זוגיות ולסמוך

תמרה 448

New member
כל מה שתיארתי

אלה דברים שהוא ידע עליהם בוודאות. אני ממש לא בקטע של קריאת מחשבות, אני אומרת מפורשות, מבקשת, אפילו כותבת את הדברים לפעמים.

sweetjane1982

New member
כנראה שלא כזה אכפת לו ממך ואת לא חשובה לו

אין לך מה להסביר לו עוד, כי כבר הסברת והוא יודע.
תגידי תודה שאין לך ממנו ילדים ונפנפי

זה נשמע כמו הגרוש שלי אחד לאחד ואני לא אתפלא אם מדובר בו

הוא אדם עם אפס נתינה, חוסר רצון משווע לעזור, חוסר נתינה הדדית.
&nbsp
זה התבטא לדוגמא בעובדה שהוא נתן ל להרים את הקניות השבועיות מהסופר 4 קומות במדרגות ללא מעלית, לעיתים מס'
נגלות, כיוון ש"אין לו חשק" או בגלל ש"הוא לא שותה קולה זירו אז למה שירים משהו שאינו שותה"?
כשעברנו דירה, אני העברתי כמעט את הכל במו ידיי, אפס נתינה ועזרה.
כשהוריי רצו לתת לנו מייבש כביסה חדש שלא היה בשימוש אצלהם בבית, הוא סירב להרים אותו י-ח-ד א-י-ת-י (!!!) ולהביא הביתה, והתעצבן וצעק עליי ליד ההורים שלי "תרימי לבד!!!".
&nbsp
וגם לגרוש שלי היו תירוצים "הגיוניים" למה לא לעזור לי בכל פעם מחדש.
&nbsp
אז לא, אני לא ממליצה לך להמשיך לצאת עם דבר כזה, כי עכשיו יש חוסר רצון בעזרה רק בחיים הפשוטים ללא ילדים, מה יקרה אח"כ?

satori79

New member
וואו

זה ממש מקרה קיצוני...

אין מצב בחיים שהייתי פועל כמו הגרוש שלך. ללשעברית שלי לא היה מעלית בבית של ההורים, אני זה שסחבתי לה את התיקים עם אלו שלי..ודברים אחרים שהבאנו לסופ"ש או בסוף הסופ"ש שלקחנו משם.. אין דבר כזה לא לעזור..לא לתת יד.. לא לסייע כשאפשר..אפילו לאנשים שני לא מכיר...לפני כמה שבתות הייתי בחוף בצת (ליד ראש הנקרה) וראיתי איזו זקנה יושבת בכיסא פלסטיק בתוך המים ולא מצליחה לקום..עזרתי לה ועזרתי לה עם הכיסא שהיה כבר שקוע בחצי עומק.. אין דבר כזה לראות ולא להציע עזרה..אולי זה אופי, לא יודע..

זה נשמע כאילו הגרוש שלך כן צריך להתחבר לקולה "זירו"..

למעלה