 16. דולפינים... רק כי אווזים מתקשר עם נילס... 17. אחד הדרדסים... מאותה סיבה... ואם כבר אחד הדרדסים אז את ישנוני...מתאים לי...
18. תלוי... יש סדרות שמתאים להן יותר אנגלית ויש שעברית... 19. סימפסונס! אי אפשר להתחרות! אפילו לא הפלינסטונס! 20. סדרות... סרטים זה ארוך מדי... זהו... נגמר... וואי! המון סימני קריאה ונקודות עשיתי... נו טוב... ענת

Reutk

Active member
אוקי תשובותיי

1.ערוץ אחד
2.נילס 3.עיברו 4.פלסטלינה
לייק wtf מצויירות כמובן 5.בוב-ספוג למרות שלפעמים הצרחות שלו מחרפנות אותי
6.דיג'מון כמובן
7.שאני הענה על זה? ברצינות???????.. 8.תלוי לפעמים זה לפעמים זה 9.מיקי מאוס מיני סתם סנובית חה חה
10.דרדס סבא 11.חיות 12.בבקרים ערוץ אחד בערבים קרטון ובצהריים ניקולדיון אבל באופן עקרוני בבוקר הכי כיף 13. הממ טלווזיה 14.איין לי לוגי אבל הופ אני אוהבת 15.דנברcoollllllllll 16.אווזים 17.נילס 18.תלוי מי מדובב אבל בתכלס באנגלית אבל דרדסים עברית אבל רק הגרסה הישנה דיבוב מדליק יש להם 19.שניהם רולז קשה לבחור 20.סדרות מצויירות תם ונשלם זה או זה ואחי אמר לרשום שרק לא יודעת למה אז רשמתי שרק הנה מרוצה יופי 19.

או או אני רוצה!!! ../images/Emo9.gif

1- ערוץ 1 -איכות זה לא מילה גסה
2- המומינים! בטח! למרות שיש בליבי אהבה בלתי פוסקת לנילס (ראיתם את הפרק האחרון לא מזמן?
) המומינים לוקחים בענק! 3- תלוי איזה סדרה מצוירת. אני חושבת שהרבה יותר כיף ומשעשע לראות נילס,מרקו, ושאר נוסטלגיות בעברית.. זה כל כך ישראלי בעיני
דברים חדשים שיש בערוץ 6 כמו דיביזי או פוקימון הרבה יותר שווה ביפנית!! 4- מצוירות רגילות. עדיין יש לי טראומות מסדרות הפלסטלינה הישנות האלה שהיו בערוץ 6
5- אני מבקשת... spongebob squarepants!!! הייתי מתענגת על הסידרה הזו באמריקה :) הרבה יותר מצחיק באנגלית.. 6- על אף שאני אוהבת את פוקימון כאייטם לשנים יפות בחיי, אני מוכרחה להגיד שדיג'ימון סדרה הרבה יותר טובה
(העונה ה02 רולז) 7- איחס, איזו שאלה?? בטח שמצוירים! 8- אתם משחקים עם ליבם של אנשים פה
הייתי רוצה להגיד שנוסטלגיות, אבל החדשות מגניבות ביותר גם כן... הייתי אומרת במידה שווה. 9- האמת היא שאני בכלל מעדיפה את דונאלד ודייזי. זוג הרבה יותר מגניב! אבל אם אני צריכה לבחור- אז מיקי. מיני דורשת סטירה. 10- ללא ספק אקה! המנהיגות, החוכמה, הגבות!! אקה היא האמא המיתולוגית שלי
11- למה לא גם וגם?
12- על הבוקר, עם שוקו ביד אחת ושלט בשניה, אין דבר יותר כיפי מזה
13- באופן אישי הייתי מעדיפה שהכל יהיה על הטלויזיה, wide screen is the best. אבל אם אני רוצה אנימה טוב שאני יודעת שבחיים לא יגיע לארץ גם בעוד 50 שנה, אני אוריד במחשב 14- לוגי ערוץ שווה, יש שם המופע של ביקמן!!! (מישהו זוכר?) זה התכנית הכי טובה בעולם!!! 15- דנבר, הוא כלי רציני
16- בחיים האמיתיים דולפינים לוקחים. אבל סדרות מצוירות לא מטיבות עם הדולפינים, אבל עם האווזים.. :) 17- אני בלבט קשה בין נילס לבישגדא הדרדס האהוב עליי מכל (והיחידי).. אני עוד צריכה לחשוב על זה... 18- כל כך תלוי... יש מצוירים שעושים להם עוול רציני בעברית... אבל יש מצוירים בעברית שמכחסים את האנגלית ברמת המצוינות
19- סימפסונס, ובענק!!!! הסדרה הקומית הטובה ביותר בעיני (ולא רק בתחום המצוירים!) 20- שאלה שלא ניתן לענות עליה, אוהבת את שניהם באותה מידה!

horse girl1

New member
טוב נו........

השאלון קצת ארוך
אבל אין לי מה לעשות אז אני יענה אליו
1.עדיף כבר 6 על 1 2.אהההה הממומינים... 3.עברית יפנית שפה מוזרחה
4.אני אוהבת פלסטלינה אבל יש גם סדרות רגילות יפות אז שנייהם 5.לא יודעת מה זה בוב ספוג אז אני לא מחליטה 6.לא זה ולא זה.... 7.שנהיים כי יש טלנובלובת יפות אבל יותר מצוירות..אז נגיד מצוירות 8.נוסטלגיה 9.מיקי מאוס יותר חמוד 10.מי זה אקה??לא יודעת להחליט 11.חיות לפעמים אנשים 12.בצהריים 13.שנהיים בו זמנית
יש פו עוד מישהו שעשה את זה ביחד
14.אהההה תולי בתוכניות לפעמים זה ולפעמים זה 15.דלפי 16.דולפינים 17.אחד הדרדסים 18.עברית 19.סימסון 20.סדרות מצוירות כי סרטים אני לא אוהבת מצויר יש לי משהו להגיד השאלון מוזר 'קצת ויש בו דברים בלתי מוקרים! דבר שני.... דבר שני הינה עוד שאלה סוס כלב או חיה אחרת אהובה
מי שרואה שיענה

Miss Pigmelion

New member
לה לה לה לה חוצול חוצול|מיעו|

1.ערוץ אחד או ערוץ 6? 1 2.המומינים או נילס? מומינים! 3.סדרה מצוירת ביפנית או עברית? עברית... 4.סדרות מצוירות רגילות או פלסטלינה? לא אכפת לי.. 5.בוב הבנאי או בוב- ספוג (ככה קוראים לזה?)? בוב ספוג! 6.דיג'מון או פוקימון? אף אחד.. 7.טלנובלות או סדרות מצוירות? סדרות מצוירות, ברור. 8.סדרות נוסטלגיה או סדרות חדשות? נוסטלגיה 9.מיני מאוס או מיקי מאוס? פלוטו 10.ברבא אבא או אקה? ברבא אבא 11.סדרות עם אנשים או חיות? חיות 12.לצפות בסדרות מצוירות בבקרים או בערבים? בקרים 13.לצפות במחשב או בטלויזיה? בטלוויזיה 14.ערוץ הופ או ערוץ לוגי? לא משנה 15.דנבר או דלפי? דנבר...אבל גם דלפי פסדר 16.דולפינים או אווזים? דולפינים 17. נילס או אחד הדרדסים? דרדסים 18. אנגלית או עיברית (נגמרים לי הרעיונות)? עיברית 19.סימפסונז או פלינסטואונז? סימפסון 20. סרטים מצוירים או סדרות מצוירות? סדרות

אובלינה

New member
אוקע, התשובות שלי../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif

1. ערוץ 6, טלמאניה רולז
2. המומינים כאילו דא
3. תלוי- מה המקור. המקור תמיד יותר עדיף. 4. רגילות, רגילות.. זה פשוט מושלם האופן שבו גורמים לציורים לזוז..
דמויות פלסטלינה זה סתם להזיז ולצלם כל שנייה.. 5. ספונג'בוב מאמי
כל סדרה מהיוצרים של מפלצות אמיתיות היא סדרה מותק..
6. פוקימונים הם חמודים.. בעקר הצב הזה עם הזנב הארוך, אבל בלי כוונה להעליב- אש לא מכוער אפילו קצת לדעתכם
אישית, יוגי יותר חמוד
7. מצוירות
טלנובלות מצויירות
זה היה צריך להיות סדרה מושלמת
כמובן אם יוסיפו את השנינות של המצויירים כי אחרת הם לא שאווים כלום.. מצויירים הם העם הכי מושלם
8. חדשות.. סדרות נוסטלגיה זה נחמד להזכר, אבל הריי לא תשבו ותצפו בבנני ובנון בטירוף הסטרי רק כי הם נוסטלגיים, נכון
אישית, אני מעדיפה לראות את הסדרות שאני אוהבת עכשיו.. ככה אני יכולה להתמכר יותר מהר..
9. מיני מיני מיני רוווולז
וגם הצטלמתי איתם
(מיקי ומיני.. כשהייתי ביורודיסני..) 10. מי זה
*מבולבלת* 11. יוצרונים- חייזרים, מפלצות, מה שבא לייד. אבל גם עם יילדים מטומטמים זה נחמד..
12. בערב. באישון לילה. |-8 13. טלוויזיה. מחשב לפעמים מוציא לי את העיניים.. וגם אין לי לא אינטרנט מהיר, וגם לא קאזאה ותוכנות דומות לזה.. 14. ערוץ ניקלודאן (או אייך שלא כותבים את זה..) 15. דנבר 16. דולפינים. אבל אם אתם מתכוונים בציור- אז אווזים יותר חמודים..
ברווזים מצויירים הם פשוט מ-ת-ו-ק-י-ם-
, כן, גם תרנגולות
17. דרדסאבא רווווולז
|
18. אנגלית 19. סימפסונז 20. סדרות. סדרוווווות. סדרות סדרות, סדרות סדרות, סדרווווות
מקווה שזה עיניין אתכם למרות שזה לא ממש עיניין אותי
סתם שורפת זמן..
בלינוש

Mycroft

New member
אמממ לגבי 7

יש הרבה אנימות דווקא שהן טלנובלות במידה זו או אחרת :)

אנדרו15

New member
מה עם מרקו(בלע!!)או שקוראים לזה הלב

זאת אנימה(איכס אנימה מגעילה) זאת לא טלנובלה שהוא עני ואמא שלו בורחת(אני יודע שהיא לא בורחת אבל לא משנה)ומשאירה אותו לעבוד בשביל המישפחה עד שהוא מחליט לחפש אותה ועד שהוא הוא מוצאה אותה זה כמו טלנובלה זה נימתח כמו מסטיק(מגעיל מאוד!!!)

Mycroft

New member
גם אני חשבתי על זה ../images/Emo13.gif

אבל זה לא נחשב לטלנובלה כי אין שם רומן אהבה...

אובלינה

New member
רגע.. *נזכרת במשהו* ../images/Emo12.gif../images/Emo25.gif

הייתה שם ילדה ג'ינג'ית אחת שהוא היה מאוהב בה והוא הופיע עם המשפחה שלה בתיאטרון בובות הזה.. עם הקוף שלו.. והם היו חברים הוא והיא. ככה ש...זאת טלנובלה. איק
אגב- שימו לב לחתימתי המחודשת והשאווה
בלינוש.

elians

New member
אז ככה

1. ערוץ 1. 2. מומינים 3. בעברית 4. מצוירות רגילות 5. בוב ספוג 6. פוקימון 7. סדרות מצויירות 8. נוסטלגייה 9. מיקי מאוס 10. ברבאבא 11. עם חיות 12. לצפות בשעות הבוקר 13. לצפות בטלווזיה 14. ערוץ לוגי 15. דנבר 16. דולפינים 17. דרדסים 18. עברית 19. משפחת סמפסון 20. סדרות מצויירות

[../images/Emo79.gif]

*מתלבטת* - שניהם.
המומינים
עברית.
רגילות.
בוב הבנאי.
פוקימון.
זהה קקששההההה
.
מיקקייי
היא נתנה לי יד בוורדדסני
.