זוועה-זוועה-זוועה-המסרים של טוהר

זוועה-זוועה-זוועה-המסרים של טוהר

לחודש יולי ממש הרעישו אותי עמוק בתוך הנשמה איני יודעת מי מתקשר את האנרגיות שנקראות טוהר- אך לדעתי רצוי מאד שיעשה בדק בית ויברר שהוא אכן מתקשר עם האור ולא עם צד מטיף ואפל שמעביר כעסים ופחדים ומשווה וממליץ לנו להתנהג כנצים- מסר שנמסר ברוע- ורוגז-מסר שמעודד להתחבר לצד האפל- מסר שכל מילה שלו גרמה לי לגועל נפש רציני- ולצערי כל המתקשרים המפולפלים מעבירים מסרים שחורים מעולם אפל לעולם שמנסה לצעוד אל האור באהבה- אין שם כלום שמתקשר לאהבת האדם את עצמו או את סביבתו- מעולם לא העברתי ביקורת בפורומים שלי או בכלל- לא הרגשתי צורך- כל אחד באמונתו יחיה- אבל כשאני רואה הבלים אפלים ומאיימים איני יכולה לשבת בשקט- כל שאבקש מאותו "מתקשר טוהר"שיבין טוב את מושג השם-אין ולו חצי ניקיון בדבריו ובקשתי החד משמעית היא להפסיק להודיע בפורומים שלי על התיקשורים התל אביבים של אותן אנרגיות לא בריאות ולא נקיות- אני אראה- אני אמחוק- חד וחלק- לא מתאים לאנשים שמחפשים מודעות אור אהבה רוחניות והארה להחשף לגועל שכזה שבת שלום לכל הקוראים

urifelsher

New member
מסכים איתך מכול הלב.ובעד לימחוק

הפניות לתיקשורים מסוג זה. שינחה ויאיר לנו האור את דרכנו.גם כשאנו צועדים בדרכים חשוכות ועקלקלות.

שבת ברוכה אורי- שמחה שמסכים איתי-

וכן- בפעם הבאה אמחק ללא ספק רק היה לי צורך לאמר את שחוויתי מקריאה של המאמר זו לי הפעם הראשונה שאני קוראת את דבריו- למרות שהוא טורח להעביר את הידע מידי חודש דרך הפורומיםפ שלי אז עד כאן שבת ברוכה לך יקר

Anabel74

New member
מסכימה בהחלט

עשה לי רע לקרא את זה ואני שמחה ששמת לב לזה גם...

שלום אנאבל- שמחה שאת מרגישה כמוני

ורק אנשי האור האמיתיים יכולים להרגיש את הוויברציות הקשות והלא נעימות שמסרים אפלים שכאלה מכילים בתוכם שתהיה לך שבת ברוכה

רונית RRR

New member
מסכימה לכל מילה

הדבר הראשון שלמדתי והצלחתי ליישם, אם משהו עושה לי רע פשוט לקום ולעזוב. אותו דבר לגבי התיקשורים האלה, עושים לי צמרמורת. קראתי אותם שלוש פעמים. פעם ראשונה , פעם אחרונה ופעם אחת יותר מידי.

התמימה

New member
אבל האם זה שאת

נחשפת למשהו שלא נעים לך איתו אומר שצריך לבלום את הדרך שלו? עלינו עדיים לסבול דברים לא נעימים- לא לסבול אלא לתת אפשרות לכול אחד בעצמו לשפוט אם הוא רוצה או לא. ואני לא חווה פה שום דעה של האם אני אוהבת את התקשורים או לא, אני רק אומרת את דעתי הכללית

שבוע טוב לתמימה-וברוכה הבאה לפ]ורום

כפי שכתבתי כל אדם באמונתו יחיה וכפי שכתבו השאר רצוי מומלץ והכרחי להתרחק מהצד השלילי לכן זו בחירתי ומכיוון שאני אחראית על הפורומים הרוחניים הללו אשתמש ביכולתי להתרחק- ולהרחיק אחרים שמוארים המחפשים את הצד החיובי של המציאות החדשה

Liron Bar

New member
אני מסכימה

לאחר שסיקרנתם אותי ( בתור מישהי שלא נכנסת הרבה לפורום ), מצאתי את התקשור המדובר וככל שהמשכתי לקרוא כך יותר הזדעזעתי ( בייחוד מהפסקא האחרונה). אין לי שום מושג מדוע יישות כזו ( אם זה בכלל תקשור ...), קוראת לעצמה "טוהר" ועוד דרך הפורום הזה מעבירים את נבואת הזעם שלה... אני חושבת שטוב שאפשר לצנזר דברים כאלה , כי טוב זה לא יעשה אלא להיפך ( לתמימה- כדאי לך לקרוא ולהבין במה מדובר ). הדבר יכול לגרום לערעור של האדם באמונתו בעם שלו וכמובן בעצמו. ולאי מציאת השקט והרוגע שאנחנו משוועים לו כרגע . בכל אופן אני מציעה במקרים כאלה להניח לו ולאמונותיו - לי זה רק חיזק את החיפוש שלי אחר החיובי .
(ד"א החתימה למטה זה מפורום אחר וכמובן רלוונטית )

eliya-l

New member
ווואאאאאוווווו -אביגיל

איזו התנפלות על התקשור של טוהר, וכי מה ועל מה יצא קצפך? היכן טמון השלילי היכן טמונה החשכה במסרים הנפלאים של טוהר? מאחר ואין זה מתפקידך שלך לבקר - באם ואכן אמונה את על תחום זה הנקרא "מודעות" / "רוחניות" או בכל שם שתקראי לזאת? והכי המסר החשוב והבולט יקירה הינו "להניח ל"אגו", ולהמנע משיפוטיות? אם כך, איה הוא מקומך שלך? באם המסר של טוהר גרם לך לתגובה שכזו, האם אולי כדאי לחשוב שאולי ישנם דברים שעדיין לא השלמת בהם את עבודתך שלך? יתכן וברגע נתון כשקראת את החומרים נזעקת, אך אין טוהר מעבירים מסרים שאינם למעשה "ידועים" ו"מוכרים" לנו. אליה

סיגל טל

New member
תגובה לאביגיל: לחיות בלב פתוח |

אביגיל יקרה , מגיבה לדברייך בקטע שכתבתי בעבר בפורום תקשור בוואלה. ולפני כן שימי לבך לצורת ההתבטאות שלך:" כשאני רואה הבלים אפלים ומאיימים איני יכולה לשבת בשקט " הכעס והשנאה שלך באים מהפחד , מחוסר הסבלנות אנא אל תקריני אותו לסובבים אותך. נסי לחיות בלב פתוח אפשר שמתוך הפחד באה תחושה של הכעס וממנו השנאה. אלו רגשות אנושיים, ועלינו להיות אנושיים, אולם אפשר דרך אחרת, דרך הכאב והפחד לפתוח את הלב ולהגיע לחמלה,לאהבה. וכשאני אומרת דרך אחרת , הכוונה לעבור דרך הכאב ולא לתת לו אפשרות קיום משל עצמו,לא להזדהות איתו ,ולא לתת לו להקרין על העולם. וכשאני אומרת לחיות בלב פתוח ,זה משום שכעס בא ממצב של סגירות של נוקשות מסוימת לאורך זמן. הפחד ובעקבותיו כעס ושנאה אין בו כלום הוא האי , הוא ריק, הוא חי ומתקיים ומתרבה אך ורק משום שאנו מקרינים אותו. בעוד האהבה היא היש , שמתפתח (לעומת משכפל) וגדל. אפשר וכעס יכול לבוא גם מחוסר סבלנות, שאנו לא מקבלים את הדברים שאנו רוצים, (שלום עכשיו). ועל כן עלינו לחיות בלב פתוח. ועוד נקודה למחשבה : נסו לקרוא שוב את שכתבתי , מתוך המציאות בארץ שלנו. בלב פתוח רכות ואהבה סיגל

אורלי_ל

New member
מסכימה איתך סיגל

ושלום לפורום
באופן אישי, קראתי את התקשורים של טוהר, הרגשתי שהם קשים אבל דיברו אלי.

רונה ושי אומרים ש

אנחנו שמחים לראות עוד אנשים שרואים את האור גם שהכל נראה חשוך

סיגל טל

New member
ל - רונה ושי

גם אני שמחה לפגוש אתכם כאן ושמחה לראות ויודעת שיש עוד אנשים שיודעים לחיות בלב ובמיינד פתוח ללא התבניות הישנות אנו חיים בעולם שהולך ונפתח , והאור גדל. ומי שלא יזרום עם הידע ישאר מאחור בכנות ואהבה סיגל

מאת רונה ושי

אביגייל יקרה רצינו להציע לך לדפדף בדפים האחרונים בפורום של טוהר שתוכנו מתמלא מין הסתם בהשראת התיקשורים ובעזרתו הנדיבה של שחר (איננו מכירים אותו אישית) וגם בהשראת גורמים נוספים טובים כרעים אנחנו כמו בני אדם אחרים המשתפים את החוויות שלהם באתר נחשפים לכל המתרחש סביב טוהר ואיננו רואים כל פגם בדברים המובאים אנחנו יכולים להבין ללבך שמתכווץ לנוכח הדברים אולי אם תרפי אותו השד לא יאיים כל כך אם תסכימי להצעתנו לדפדף בפורום, תוכלי לראות בני אדם נוספים שחשים רגשות לא נעימים כמו כעס ושיפוט אבל, תוכלי גם לראות איך הם נעטפים באהבה טהורה איחוליינו לשגשוג רוחני רונהיצירה ושי (המכונה גם שייקה וגם ShaM )

דונלד

New member
תקשורים ותשקורים

אין במה שנכתב למטה על ידי מקודם, כדי להביע דעה על סך כל תקשורי טוהר ! אני יודע שקשה להבדיל בין תקשור אור לתקשור אחר. ברם לאנשים רגישים, או לאנשים שהתנסו-כמוני-במגע עם ישויות שאינן מוארות בדרגה גבוהה, יש יכולת להבדיל. זה המילים שכתובות, זוהי האנרגיה שמוקרנת מן המילים, והקטע שהכי קל להבחין בו הוא הפניה החדה המעודדת עבודה עם אנרגיות הרסניות כמו כעס ועוד. איני יכול להעלות בדעתי ישות מוארת מדרגה גבוהה שתציע לעבוד עם אנרגיות הרסניות במשך חודש !!! מי שישמע לעצה כזו הרי יביא את עצמו לתחתית שממנה יהיה באמת קשה להיחלץ. יש מבין ?

סיגל טל

New member
דונלד יקר

בכתיבתך הנך בא ממקום של פטרונות על הידע כתבת: "לאנשים שהתנסו-כמוני...יש יכולת להבדיל. ". אין אדם הנעלה על אדם. כתבת גם: "זה המילים שכתובות, זוהי האנרגיה שמוקרנת מן המילים..." ואני שואלת האם האנרגייה שהייתה מוקרנת מדברי אביגיל היתה אנרגייה של אהבה , אנרגייה של אור ??? יש לתת למידע לזרום בחופשיות , זכות הבחירה בידינו , לראות דרך המידע מה אנחנו רוצים לקחת. אל לנו להשתיק מה שאיננו מסכימים לו. האם רוצה אתה לשמוע רק קולות של הסכמה? לחיות באור ובאהבה, זה לחיות בלב פתוח ,בראש פתוח, מתוך כנות ותום. בפשטות וקבלת השונה , כי כולנו אחד. באהבה רבה סיגל

דונלד

New member
סיגל יקרה

אין אני פטרון על ידע. ועדיין לאנשים שהתנסו כמוני...יש יכולת להבדיל. זו אמת. וזו גם אמת שאנשים, כמו אביגיל, מסוגלים להבחין מתוך רגישותם ! האנרגיה שנבעה מדברי אביגיל שהחלו במילה:"זוועה" שלוש פעמים....נו באמת,איזו אנרגיה זו ? אנרגיה של אדם שחש זוועה ! לא לחינם כתבתי שלא היינו משתמשים במילים אלו. ברם הנושא היה תיקשור !!! האם זהו תיקשור של אור (טוהר). ולדעתי, בלי שום צניעות, לא !!! בכוונה, לא נכנסתי לשאלה האם זה בסדר/נכון שאביגיל מחקה את הודעתו. בדרך כלל אינני נוהג להעביר מסר שלילי, כתפיסה שאם אין לי משהו חיובי להגיד-עדיף שאשתוק ! במקרה הזה מצאתי לנכון להגיב, היות שחשבתי, ועדיין חושב, שזה היה הדבר הנכון לעשותו. למרות המחיר. בזמן שכתבתי את תגובתי ההילה שלי הותקפה.וחטפתי כאב ראש חזק כזה שחייב אותי לעבור התנקות ותגבור של ההגנות שלי. הרי ברגע שאנו שמים את תשומת לבנו בישויות אלו-אנו קוראים להם ! סיגל, לצורך העניין אחזור שוב על השאלה : האם נשמע לך שישות מוארת מדרגה גבוהה תציע לך לחוות במשך חודש רגשות של כעס, תיסכול, להיות היטלר ? ונכון שבכולנו יש הכל, גם מהטוב וגם מהרע. ישויות של אור אינן מציעות להדחיק, או להכחיש את מה שהיננו ! הן מציעות לנו לעסוק באור ובאהבה ובגישה חיובית מתוך הידיעה הפשוטה שאנו מה שאנו עושים, ואנו מה שאנו חושבים. אנו מה שאנחנו מרגישים. מה שאנחנו חושבים/מרגישים/עושים,בונה אותנו,ויוצר את המציאות שלנו. אז אני תקווה שהבהרתי את עצמי, והבדלתי בין התגובה הדחוסה מבחינה רגשית שבה הגיבה אביגיל לבין השאלה באיזה סוג של תיקשור מדובר. באופן אישי, לא הייתי מוחק את טוהר, אלא מוסיף את הערותיי. וזאת משום עיקרון חופש הבחירה !!! שהוא עיקרון בסיסי שמכובד ע"י כל ישויות האור !!! ואין זה מקומי למנוע מאדם חופש בחירה. בברכת שבת ובברכת שלום דונלד

לדונלד

רגישות אולי יש, אם כי אני מפקפק, אבל הבנת הנקרא קצת לוקה בחסר, כמו גם הבנת הרעיון הכללי. טוהר לא אומרים לאף אחד לכעוס חודש. הם אומרים שבמהלך החודש הזה האנרגיות אשר מתקיימות חושפות ומעלות את המנגנונים והנושאים עליהם הם מדברים. זה הרעיון מאחורי התחזיות, הוא כתוב באתר ומובן לכל מי שעוקב אחרי התחזיות כל חודש. בלימוד שלהם, טוהר מציעים להתמקד בחשיפה של המקומות הללו. הריפוי של אותם חלקים הוא על ידי החשיפה שלהם, שלעיתים דורשת מאיתנו לחוות אותם שוב. זה מאפשר מעבר לאנרגיה חדשה של אהבה. סוד קטן בענייני התמסרות: התמסרות מלאה לדבר אשלייתי, כמו פחד/חושך, גורמת לו להעלם במהירות. ההתנגדות לפחד גורמת לו להגרר על גבי חודש שלם. לכן, אדם המאפשר לעצמו לחשוף את המנגנונים האמורים, יכול לעבור תקופה קשה במהירות קצרה יחסית, שמפנה מקום למשהו חדש ויפה. עוד דבר. אנרגיה תמיד מעלה את המנוגד לה. אהבה שנחשפת מעלה את הפחד, ולהיפך. אם היטלר נמצא באוויר באופן חזק, זה אומר שהאהבה הקיימת היא עוצמתית יותר מאי פעם. ואני יכול להעיד מתקופה זו בחיי, שזה נכון יותר מאי פעם - עוצמת האהבה הקיימת. לגבי כאב הראש, אני מציע שתבדוק למה כאב לך באמת. אם אתה חושב שבגלל שאתה חושב על משהו שאתה מגדיר שלילי הוא בא אליך, אני חושב שאתה טועה. לאיש רוח אין צורך בהגנות, מאחר והלב הפתוח מגן עליך ללא הרף. ההגנה נפגעת כשעולה פחד. אם משהו "שלילי" נכנס מבחוץ ופגע בך, זה משום שיש משהו שלילי בתוכך הממגנט אותו. פחד, במילים אחרות. אתה יוצר את המציאות שלך, ולכן הבעיה היא השלילי שבפנים, לא שבחוץ. תרפא את הפחד, והלב ייפתח עמוק יותר. שחר. ואמרתי שאני לא רוצה להגיב יותר :))

למעלה