חשבת שלא נגיב? לפחות אתה חושב
J Jahel New member 31/8/07 #58 אכן נשארתי פעורת פה אחרי הזוועה... אבל קיבלתי סכום כסף נכבד על התרומה בהתחלה הם פירגנו לך רק את האייקון הזה-
אכן נשארתי פעורת פה אחרי הזוועה... אבל קיבלתי סכום כסף נכבד על התרומה בהתחלה הם פירגנו לך רק את האייקון הזה-
N Natalila New member 31/8/07 #59 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif את האייקון הזה אתה תרמת אחרי מפגש איתי
E E m i l i K o New member 31/8/07 #24 נראה לי מאוחר מדי האופניים עושים את שלהם אני יכול למלא מחדש את הכנרת בכמות הזיעה אחרי כל רכיבה כל הכבוד לך!
נראה לי מאוחר מדי האופניים עושים את שלהם אני יכול למלא מחדש את הכנרת בכמות הזיעה אחרי כל רכיבה כל הכבוד לך!
E E m i l i K o New member 31/8/07 #39 ../images/Emo6.gif תהייה קטנה, אם את שותה רק מים מינרליים כי את נגעלת ממים רגילים אז את גם לא שותה מיצים, קולה וכל המשקאות הקלים למינהם? כי אני די בטוח שלא משתמשים במים מנרליים במשקאות האלה, אלא במים רגילים אז מה ההבדל?
../images/Emo6.gif תהייה קטנה, אם את שותה רק מים מינרליים כי את נגעלת ממים רגילים אז את גם לא שותה מיצים, קולה וכל המשקאות הקלים למינהם? כי אני די בטוח שלא משתמשים במים מנרליים במשקאות האלה, אלא במים רגילים אז מה ההבדל?
J Jahel New member 31/8/07 #56 המים של הקולה הם מיוחדים ../images/Emo67.gif והלימון בדיאט קולה לימון מנטרל את החיידקים
J Jahel New member 31/8/07 #13 גרררררר ותודה לאמא שלימדה אותי איך מדליקים את התנור אבל לא טוב אגוזים... תוציא, תוציא
Y yaeli היחידה New member 31/8/07 #32 ../images/Emo207.gif אני שומעת גלי צה"ל,מישהו יודע איזו הופעה יש שם? של מי?