זה
או זה

אנדרו15

New member
אני אני אני

1.איך אפשר ליבחור? על שני הערוצים האלה אני גדלתי 2.נילס 3.לא הבנתי את השאלה, עם אני אוהב ליראות אותה מתורגמת או לא?או סידרת אנימה או סידרה שאנחנו(ישראלים) ציירו(יש כאלה כי עם כן אז איזה) כי בקשר לדיבוב אני מעדיף שפת מקור עם תירגום(לא שזה ישנה לי עוד שנה כי אני מתחיל לילמוד יפנית אבל זה לא קשור)כי ברגע שקונים את הסידרה קונים אותה מארצות הברית אחרי שארסו אותה שינו בא את כל השמות והפכו אותם למזהזהים צינזרו ומחקו חלקים אז אני מעדיף מקור(כמו שכבר רשמתי) בקשר עם זאת סידרה יפנית או ישראלית(שאני לא ממש מקיר כזאת) אז יפנית כי אני לא מכיר ישראלית או שהכוונה בסדרות כמו אבירי האור הקסום וחתולי הרעם וכל אלה כי אז אני נותע יותר לסדרות הנוסטלגיות אבל עדיין אוהב אנימות 4.רגילות 5.בוב ספוג 6.דיג'ימון(לא נימאס לחזור על הכל שוב ושוב העונה ה3 ניראת כמו הראישונה(הכווונה לפוקימון למי שלא הבין)) 7.סדרות מצויירות 8.אני לא יכל ליבחור כי למשל יש עכשיו מלאה סדרות שוות חדשות כמו טיין טיטנס(חולה על זה) ליגת הצדק וכל אלה ויש גם מדהימות ישנות כמו אבירי האור הקסום באטמן אקסמן וכל אלה 9.מיקי 10.זה שירים? 11.איך אפשר ליבחור זה קשה מידי!!!אני לא מסוגל אני אוהב את שתיהן 12. 34(זה בכוונה)שעות ביממה 13.שניהם כי בטלויזיה יש את החדשים והישנים וגם במחשב אבל האיתרון במחשב שקל לעשות מרטון צפייה של סדרות שאוהבים ובטלויזיה צריך להקליט את כולם ואז רק לעשות את המרטון(במחשב זה לחכות שירד אבל זה לא כזה הרבה זמן) 14. הופ אין לי לוגי אז אני לא יכל להגיד אבל עם היה לי אזז בטוח שההיתי בוחר בלוגי(כי הופ אני ביכלל לא רואה) 15.דנבר מי צריך דולפין שמדבר שיש לך דינוזאור מדליק שדי מבין מה שאומרים לו 16.מה זאת השאלה הזאת?אווזים(גו אוגי) 17.נילס(לא נימאס מדרדסים אחרי כמעט 12 שנים בערך(שההיתי בן 4 התחלתי ליראות אני יודע שזה מאוחר אבל זה מה יש) של צפייה ופופולריות עדיין לא ראיתי את כל הפרקים ונימאס לי ליראות את אותם פרקים שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ואת נילס לא משדרים כל הזמן) 18.שנהם 19.סימפסונז 20.שנהם!!!!

shirush17

New member
היי...גם אני עונה:

1. ערוץ 1 של הבוקר..בערב ערוץ 6. 2. נילס. 3. ביפנית. 4. רגילות. 5. לא מכירה... 6. פוקימון. 7. סדרות מצוריות 8. נוסטלגיה. 9. מיקי. 10. אקה!!! 11. אנשים 12. בבוקר. 13. בטלויזיה. 14. ערוץ 6! 15. דנוור (יש לי מגבת שלו, ובובה :) ) 16. אווזים. 17. אני שונא לבחור!!! (דרדסים)... 18. עברית.. 19. סימפסונז. 20. סדרות מצוירות. זהו.. :)

Stillwater

New member
הנה שלי...

1. ערוץ 1 כי שמה הכל התחיל! 2. וואי זאת שאלה מאוד קשה, כי אלה שתי התוכניות האהובות עלי! אבל אני הלך על נילס. 3. ברור שעברית! 4. מצוירות. 5. אני לא יודעת מה זה בוב ספוג...אז בוב הבנאי. 6. לא זה ולא זה, אבל אם זה יעלה לי בחיי אז פוקימון. 7. איכסה טלנובלות! 8. נסטולוגיה ברור! 9. מיני, בשביל הכוח הנשי (לא, פמינסטיות זה איכס, שלא תחשבו שאני אחת כזאת). 10. אני לא זוכרת את ברבא אבא (חוץ מהשיר) אז אקה כמובן! 11. עדיף שילוב של שניהם, אבל אם זה רק אחת מהם, אז חיות. 12. בבוקר, כי זה תמיד מתקשר לילדות. 13. טלויזיה! 14. לוגי! 15. דנבר. 16. אווזים!!! 17. זה גם קשה אבל כבר נתתי לנילס קרדיט אחד אז הדרדסים. 18. עברית-שוב, זה מתקשר לילדות שעוד לא ידעתי אנגלית או לא ידעתי/הספקתי לקרוא את התרגום. 19. סימפסונס. 20. גם קשה...אבל, סדרות

Negative one

New member
התשובות שלי

1.ערוץ 6. 2.קשה,אבל אני הולך על המומינים 3.עברית 4.פלסטלינה 5.לא ממש יודע מי זה בוב ספוג,אבל הכל עדיף על בוב הבנאי 6.פוקימון 7.סדרות מצוירות 8.נוסטלגיה 9.מיקי מאוס 10.אקה 11.אנשים 12.בערבים 13.בטלוויזיה 14.ערוץ לןגי 15.דנבר.מי זה דלפי בכלל? 16.אווזים 17.אחד הדרדסים 18.אנגלית 19.סימפסונז 20.סדרות מצוירות.

מעינית

New member
עונה על חלק../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif../images/Emo95.gif

1.ערוץ אחד או ערוץ 6
ערוץ אחד(זה מה שאני רואה כי אין לי כבלים,גם ערוץ-1 יותר חינוכי) 2.המומינים או נילס
נילס!!!!
(זה היה ברור מאילו(והמבין יבין)) 3.סידרה מצוירת ביפנית או בעברית
עברית כמובן! 4.דיג'ימון או פוקימון
דיג'ימון(יותר יפה) 5.טלנובלות או סדרות מצוירות
סדרות מצוירות 6.סדרות עם אנשים או חיות
חיות(אני אוהפת חיות!) 7.ליצפות בסדרות מצוירות בבוקרים או בערבים
בבוקר(רק שעכשיו יש לימודים
) 6.לצפות במחשב או בטלוויזיה
אני אוהבת ליהיות במחשב אבל ליראות סרטים אני מעדיפה בטלוויזיה!(
) 8.דנבר או דלפי
וווויי!!!!איך שהזכרת לי את הסידרה הזאת דלפי,כמה שאהבתי אותה כשהייתי קטנה!!!!
9.דולפינים או אווזים
אווזים 8.נילס או אחד הדרדסים
רק שתדעי לך
:נילס הוא השולט!
10.אנגלית או עברית
אני מעדיפה סדרות מצוירות בעברית 11.סרטים מצוירים או סדרות מצוירות
סרטים מצוירים 12.מוסיפה שאלה,סדרות מצוירות ומצחיקות או סדרות מצוירות מרגשות
מרגשות כמו נילס(הפרק האחרון בנילס כל-כך מרגש!!!
) גמרתי!!!

המממ...

1: ערוץ 1 2: נילס 3: סדרה מצויירת בעברית 4: סדרות מצויירות רגילות 5: לא מכיר ולא מכיר 6: פוקימון 7: סדרות מצויירות (חוץ ממשחק החיים כמובן) 8: סדרות נוסטלגיה 9: אפשר לבחור במייטי מאוס? 10: מי זה ברבא אבא, אקא זאת הברווזה מנילס (אם כן אז אותה) 11: עדיפות לערבוב בין שניהם 12: עדיף לירות בערבים (תרתי משמע, חחחח) 13: במחשב בפרקים שהורדתי מהקאזה של דרגון בול 14: לוגי כמובן, הם החזירו את היה היה ואת החיים (לצערי הם גם החזירו את עולמו של ביקמן שבמשך שנים ניסיתי לשכוח) 15: דנבר הדינוזאור האחרון כמובן 16: אווזים 17: נילס 18: אנגלית 19: סימפסונז 20: סדרות מצויירות כמובן (לא כולל את אלאדין)

swirrrly

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo118.gif../images/Emo176.gif

1.ערוץ אחד או ערוץ 6? 6 2.המומינים או נילס? נילס 3.סדרה מצוירת ביפנית או עברית? יפנית 4.סדרות מצוירות רגילות או פלסטלינה? רגילות 5.בוב הבנאי או בוב- ספוג (ככה קוראים לזה?)? מאיפה לי 6.דיג'מון או פוקימון? שאלה קשה 7.טלנובלות או סדרות מצוירות? מצוירות 8.סדרות נוסטלגיה או סדרות חדשות? לפי מה שהולך היום בטלויזיה - נוסטלגיה 9.מיני מאוס או מיקי מאוס? לא יודעת 10.ברבא אבא או אקה? מי? 11.סדרות עם אנשים או חיות? גם וגם 12.לצפות בסדרות מצוירות בבקרים או בערבים? לא יודעת 13.לצפות במחשב או בטלויזיה? טלויזיה 14.ערוץ הופ או ערוץ לוגי? לוגי 15.דנבר או דלפי? מכירה רק את דנבר 16.דולפינים או אווזים? זה סדרה או באופן כללי? - אווזים 17. נילס או אחד הדרדסים? חח
... אחד הדרדסים
18. אנגלית או עיברית (נגמרים לי הרעיונות)? אנגלית 19.סימפסונז או פלינסטואונז? סימפסוןז 20. סרטים מצוירים או סדרות מצוירות? סרטים האמת...

LeAnNe

New member
כל מי שלא יודע מי זאת אקה

אקה זאת מנהיגת להקת האווזים ב"נילס"

Silver Fox

New member
תשובותיי../images/Emo70.gif../images/Emo82.gif

1. ערוץ 1, בהתחשב בסדרות שמשודרות היום בערוץ 6 (חוץ מכמה...
) 2. נילס! בוא נילס בוא נעוף!!
3. יפנית!
אבל אם המקור באנגלית כמובן שבאנגלית. 4. סדרות רגילות בעיקרון, אבל יש כמה סדרות מפלסטלינה ממש טובות... 5. בוב ספוג?
מה זה? 6. פוקימון, אבל כמובן שיוגי או עולה על כולם! 7. סדרות מצוירות! 8. תלוי איזה... נילס יותר יפה מפוקימון אבל את ג'קי צ'אן אני אוהבת יותר מהמומינים, בואו נאמר. 9. אף אחד מהם
כל המיקים מאוסים -
10. אקה זו מנהיגת האווזים מנילס, אבל מי זה ברבא אבא?
11. סדרות עם חיות זה תמיד טוב יותר... 12. אחרי הצהריים, נתפשר 13. בטלויזיה בכל הסדרות כמו נילס ופוקימון ופאוור פאף, ובמחשב בסדרות אנימה כי בחיים לא ישדרו אותן בטלויזיה
14. לא הופ ולא לוגי! נשיונל ג'יאוגרפיק!
15. דנבר
הדינוזאור האחרון! 16. דולפינים יותר חמודים, אבל נילס רולז. 17. נילס!!!!! 18. אנגלית
19. מה?! 20. סדרות מצוירות... אבל חתולים בצמרת רולז

למעלה