זוג מהחלומות? - תגידו אתם.

srami

New member
לתלתל וגם לללי

תודה על ה"תרפיה" והאכפתיות. הייתי נשוי, לפחות על הנייר, מעל 25 שנה ויש לי ילדים. חברתי (לשעבר) היתה נשואה זמן קצר מאד וללא ילדים כך שמעשית היא רווקה. אפשר מיד לראות שבאנו ממקומות שונים ולכן גם הציפיות שונות. כמו שתלתל ניסחה -מאד חשוב לי להתאפס בקן שלי. אני לא פוסל על הסף אפשרות למגורים משותפים, אבל אני צריך קצת זמן להתאפסות. זמן שחברתי לשעבר לא היתה מוכנה לתת כי מבחינתה היא מחכה כבר שנתיים. זה כמו עם הפלשתינאים (סליחה על ההשוואה) לשני הצדדים יש CASE ולכן קשה לגשר. ודרך אגב ללי, הצעתי לה שנתייחס לשתי הדירות כיחידה אחת מורחבת ונהיה כל הזמן ביחד אבל היא הגדירה את זה כ"מניפולציה"...

קצה גבול הקליטה שלי

מניפולציה? לא מבינה אתזה. אולי סתם בחירה אומללה במילה טעונה כל-כך. נראה שהבחורה שלך באמת באה מעולם אחר. חבל שהיא חיכתה כל-כך הרבה זמן עם כאלה ציפיות. כרגיל, התקשורת היא באושיות של כל קשר. אז שואלת אותך - איך פספסת את זה אם כל הזמן היא סימנה לך ציפיות אחרות? שואלת, כי התשובה תעזור לך ב-איך לא לפספס בסיבוב הבא. ושמחה שעזרנו. תלתל

srami

New member
לא ממש פיספסתי

ידעתי את הציפיות מהתחלה, עוד לפני שהתגרשתי וקניתי דירה אך התייחסתי לכך כשאיפה ולא כתנאי. לא העלתי על דעתי שהנושא כל כך בוער אצלה, בהתחשב שאנחנו גרים בית מול בית. (ואולי יבוא פסיכולוג ויגיד שקניתי דירה לידה כי חשבתי שככה אני מוציא את העוקץ מהציפיות שלה... אולי?)

לא ממש אבל בערך

אבל לא משנה באיזה צבעים נצבע את זה - המציאות מראה שהיה פספוס. לא נעים אבל זה מה יש. טוףףף. היה. לומדים, מפנימים, ממשיכים הלאה. אם יהיה לך קשה בדרך - אנחנו פה, כמו שאמר גריפון אי-שם בדיון אחר. אם נהפוך את הפספוסים שלנו בחיים ל
- יהיו לנו הרבה שעות משחק עם הלקחים. אולי חצי מההחלטות שלנו בחיים הן הימור, לא משנה כמה מבוססות הן. החיים הם בסך הכל קזינו... תלתל

רוהאנדה

New member
ואולי

לנסות לגור בבית אחד אבל עם חדרים נפרדים? 2 חדרי שינה נשמע נחמד לא? לכל אחד פינתו הפרטית, יכולים לישון ביחד או לחוד והכל מצויין. ממרום גילי הצעיר אני יכולה להגיד שממש ממש מציק לי שאני לא גרה עם חבר שלי ואני בהחלט מנסה למשוך לכיוון, בנוסף אני עדיין גרה בבית וההורים ממש שמרנים אז הם לא נותנים לי לישון אצלו בחופשיות וכל פעם אני צריכה להמציא סיפור כדי לעשות את זה ואני חייבת לציין שזה חסר לי. אין כמו להתחיל יום חדש אחרי שביליתי איתו סופ"ש שלם אז ככה שמבחינתי - בית גדול עם הרבה מקום להכיל 2 אנשים גדולים ברוחם ובצורך הפרטיות אבל עדיין בית אחד.

seeyou

New member
לגור ביחד- ../images/Emo24.gif- או לחוד -

לגור ביחד זה מהרגע שירדנו מהעצים האנושות ניסתה במשך הדורות ולא כול כך בהצלחה.. לחוד - זה העתיד! עובדים ביחד בכול מה שקשור לתחזוקת הבית נפגשים כאשר יש חשק או צורך ביולוגי-במשותף.... יוסי יחסי מאהב-מאהבת נטו!

היי CU. ואיפה הציור הנלווה? ../images/Emo22.gif

אז תגיד - בתחזוקה של איזה בית עובדים ביחד, שלך או שלה?
תלתל

seeyou

New member
כול אחד עם הארמון שלו!-../images/Emo82.gif

הוא רוצה לגור מתחת לאץ או באוהל? זכותו היא רוצה 10 פעמים ביום נקיון הבית? זכותה באמת שאפשר לפתור הרבה בעיות על ידי הפרדת כוחות רוב החיים מבזבזים בזוגיות עם בעיות קטנות-גדולות מסביב לתפקידים בבית.. כך אף אחד לא יכול לטעון שהוא מנוצל....

למעלה