זוגיות והשיר שלנו ב-
אנשים

הוא נקרא ככה בגלל שיש בו גישה ממש

נוחה לנכים מבחינת חניה וכניסה לחוף (בלי מדרגות וכאלה).

LadySilkworm

New member
יש לי עוד טראומה ממפגש ישרא

של פורים שנה שעברה. כאילו, הרגשתי שאני הכי מוזרה שם מרוב שהבגדים שלי היו פשוטים P:

danduuu

New member
באמת, עזריאלי הולך להיות מפוצץ

בפורים, וגם יהיה קשה לזהות אחד את השני עם תחפושות וכאלו [אני לא מתחפשת אבל אנשים אחרים פה בטח
] ובכלל ת"א בטח תהיה מפוצצת ואני שונאת מקומות שמלאים באנשים עד 0 מקום. וגם לפי מה שידוע לי הולך להיות מפגש ישרא אז זה יהיה ממש מטורף מה שיילך שם חח. נראה לי באמת עדיף לעשות באיזה יום אחה"צ או משהו כזה.

../images/Emo31.gifלא אחה"צ../images/Emo10.gif

עד שאנשים מגיעים לת"א (או חיפה או איפה שבא לכם, יש לנו נציגות מכל הארץ) ועד שחוזרים ובלע ): וזאת גם תקופה ממש עמוסה בבצפר.

Itay Simons

New member
את צודקת והכל..

אבל ניסינו לעשות מפגש כזה בפורום שמיניסטים, וזה באמת מדהים.. רק אנחנו, גם הקניון די ריק, בלי כל ה"אני בטוח/ה שאני מכיר/ה אותך מאיפשהו!!!!!!!!" ובלי השלטים של ישרא "זונת חיבוקים"...ובלי להתפצל למפגשים אחרים כל הזמן כי אין ברירה... \:

danduuu

New member
גם נכון ../images/Emo4.gif

אבל לא נראה לי שאני אבוא בפורים, אני לא רוצה להדחס בין כל האנשים שיהיו שם =/

אני גם בעד אחר צהריים.

עוד לא יודעת מה נסגר עם פורים, גם לפאוור לא בטוח שאני אבוא, אני כל כך לא רוצה להיתקל בכל ישרא>< חוץ מזה שיש לי את הקון שאני עדיין לא יודעת מה התאריך שלו וכבר הבטחתי לאנשים שאני אהיה שם. וגם מפגש בפסח זה טוב, אבל זה רחוק :/

Super Alonit

New member
רק שתדעו שישרא לא עוזבים כ"כ מוקדם

ניקרתי פעם בטעות למפגש ישרא (אני בלוגרית, אבל לא זונת צומי עם שלטים ומחוכים) וזה היה סיוט של אימו מעורב עם וואנהבי פריקונים שהתנחלו עד 8 בערב. איזה סיוט.
הייתי עם חברים שלי עד הערב ועזבתי כשעוד הקניון היה מלא בהם, אז שלא תטפחו ציפיות שהם מגיעים רק בבוקר ל'היי ביי'. בכל מקרה, לא חוויה חיובית במיוד, אל תכריחו אותי לעבור את זה שוב.

blacknwhite

New member
אין לי כוח להתווכח אפילו...

תבחרו יום\שעה\מקום ואני אשתדל להגיע. זהו

dralan

New member
אז מה נסגר?

אם רוצים מפגש צריך להתחיל להזיז דברים - תציעו כמה מקומות ונעשה הצבעה!

למעלה